Ő legalább őszinte! Chrissy Teigen abszolúte kendőzetlenül mesél a zsírleszívásáról

Borítókép: Ő legalább őszinte! Chrissy Teigen abszolúte kendőzetlenül mesél a zsírleszívásáról
A modellt nem érdekli, ki mit gondol róla ennek kapcsán és nem bán semmit.
Leszívták a hónaljamról a zsírt, ami életem egyik legjobb döntése volt. Nagy titok, de nem érdekel. Kilenc éve volt. 5 centi ment le a hónaljamból vagy ilyesmi. Mára már visszajött, szóval újra kell fizetnem érte. Szuperkönnyű volt. Sokkal jobban éreztem magam ruhákban; magabiztosabb lettem tőle. Ostobaság, de bejött nekem és egyáltalán nem bánom, tényleg nem.

Ezt nyilatkozta Chrissy Teigen, ami ráerősít a közkeletű meggyőződésre, miszerint a zsírleszívás az egyik legegyszerűbb, leghétköznapibb plasztikai beavatkozás, amit Hollywoodban olyan természetességgel vesznek igénybe, mint ahogy melírcsíkokat kérnek a fodrásztól.

Egyébként Chrissy, akitől már megszokhattuk, hogy ami a szívén, az a száján, mindezt egy interjúban mondta el, amelyet abból az alkalomból adott, hogy kijött egy smink-kapszulakollekciója a BECCA Cosmeticsszel együttműködésben. Az interjúból az is kiderül, hogy nem mindig mossa le este a sminkjét (!!!), valamint hogy ha nincs kedve hosszú órákat eltölteni a sminkessel, egyszerűen felvesz egy combcsizmát – olyankor senki sem nézi, milyen smink van rajta.

Forrás: getty images

Egyébként Chrissy viccnek minősítette korábbi nyilatkozatát, miszerint

Minden mű rajtam, kivéve az orcámat. Mű, mű, mű.

A Twitteren is megerősítette, hogy ez csak vicc volt:

...továbbá itt is megismétli, hogy nem bánja a zsírleszívását, leszámítva, hogy azóta visszajött a zsír.