Hihetetlenül megugrott a fenéknagyobbító műtétek száma

Borítókép: Hihetetlenül megugrott a fenéknagyobbító műtétek száma Forrás: Europress
Úgy látszik, Kim Kardashian és Nicki Minaj mindenki példaképe.

Egyre többen gondolják úgy, hogy nincs jobb, mint egy méretes, kerek fenék.

Az szerint 2015-ben 14 705 zsírbeültetéses fenékmegnagyobbító műtétet végeztek, ami 28 százalékos (!) növekedést jelent a 2014-es adatokhoz képest. Vagyis ennyi kuncsaft döntött úgy, hogy neki több zsír kell a hátsójára, mint eddig.

A fenékimplantátumok száma pedig 2540 volt az Egyesült Államokban 2015-ben, ami 36%-os növekedést jelent 2014-hez képest!

A fenéknagyobbító beavatkozások egyre növekedő száma egyértelműen az olyan médiaszemélyiségek hatásának tudható be, mint Kim Kardashian és realitysztár testvérei, valamint Nicki Minaj popsztár vagy Amber Rose modell–színésznő.

Mint fentebb is kiderül, a fenék-megnagyobbítási eljárás többféle lehet: létezik zsírátültetés, fenékfeltöltés (ez egy nem műtéti beavatkozás azoknak, akik nem rendelkeznek elég testzsírral az átültetéshez) és szilikonbeültetés. A legtöbb plasztikai sebész a zsírátültetést ajánlja, amit brazil fenékfelvarrásnak is neveznek. Ennek során zsírt szívnak le a páciens testének más részeiről és beleinjekciózzák a testébe. A refinery29.com-nak nyilatkozó plasztikai sebész szerint ez a legkevésbé kockázatos, legtermészetesebb hatást biztosító eljárás, és a regenerálódás is itt a leggyorsabb.

Ha még kétségeid lennének afelől, hogy mekkora divatja van most a nagy, kerek fenéknek, nézd meg galériánkat!

Neked milyen a viszonyod a testeddel? Nézd meg az Éva exkluzív videóját, amelyben 6 nő beszél arról, hogyan fogadta el magát úgy, ahogy van: