Napi horoszkóp január 14.: a Bikák büszkén tartanak ki az álláspontjuk mellett, a Szüzek elégedettek az általuk elért eredménnyel

Borítókép: Napi horoszkóp január 14.: a Bikák büszkén tartanak ki az álláspontjuk mellett,  a Szüzek elégedettek az általuk elért eredménnyel Forrás: europress
Hétvégén is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok mára is üzentek!

Napi horoszkóp január 14.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, nagyon kevés időt töltesz azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak számodra, annyira zsúfolt az életed mostanában, hogy egyszerűen nem jut időd saját magadra sem. Emiatt eléggé frusztrált vagy, hisz alapvetően számodra a prioritási sorrend legtetején álltak a szeretteid, ezután következtél Te, majd valahol hátul szerepeltek azokat a dolgok, amelyek most igen nagy hangsúlyt kapnak. Ne bosszankodj emiatt, nem lesz ez mindig így, most csupán csak azért van ekkora súlya a munkának, mert nagy előrelépési lehetőségen dolgozol, amelyhez bizony szükséged van az időd és energiád túlnyomó részére. Ne aggódj, majd később bepótolod az összes időt, amelyet nem tudtál velük tölteni!

BIKA (április 21-május 21)

Akadnak bizonyos emberek a környezetedben, akik azért nem fogadnak el, mert a ellentétes álláspontot képviselsz az ő véleményükhöz képest. Emiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz velük, hisz eleinte megpróbálnak meggyőzni, majd amikor látják, hogy falakba ütköznek, ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, a ha a társadalomban elfogadott normákat képviseled, nem kell úgy élned az életed, hogy beleilleszkedj a dominósorba, hogy aztán majd együtt dőlhess a többiekkel. Persze nem árt, ha be tudsz illeszkedni, de ha az értékrendeddel nem egyezik az, amit mások képviselnek, nem is kell egyet értened velük!

IKREK (május 22-június 21)

Egészen idáig rettegtél egy bizonyos dologtól, a lehető legmesszebbről igyekeztél elkerülni azt, hogy akár csak a közelébe is kerülj egy ilyen, vagy akár ehhez hasonló szituációnak. Most azonban mégis bekövetkezett és Te szíved szerint azonnal futásnak erednél. Ám amennyiben kicsit megnyugszol, legyőzöd az első pillanatban eluralkodni látszó félelmed, máshogy is tekinthetsz a helyzetre. Igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy ez egyfajta próbatétel, melyet ki kell állnod ahhoz, hogy feljebb léphess, hogy tapasztalatot szerezhess és elmondhasd magadról, hogy akarattal győzted le a félelmed. Ne fuss el az első percben, mert még sikereket is elérhetsz azokkal a dolgokkal, amelyek eddig a mumusaid voltak!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki olyan súlyos titkot bíz rád, amelyet utólag visszagondolva egyáltalán nem szerettél volna tudni, mi több hatalmas teherként nehezedik rád. Bár a titkot nem illik másoknak elmondani, hisz akkor már nem titok többé, most mégis érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben egy olyan független személyt, aki nem ismeri az illetőt, mégis könnyíthet rajtad azzal, hogy megosztod vele, még mielőtt összeroppansz a nagy teher alatt. Az Élet nem mindig produkál egyszerű helyzeteket, de ezzel is tudnod kell megbirkózni, hisz ettől épülsz lelkileg, ezen kívül tapasztalatszerzés céljából sem utolsó.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, de nem tartod bölcs döntésnek, hogy ajtóstól rontva a házba, konkrétan rákérdezz. Emiatt elkezded körbeszaglászni az ügyet és virágnyelven informálódsz a részletekről. Ez nagyon hamar feltűnik az illetőnek és a hátad mögött nevetve rajtad, visz be az erdő legmélyére. Jobban teszed, ha összeszeded magad és rákérdezel, mert így csak felesleges köröket futtok és Te sem kerülsz közelebb a megoldáshoz! Jobb az ilyesmin gyorsan túl esni, de ne aggódj, nem biztos, hogy rosszul jössz ki a helyzetből!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hatalmas megnyugvással veszed tudomásul, hogy minden, amibe korábban belekezdtél, szinte kifogástalanul alakul, hogy a sok zivatar után végre kezd kisütni a Nap. Nem merted elhinni, hogy van benned ennyi kitartás, hogy megtalálod azt a kapaszkodót, amit meg tudsz ragadni ahhoz, hogy bele ne fulladj a nagy sodrásba. Most egy kicsit végre szusszanhatsz, más dolgokkal is foglalkozhatsz, de érdemes rajta tartanod a szemed a folyamatban lévő ügyeken, hisz bármikor adódhat olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, ha nem avatkozol be gyorsan és hatékonyan!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A sok tévút után most tűnik, végre sikerült megtalálnod azt az ösvényt, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálva a sűrű bozótból, megleld a saját boldogságod és kiteljesedhess a végén. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre Te gondolod és érdemesnek tartod, mert a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, legyen az akár pozitív, akár negatív eredmény. Legyen benned több kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataid és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd az, amit látni fogsz magad előtt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed megrekedtél, nem nagyon érzel már motivációt a jelenlegi tevékenységedhez. Mivel azonban fiatal vagy még ahhoz, hogy ebben a helyzetben maradva végleg kiégj a motiválatlanság és a monotonitás miatt, ülj le, gondold végig, mik a céljaid, vagy mit szeretnél elérni
az Életben. Amennyiben azt érzed, ebből már kihoztál mindent, amit ki lehetett, ne félj váltani. A változást azonban neked is akarnod kell, senki nem fogja helyetted kimondani a végső szót és az új felé indulni. Elég érett vagy már ahhoz, hogy egyedül is meghozz ilyesfajta döntéseket!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta hibát követsz el egy számodra fontos dologgal kapcsolatban, amely az első pillanatban helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt hajlamos lennél feladni az egészet, ám azt is pontosan tudod, hogy amennyiben megfutamodsz, kárba vész az összes, eddig feláldozott energiád. Szedd össze a gondolataid, gondolkodj megoldás centrikusan és higgy abban, hogy menthető még a helyzet. Nem a szerencse juttatott el odáig, ahol most vagy, olyan tudás birtokában vagy, amelyet kevesen mondhatnak el magukról. Épp ezért ezúttal is bizonyíthatod rátermettséged és megmentheted a szituációt. Cselekedj, mielőtt késő lesz!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a környezetedben veszélyes dologra készül, számodra pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem számol a kockázatokkal és az esetleges következményekkel, épp ezért szükségét érzed annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt bajba kerül. Lehet, hogy az első pillanatban rossz néven veszi majd az őszinteséged, de legalább volt valaki, aki figyelmeztette, mielőtt esetleg a szakadékba zuhan. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, egyszerűen és tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Részedről minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, elindul, az már nem a Te ügyed, a lelkiismereted megnyugtattad, figyelmeztetted, innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki belekényszerít egy olyan helyzetbe, amelyben gyakorlatilag tisztességtelen eszközökkel sarokba szorítva próbál kicsikarni belőled olyasféle információkat, amelyek a legkevésbé sem tartoznak rá, neked pedig eszed ágában sincs megosztani vele, egyetlen apró részletet sem. Épp ezért állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, mert bármit is szeretne megtudni, semmilyen információval nem fogsz szolgálni. Ne engedj a nyomásnak, állj ki magadért és azért, hogy ilyesfajta eszközökkel manipulálni próbáló személyek semmiképp ne érvényesülhessenek egyetlen, ehhez hasonló szituációban sem!

HALAK (február 20-március 20)

Mindenáron bizonyítani szeretnél valakinek, akivel kapcsolatosan valami oknál fogva azt gondolod, hogy annyi tudással és tehetséggel áldotta meg a sors, amiért neked háromszor annyit kell ugyan dolgoznod, de benned is van minimum annyi talentum, mint amennyi benne. Időnként azonban sokkal bölcsebben tennéd, ha elfogadnád, hogy nem mindenki rendelkezik ugyanazokkal a képességekkel, lehet, hogy ő abban nem tud jeleskedni, amiben Te vagy egyedülálló. Ne az lebegjen folyton a szemed előtt, hogy kevesebbet érsz, mint mások, hisz neked is vannak olyan tulajdonságaid, amelyeken mások ámulnak el. Igyekezz levetkőzni a kisebbségi komplexust és add magad, abból nem lehet probléma!