Jaj dehogy, Lena Dunham nem azért edz ám ilyen keményen, hogy lefogyjon

Borítókép: Jaj dehogy, Lena Dunham nem azért edz ám ilyen keményen, hogy lefogyjon Forrás: Getty Images
Nézd meg, mennyire átalakult a színésznő néhány hét alatt!

Lena Dunham talán az egyetlen színésznő Hollywoodban, aki világéletében magasról tett arra, hogy néz ki és mennyit kéne állítólag fogynia.

Forrás: Getty Images
Lena Dunham 2016 nyarán, a Csajok forgatásán

Az elmúlt hetekben azonban mintha kicserélték volna a Csajok alkotóját...

...de mielőtt bárki gyanakodni kezdene, hogy Lena beadta a derekát és igyekszik megfelelni a sztenderd szépségeszményeknek, szeretnénk leszögezni, hogy nem így van.

Ms. Dunham ugyanis nem azért fordult a világ egyik legismertebb sztáredzőjéhez, Tracy Andersonhoz, hogy lefogyjon, hanem azért, hogy megerősödjön. Mindez Anderson új New York-i fitneszstúdiójának avatóján derült ki, ahol Lena ilyeneket mondott például:

Az volt a jó ebben, hogy Tracy nyilvánvalóan nem próbálta megváltoztatni a testemet. Amikor felkerestem, ennyit mondtam neki: 'endometriózisom van, állandó fájdalmak gyötörnek, erősebb szeretnék lenni, egész nap azt akarom érezni, hogy több energiám van – hogyan érhetném el mindezt? Örülök, hogy ő is ebből a szemszögből közelíti meg, nem pedig abból, hogy most 15 centivel kisebb derekam kéne hogy legyen...

Lena még egy másik híres Tracy Anderson-ügyféllel, Gwyneth Paltrow-val is skypeolt élőben a stúdióavatáson.

A nők mindig azt hiszik, úgy kell kinézniük, mint valaki más. Több olyan példaképre lenne szükség, mint Lena, mint Jennifer [Lopez], mint Gwyneth, akik tényleg büszkék arra, akik és csak egészségesek és kiegyensúlyozottak akarnak lenni
mondta maga a sztáredző.

Itt egy galéria, amiben megcsodálhatod Lena Dunham kidolgozottabb alakját: