És neked mit ad a futás?

És neked mit ad a futás?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

É

Én tizenöt éve futok, és biztosan tudom, hogy a futás adta életem legjobb leckéit, általa válhattam azzá, aki vagyok. Hálás vagyok ezekért az önismereti tanításokért, és hálás vagyok, hogy a futás az életem része lett. És hogy mi mindent kaptam tőle? Rengeteg dolgot, de most álljon itt három, a legfontosabbak közül.

ÖNMAGAMBA VETETT HITET

2006. júliusa, Fertő-tó körüli futóverseny. Rekkenő hőség, már reggel 9-kor majdnem harminc fok. Két nap alatt kell körbefutni a tavat, az első nap etapja 75 kilométer. Van biciklis kísérőm, a férjem, Andris vállalta, hogy hozza a frissítést. A mezőny végén kocogunk néhány futócimbivel. Álmos kis falvak és unalmas búzamezők követik egymást hosszú egyenes aszfalt utakkal összekötve. Szél nem rebben, szinte nem tudunk annyit inni, hogy ne lennénk azonnal szomjasak. 40 kilométer környékén egy kis falu határához érünk. Érdekes, de valahogy úgy érzem, hogy egyre könnyebben megy a futás… mintha felhőkön lépdelnék… olyan puha és rózsaszín minden…
Te most elestél, vagy elájultál?- hajol fölém a férjem aggódva egy pillanattal később.

A TÖRTÉNET FOLYTATÓDIK... kattints ide!

Itt az Éva magazin szeptemberi száma Kölyök melléklettel és kedvezményes kuponokkal

Keresd az újságárusoknál az Éva magazin szeptemberi számát – Kölyök melléklettel és az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kedvezményes kuponokkal!

Elborított a stressz? Itt egy 5 perces légzéstechnikai gyakorlat, amitől azonnal helyükre kerülnek a dolgok

Lélegezni mindenki tud, de természetesen ezt a képességünket is lehet tökéletesíteni. Most éppen a relaxált létállapot a cél.

Találd ki ezt a 7 hírességet a háziállatukról!

Na, vajon melyik kis szőrgombóc kié?

Jessica Biel úgy néz ki az új tévésorozatában, mint a mosott kaki

Egy fiatal anyát játszik benne, aki erőszakos cselekményre vetemedik. Eléggé sokkoló fotók készültek róla, nézd meg őket te is!

Ezért döntött rekordot Obama tweetje a nemrégi amerikai erőszakcselekményekről

A volt amerikai elnök egy egyszerű Nelson Mandela-idézettel reagált, nem is említette a charlottesville-i incidenst és mégis mindenki értette.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Éva 1 éves előfizetés (10 lapszám) - Sulinap akció

Csak 3475 Ft