Testpozitív meztelen tüntetés a New York-i Times Square-en – elképesztően látványos fotók, csak a főnököd ne lássa!

Testpozitív meztelen tüntetés a New York-i Times Square-en – elképesztően látványos fotók, csak a főnököd ne lássa!
Forrás: Daily Star / Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Egy képzőművész 200 embert vett rá, hogy egy szál testfestékben vonuljon ki a Times Square-re, ezzel hirdetve a testpozitív szemlélet igéjét.

A pénteken megrendezett Body Notes című művészeti projekt lényege az volt, hogy mindenféle testalkatú nők és férfiak ünnepeljék a meztelenségüket – s népszerűsítsék a testpozitív mozgalmat és az elfogadást.

Kép
forrás: Getty Images

A rendezvényt állítólag egy, a 2016. novemberi választások utáni happening inspirálta, amelynek során teljesen spontán módon több ezer post it jelent meg a New York-i metróállomások falán; az emberek így fejezték ki megdöbbenésüket és kétségbeesésüket amiatt, hogy Donald Trump lett az elnök.

Andy Golub már többször rendezett hasonló meztelen demonstrációt, de ez az első alkalom, hogy a testeken üzenetek is olvashatók.

Kép
forrás: twitter

Az emberek a testükkel is kifejezik magukat éppen úgy, mint a beszéddel. Ez egy remek lehetőség, hogy szégyen nélkül megmutassák, kicsodák is valójában. Mi a baj ezzel? Miért tölt el minket ilyen szorongással, hogy megmutassuk, akik vagyunk? Végül is mindannyian emberek vagyunk

- nyilatkozta a művész.

A galériában még több meztelen testre írt üzenetet olvasgathatsz.

Nézd meg a galériánkat> 13 kép
Testpozitív meztelen tüntetés a New York-i Times Square-en – elképesztően látványos fotók #NSFW

refinery29.com

Így spórolhatsz a babaholmikon - 6 okos tipp

Néhány hasznos tipp édesanyáktól, hogy ők miként tudtak spórolni a babaholmik beszerzésekor!

10 apróság, amivel nap mint nap megerősítheted a házasságodat

Úgy érzed bármit kibír a kapcsolatotok? Akkor most adunk még néhány ötletet, hogy nap mint nap erősíthessétek ezt a köteléket!

8 dolog, amit csak egy bormániás érthet

Ha a kedvenc italodnak egyértelműen meg tudnád nevezni a bort, akkor bizony a bormániások népes táborába tartozol. Ha pedig ide tartozol, akkor a következő néhány dolog egyáltalán nem lesz ismeretlen számodra.

8 dolog, amit valószínűleg nem tisztítasz ki elég gyakran

Sminkecset, ágynemű, mobiltelefon… naponta használod őket, hagyod, hogy felgyűljön rajtuk/bennük a piszok, nyüzsögjenek láthatatlan kis kórokozók… Vagy nem? Olvasd el, melyik hétköznapi holmidat milyen gyakran kellene kipucolnod.

Kövess minket

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft