Ez a lány 130 kilót fogyott másfél év alatt, mindössze 2 trükk segítségével (és egyik sem fogyasztótabletta volt)

Borítókép: Ez a lány 130 kilót fogyott másfél év alatt, mindössze 2 trükk segítségével (és egyik sem fogyasztótabletta volt)  Forrás: Instagram
Képtelen vagy lefogyni? Már többször feladtad? Nos, ha ez nem fog inspirálni, akkor semmi.

Ismerd meg Lexit, aki 2016. január elsején 220 kilósan sétált be az edzőterembe, és most, 18 hónappal később 90 kilónál tart. Ezt írta néhány napja az Instagramján:

Emlékül a lánynak, aki felemelt fejjel sétált be az edzőterembe 220 kilósan. Emlékül a lánynak, aki minden nap rávette magát, hogy 30 percet kardiózzon az elliptikus tréneren, és ő legyen a legkeményebben edző emberi lény a teremben. Emlékül a lánynak, aki úgy döntött, elég volt, változtatott az életmódján, megtanult főzni és kalóriát számolni és leküzdötte a súlyfölöslegét. Emlékül a lánynak, aki… úgy döntött, hogy megküzd az életéért. Bárcsak tudta volna, mennyi minden változhat nem egész másfél év alatt!

Szeretem, aki voltam és még jobban szeretem, aki most vagyok. Mindannyian el kell kezdjük valahol – kezdd ma!

Lexi két alapvető változtatást eszközölt az életében: 1) minden nap tett azért, hogy elérje a célját 2) férjével, Dannyvel közösen tette mindezt. Így képesek voltak mindvégig támogatni és bátorítani egymást. 2016 januárja óta együttesen 164 kilót fogytak! Danny ezt írja az instagramon:

Készen álltunk a változásra… Remélem, mások is látják, mennyit fejlődtünk és hasonlóan döntenek. Megcsináltuk, és te is meg tudod csinálni!

Ha kerülnéd a drasztikus diétákat, itt egy kis útmutató a biztonságos fogyáshoz: