Fenékmonológok: 6 nő értékes vallomása

Fenékmonológok: 6 nő értékes vallomása

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

T

Tud táncolni, tud flörtölni. Van, amelyik egy poharat is meg bír tartani. Cikkünk az Éva egy régebbi számában jelent meg.

„Szívesen belecsíp”

fenék monológ,mit gondolsz a fenekedről,viszonyunk a fenekünkkel,milyennek látjuk a fenekünket,fenék edzés,

Hanna (47) színházi öltöztető
Magasság: 174 cm
Súly: 75 kiló
Konfekcióméret: 42–44


„Valójában nem is nagyon tudom, milyen a fenekem, sosem nézem meg a tükörben. Csak azt tudom, hogy jó erős, apámtól örököltem. A nagynéném mindig azt mondta, hogy nincs nagy fenekem, csak a hátam göröngyös. 38-as konfekcióméretről álmodom. Egy szűk szoknya nagyon erősen kirajzolja a farpofáimat, ezért nemrég beszereztem magamnak egy testszínű fenékformáló fehérneműt, amely elsimítja a göröngyöket, a feneket feszesnek mutatja. Igaz, órákig tart kigabalyodni belőle, gyors pisilésről egy ilyen ruhadarabban szó sem lehet. A barátom szépnek tartja a fenekemet, szívesen belecsíp. Egyszer külföldön egy vadidegen pasi is megmarkolta, hát, majdnem fölpofoztam. A fenekemmel nem szoktam kokettálni, annál szemérmesebb vagyok. Fürdés után viszont édes mandulaolajjal kenem be. A strandon nem mutatkozom bikiniben, ehhez sem a fenekem, sem a hasam nem elég feszes. Rám az alakformáló, karcsúsító egyrészes illik igazán.”


„Kis ínyencség”

fenék monológ,mit gondolsz a fenekedről,viszonyunk a fenekünkkel,milyennek látjuk a fenekünket,fenék edzés,

Anett (17) tanuló
Magasság: 1,67 méter
Súly: 63 kiló
Konfekcióméret: 38


„A srácok szerint az egész városban nekem van a legszebb fenekem. Én ugyan elég nagynak találom, de amúgy nincs vele bajom. A családunkban mindenkinek kerek feneke van: apámnak, anyámnak, a nagyimnak és a bátyámnak is. Kell egy kis husi a nadrágba, és szerencsére a szűk szoknya is jól áll nekem. Sőt, jól is jön, ha olyanom van, hogy valakit el akarok csábítani. A középiskolában zenét és táncot tanulok, sokat foglalkozom a testemmel. Amikor táncolok, a fenekem is velem rázza, ettől vagyok karakteres. De ülni is jó dolog, párnaként remekül funkcionál a fenekem. Jól karban tartom: mindennap bió narancsolajjal kenegetem. Utcára hippis nadrágokat hordok, a strandra pedig olyan szabású bikinit veszek fel, amelyből kilátszik a fenekem. Mint egy kis ínyencség.”


„Kerek, brutálisan szemtelen telitalálat”

fenék monológ,mit gondolsz a fenekedről,viszonyunk a fenekünkkel,milyennek látjuk a fenekünket,fenék edzés,

Adrienn (48) kommunikációs tanácsadó
Magasság: 164 cm
Súly: 61 kiló
Konfekcióméret: 38


„Hamisítatlan pesti fenekem van: kerek, brutálisan szemtelen, telitalálat! Ha sietni akarok a tömegben, lazán eltolom vele az embereket. Mostanra kissé nyeregtáska formát öltött, de sebaj, ezzel még jobban tudok lökdösődni. Meg is becsülöm, esténként a legfinomabb testápolókkal kenem. Amikor még 44-es volt a ruhaméretem, egy pohár is simán megállt rajta, most viszont már szűk, skinny farmerban szaladgálok. Egyébként munkámnak köszönhetem, hogy ilyen jól lefogytam: bringával közlekedem a városban egyik irodánktól a másikig. A kollégáim szerint fenékre hízom, de azt hiszem, csak ugratni akarnak. Egyszer volt egy borzasztóan kellemetlen esetem: egy undorító nagyfőnök belecsípett a fenekembe. Hajszálvékony a választóvonal a kokettálás és a fizikai kontaktus között. Szívesen viselek szép fehérneműt. Jöhet a selyem, a csipke és a hímzett, csak fodros és nőies legyen. Amióta már csak 38-as a ruhaméretem, mindig nagyon ütős és dögös bikinit hordok a strandon.”


„Hirtelen meghíztam a fenekemre”

fenék monológ,mit gondolsz a fenekedről,viszonyunk a fenekünkkel,milyennek látjuk a fenekünket,fenék edzés,

Mimi (37) kozmetikus
Magasság: 180 cm
Súly: 69 kg
Konfekcióméret: 38

„A triatlon megszépíti a feneket, 3-4 órányi biciklizés jó formában tartja a farizmokat. Régebben ezt csináltam, de mostanában nem tudok sportolni, ami nem túl jó, de hát valamit valamiért. 3 hónapos terhes vagyok, a combom vastagabb lett, a túlsúly zsír formájában kezd lerakódni a derekamra és hirtelen meghíztam a fenekemre. Amikor fogamzásgátlót szedtem, nőiesebb volt az alakom, de sztriák és gödröcskék is megjelentek a fenekemen. Nem érdekel! A strandon bikinit hordok, tangát soha, mert ahhoz tökéletes hátsó fertály kell. Felöltözve elégedett vagyok az alakommal. A fenekemet az ágyban vetem be. A barátom elfenekelhet, de korbácsra nem tartok igényt.”


„Ez a tetkó a szerelmet jelképezi”

fenék monológ,mit gondolsz a fenekedről,viszonyunk a fenekünkkel,milyennek látjuk a fenekünket,fenék edzés,

Manka (42) grafikus
Magasság: 160 cm
Súly: 57 kiló
Konfekcióméret: 38


„A horgonyt eredetileg az alkaromra akartam tetováltatni, de túlságosan feltűnő lett volna, ezért tetettem a fenekem fölé. Kiabáltak már utánam a strandon: Na mi van? Ebbe kapaszkodnak a pasik?, de hiába pimaszkodnak, engem nem aláznak meg! Ez a tetkó a szabadságot, a reményt és a szerelmet jelképezi. Kissé nagynak találom a fenekemet, a sztriák és a gödröcskék már tinédzser korom óta ott vannak, de a saját diétámtól – mindenből picivel kevesebbet eszem – szerencsére valamivel karcsúbb lett, 40-es konfekcióméret helyett most már 38-ast hordok. A férjem rajong a fenekemért, sokszor szemtelenül megpaskolja. Ha egy idegen férfi tenné, agyonütném.
Idegeneknek belecsípni, ráütni tilos.”


„Ezen aztán lovagolni is lehet”

fenék monológ,mit gondolsz a fenekedről,viszonyunk a fenekünkkel,milyennek látjuk a fenekünket,fenék edzés,

Bibiana (33) plus size modell
Magasság: 168 cm
Súly: 90–92 kiló
Konfekcióméret: 48

„Olyan a fenekem, hogy csak fel kell nyergelni, és ezen aztán lovagolni is lehet! Az alakomban ugyan nincs semmi különös, de a fenekem, az aztán feltűnő. Tudom rázni: ha megszólal a dél-amerikai salsa, a farom is velem táncol, és mindenki engem bámul! Néha utánam kiabálnak a gyerekek: Micsoda feneke van a néninek! Régebben azt hittem, az emberek csúnyának látnak, de ma már tudom, hogy nem. Az önbizalmam egyszerűen tiszteletet parancsol. A fenekem a titkos fegyverem, a férfiak imádják. Nem bánnám, ha kissé simább lenne, kevésbé göröngyös, de ez a puha bőr velejárója, kénytelen vagyok elfogadni. A strandra tankinit hordok, mert elegem lett a bikiniből. Azt nem egy méretes hátsóra tervezték. Egyébként meg látszódjon!”

Neked milyen a viszonyod a fenekeddel? Ha kedved tartja, írd meg nekünk emailben vagy kommentben.

Fotók: Victor Bergen Henegouwen

12 karikatúra a felnőttkorról, amellyel mindannyian azonosulni tudunk

Szeretjük az ilyen sokértelmű, duplafenekű, jelentőségteljes rajzokat...

Amikor beszólnak a gyerekedre a boltban – a legkiakasztóbb történetek olvasóinktól

Egy korábbi cikkünkre, amely arról értekezett, hogyan szóltak be egy anyukának a hipermarketben, számos felháborodott olvasói reakció érkezett.

7 tipp, hogyan szúrd ki a hamisítvány sminkterméket!

Ezen jellegzetességekre való odafigyeléssel elkerülhető, hogy hamisított terméket vásárolj!

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

15 lapszám 10 áráért! Az Éva magazin több, mint gondolnád. Ha most rendeled meg az Éva magazint, 15 lapszámot kapsz 10 áráért! Az előfizetési díj így 10 425 Ft helyett most csak 6950 Ft. Jól hangzik, igaz?

Csak 6950 Ft