Napi horoszkóp január 15.: a Bikák komoly lépés előtt állnak, a Mérlegek a környezetük előtt bizonyíthatják a tehetségüket

Borítókép: Napi horoszkóp január 15.: a Bikák komoly lépés előtt állnak, a Mérlegek a környezetük előtt bizonyíthatják a tehetségüket Forrás: europress
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, a csillagok ugyanis ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Napi horoszkóp január 15.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje menetelsz előre, már azt sem látod, mi a célod, vagy meddig kell még gyalogolnod egyáltalán ahhoz, hogy megláss valamit, ami a sikert jelentheti. Nem is igazán hiszed, hogy van még valami, ami motivál, de a startvonaltól elég messze vagy már ahhoz, hogy visszafordulj. Amennyiben azonban megpihensz egy picit, megpróbálod elterelni a figyelmed és kicsit másra összpontosítani, talán új inspirációkat szerezve motiváltabban tudsz majd továbbhaladni. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de higgy magadban és abban, hogy ha egyszer az út végére érsz, olyasfajta eufóriában lehet részed, amelynek következtében nem fogsz többé kételkedni magadban!

BIKA (április 21-május 21)

Komoly lépésre szántad el magad, amely eddigi életed talán egyik legnagyobb kihívása. Épp ezért szükséged van arra, hogy kizárd a külvilágot, magányba vonulj és mindent nagyon pontosan kidolgozz. Mivel nagy kockázatot vállalsz, így abszolút biztosra kell menned, nehogy véletlenül hiba csúszhasson a számításaidba. Ha megfelelően koncentrálsz, kellő odafigyeléssel nem okozhat gondot, hogy végigvidd, amit kiterveltél. Ezúttal nem lesz önzőség, ha csak magadra figyelsz, hisz ez most egy veszélyes játék!

IKREK (május 22-június 21)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amelyet viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan a megelőzés, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Ne szaladj ennyire előre, arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, pontosan annak érdekében, hogy semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmed!

RÁK (június 22-július 22)

Kezd minden puzzle-darab a helyére kerülni, úgy érzed, végre sínen vannak a folyamatban lévő dolgaid. Épp ezért megengedhetsz magadnak egy kis pihenést, keress olyan elfoglaltságot, amelyhez nem kell túl nagy energiákat megmozgatnod, hisz nem az a cél, hogy leadd őket, sokkal inkább az, hogy feltöltődj. Menj el vásárolni a barátnőiddel, olvass egy jó könyvet, vagy nézz meg a szerelmeddel egy romantikus filmet a moziban! Időnként szükséged van arra, hogy elvonatkoztass a jelenlegi feladatoktól és kicsit más dolgokkal is foglalkozz, mert ezek adnak lendületet a továbbiakban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egészen idáig minden porcikáddal azon görcsöltél, hogy másoknak megfelelj, hogy mindenki arcára elégedett mosolyt varázsolj. Ez azonban roppant fárasztó kihívás, amely időnként komoly megpróbáltatások árán sikerül és ez rengeteg energiát kivesz belőled. Épp ezért ez az a pont, amikor mérlegelned kell, mi a prioritási sorrend: hogy végkimerülésig azért izzadj, hogy mindenkinek megfelelj, vagy lejjebb adsz az effajta törekvésekből és ehelyett magadra is koncentrálsz egy kicsit. Mindenki a saját sorsának kovácsa, ezért megéri a sajátodba is belefektetni némi energiát ahhoz, hogy végül ne csak másokat láss mosolyogni, hanem Te, magad is boldog lehess!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szép nyugodtan haladsz előre, mindenfajta nyomás nélkül, felszabadultan teszed a dolgod, abszolút nem aggódsz a körülmények miatt. Fontos a nyugalom, egy bizonyos egészséges aggódás azonban soha nem árt, hisz így a benned lévő tartás akaratlanul is felkészít egy állandó készenlétre, hogy akkor is gyorsan tudj cselekedni, amikor váratlanul megreped alattad a léc. Sokan megirigyelhetnék magabiztosságod és talpraesettséged, hisz Te vagy az a személy, aki minden körülmények között tudja, hogy mit és miért kell tennie, a katasztrófahelyzet elkerülése érdekében!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy mindenkinek bebizonyítsd, miféle tehetséggel áldott meg a Sors, most megmutathatod, a kreativitást, ami benned van és azt, hogy pontosan tudod, miként kell sikerre vinni bizonyos dolgokat. A környezeted meglehetős elismeréssel fog ezután rád tekinteni, hisz a legmerészebb álmaikban sem merték volna gondolni, hogy mire is vagy képes. Most, hogy mindenkinek bizonyítottál, joggal sepred be az összes dicséretet, hisz megdolgoztál a sikerért! A mai napon még ünnepeld magad, de holnap térj vissza a Föld nevű bolygóra, hisz újabb kihívásoknak kell eleget tenned!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy bizonyos személy a környezetedben rendkívül frusztráló módon, egyfolytában körülötted legyeskedik, minden áron a bizalmadba szeretne férkőzni. Téged ez roppant módon zavar, de nem szeretnéd arrogáns módon levakarni magadról, ezért próbálsz jó képet és kedves arcot vágni hozzá. Nem kell azonban magadra erőltetned semmit, amit az értékrendeden kívülállónak találsz, egyszerűen gondolj magadra és arra, hogy Te nem azért vagy a Földön, hogy mások eszköze legyél valamire, ezúttal például arra, hogy bizalmas információkhoz jusson valaki. Határozottan utasítsd el, hozd a tudtára, hogy semmi esélye arra, hogy bármit is kiszedjen belőled. Nem kell tűrnöd semmi olyasmit, amit idegesítőnek találsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Az az érzésed, hogy valaki egy bizonyos dologban segíteni próbál ugyan, de nem feltétlenül önzetlenül teszi mindezt. Minden szavában ugyanis azt sejteti, hogy csupán az érdek vezérli, neked pedig egyáltalán nem tetszik az, hogy az orrodnál fogva vezet. Gyorsan tedd világossá számára, hogy nem ez az a fajta segítség, amit el akarnál fogadni, hisz nincs szükséged arra, hogy a meglévő nyitott mondat mellé még effajta terheket is a nyakadba vegyél. Ha csupán csak ilyen formán hajlandó segíteni, akkor jobban teszed, ha inkább egyedül oldod meg a problémát!

BAK (december 22-január 20)

Teljesen máshogy tervezted a mai napot, mint ahogy az alakul, egy számodra fontos személlyel szerettél volna ugyanis találkozni, ám váratlan feladatok hiúsítják meg a programot. Ne mondj le a találkozóról, igyekezz mihamarabb megoldani a feladatod, hidd el, ha sikerült pontot tenned a végére, Te is sokkal nyugodtabb leszel. Amennyiben eléggé motivál a randevú, nem fog gondot okozni az, hogy megoldáscentrikusan gondolkodva lezárd és ne kellljen lemondanod semmiféle programod emiatt. Ne aggódj, még nincs minden veszve!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi időben azt vetted észre, hogy valaki folyton befolyásolni próbál és Te túl gyenge vagy ahhoz, hogy önmagadért kiállva nemet mondj bármire. Noha roppant módon frusztrál a dolog, mégsem érzed magad elég határozottnak magad ahhoz, hogy kiállj és a saját értékrended képviselve olyan döntéseket hozz, amelyek saját akaratod fészkéből származnak, nem pedig mások elvei szerint, őket boldoggá és elégedetté téve hozol meg. Ne feledd: a saját sorsod csak és kizárólag Te, magad tudod kovácsolni, így tehát az is csak a Te kezedben van, hogy rálépsz e a saját utadra, vagy inkább mások árnyékaként kullogsz valahol hátul. Egy próbát megér, hogy kitörj és végre hallják a hangod az emberek!

HALAK (február 20-március 20)

Váratlan helyzetek sorozata, mint egy szökőárként sodor magával, nincs időd gondolkodni, csak sodródsz az árral, ami kissé megrémít, nem tudod ugyanis, hogy bármiféle károsodással kell-e a későbbiek során számolnod, vagy épségben partot tudsz majd érni. A jövővel azonban nem is érdemes most foglalkoznod, arra koncentrálj, ami a jelenben történik és igyekezz minden helyzetet úgy megoldani, hogy a lehető legkevesebb hiba legyen benne. Nem olyan nagy baj az, ha hagyod magad az eseményekkel úszni, csak arra vigyázz, hogy olyan helyzet ne adódjon, ami veszélybe sodorja a későbbi sikert!