Napi horoszkóp, január 9.: a Kosok változatosságra vágynak, a Nyilasok váratlan helyzettel küzdenek

Borítókép: Napi horoszkóp, január 9.: a Kosok változatosságra vágynak,  a Nyilasok váratlan helyzettel küzdenek
Hétkezdő horoszkóp.

Napi horoszkóp, január 9.

KOS (március 21-április 20)

Kissé monotonnak találod a jelenleg végzett tevékenységed, abszolút nem érzed magadénak a dolgot, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb lezárd és végre olyasmivel foglalkozhass, amely érdekel és rejt némi izgalmat magában. Ne akard azonban minden eszközzel, két kézzel tolni a dolgot, mert így csak azt fogod elérni, hogy nemhogy előre haladnál, inkább hibát hibára halmozol majd, ez pedig kifejezetten hosszúra nyújtja majd a feladatot. Sokkal inkább érdemes végiggondolnod, hogyan tudsz a leghatékonyabban működni úgy, hogy az hasznos és lehetőleg hibátlan legyen, az lebegjen a szemed előtt, hogy végleg le kell zárnod a dolgot annak érdekében, hogy később ne köszönjön vissza egy váratlan helyzetben! Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára jól láthatóan is feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene, vagy elfogadnod őket úgy, ahogy vannak. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy félelmed megalapozott-e, vagy csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni, a saját nyugalmad érdekében. Amennyiben úgy találod, hogy semmi keresnivalód a jelenlegi szituációban, nyugodtan zárd le és lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess valamit, ami távol áll tőled!

IKREK (május 22-június 21)

Általában véve úgy ismer a környezeted, hogy mindig mindenkinek megmondod a véleményed, nem nagyon szoktad véka alá rejteni az álláspontod. Ez a tulajdonság azonban időnként képes kellemetlen helyzetbe sodorni, amelyben aztán magyarázkodhatsz és mások bocsánatáért esedezhetsz. Épp ezért az utóbbi helyzetet elkerülendő, érdemes tehát okosan végiggondolnod, milyen szituációkban hasznosabb hallgatnod és megtartanod magadnak azt, amit szíved szerint kimondanál. Időnként sokkal bölcsebb maradsz, ha meg tudod állni, hogy ne szólj. Nemes tulajdonság az őszinteség, de mindenképp óvatosan kell bánnod vele, hisz akadnak olyan helyzetek, amelyekben csak akkor érdemes beszélned, ha kérdeznek!

RÁK (június 22-július 22)

Szeretsz a saját tempódban haladni, nem igazán örülsz, ha mások akarják megmondani, mit és hogyan kellene csinálnod. Időnként azonban -ahogy a mai napon is- belefutsz olyan helyzetekbe, ahol nem igazán tudod, hogy fogsz tudni boldogulni egyedül. Ne szégyellj ilyen szituációban segítséget kérni, hisz te sem tudhatsz mindent, halandó ember lévén abszolút megengedett számodra is a tévedés lehetősége. Gondold végig, ki az a környezetedben, akit kellőképp megbízhatónak tartasz ahhoz, hogy rá merd bízni magad, azáltal kiszolgáltatottá válj mind neki, mind pedig a helyzetnek. Ha kellően együttműködő csapatot alkottok, nem fog gondot okozni az, hogy győztesen kerülhess ki a helyzetből úgy, hogy mindenre jutott időd, amit a mai napra kitűztél!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly dologban kéri ki a véleményed egy számodra fontos személy, amely elég nagy terhet jelent számodra. Mivel azonban nem mindegy, hogy mit mondasz, alaposan gondold át, milyen tanáccsal szolgálsz, hisz a szavaidnak és állásfoglalásodnak hosszú távú következménye lehet. Épp ezért csínján bánj a szavakkal, ne befolyásold őt olyasmivel, amit te sem szívesen vállalnál fel, ha benne lennél a szituációban! Csak olyasmit mondj, ami ugyan véleménynek számít, de mégsem kell akkora mértékű felelősséget magadra vállalnod, amelyet később esetleg számon kérhetnek rajtad! Ne aggódj, ez nem számít megfutamodásnak, csupán önmagadra is gondolsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Lassanként kezd kicsit sok lenni a téged nyomasztó probléma, amelyekkel jelen pillanatban nem tudsz mit kezdeni. Fogalmad sincs ugyanis, hogyan oldd meg őket egymás után szép sorjában úgy, hogy az eredmény téged is boldoggá tegyen és azt láthasd viszont, amit eredetileg is szerettél volna. Mivel azonban úgy tűnik, kezdenek ezek a bizonyos nyitott mondatok túlnőni rajtad, mindenképp érdemes ezen a ponton megfontolnod, hogy miként próbálod meg lezárni őket úgy, hogy elégedett lehess. Amennyiben szükségét látod, hogy átadj valakinek a terheiden, a saját magadon történő könnyítés érdekében érdemes keresned egy olyan személyt a környezetedben, akire mindig is számíthattál és pontosan tudod, hogy ezúttal sem fog cserben hagyni. Arra azonban ügyelj, hogy semmiképp ne erőltess rá senkire semmi, akaratán kívül!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mások problémáit és bonyolultabb élethelyzeteit tekintve mindig pontosan tudod, mi a helyes irány, illetve merre kell menniük ahhoz, hogy el ne tévedjenek. A saját életedben azonban komoly akadályokkal küzdesz, hisz a saját bőröd viszed a vásárra ez esetben. Próbáld meg úgy élni a mindennapokat, hogy egy picit kívülről tekintesz a szituációkra, így talán jobban látszik, milyen tanácsot adnál magadnak, ha kívülálló lennél. Nyilvánvalóan nem vagy saját magad ellensége, olyasmit úgysem tennél, amely negatívan befolyásolná a sorsod, hisz te is a boldogságra törekszel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, valaki manipulálni próbál egy bizonyos folyamatot, nem épp a legtisztességesebb eszközökkel. Mielőtt azonban ajtóstól rontanál a házba, érdemes alaposan körüljárnod a helyzetet, hisz amíg 100%-os biztonsággal nem győződtél meg róla, hogy igazad van és le tudod fülelni az illetőt, addig nem érdemes megadni az esélyt, hogy kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad. Nem kell mindenkinek tudnia róla, hogy felderítő nyomozást folytatsz, úgy csináld diszkréten a dolgot, hogy ne kérdezhessen rá senki. Ne kiabáld világgá, amennyiben rájöttél a rejtélyre, csak az illetőnek hozd tudomására!

NYILAS (november 23-december 21)

Váratlan helyzetbe kerülsz a mai napon, amely legnagyobb bosszúságodra nem teszi lehetővé, hogy a korábban eltervezett program szerint menj, amerre szeretnél. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgy sem tudsz ezen, sokkal inább érdemes összeszedned minden akaraterőd, kitartásod és elindulni egy másik irányba, amely végül elvezet majd a megoldáshoz. Vannak az Életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embereket abban, hogy a saját elképzeléseiket a saját terveik szerint valósíthassák meg, de ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmiféle olyan akadály nem létezik, amelyet ne tudnál megugrani!

BAK (december 22-január 20)

Olyan személyek várnak tőled magyarázatot egy bizonyos dologgal kapcsolatban, akik más esetben arra sem méltatnak, hogy emberszámba vegyenek. Fontos tudnod, hogy csak azért, mert valaki számon kér rajtad valamit, még egyáltalán nem biztos, hogy neked szolgálatkész kis katonaként kell tisztelegned és beszámolnod a legapróbb részletekről is csupán azért, hogy valakiben erősödjön a vezér szerepe. Járd a saját utad, ne foglalkozz olyan emberekkel, akik bort isznak és vizet prédikálnak, egyáltalán nem mérvadó ugyanis számodra, hogy mit gondolnak az emberek rólad. A farkasnak sincsenek rémálmai csak azért, mert a nyáj nem szereti őt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szilárd meggyőződéssel álltál ki a véleményed mellett egészen idáig, még akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett menned. Most azonban olyan váratlan fordulatok bizonytalanítanak el, amelyek erőteljesen befolyásolhatják az események alakulását. Most még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, kérd ki mások véleményét, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól látod a helyzetet, és csak akkor indulj el, ha eltántoríthatatlanul magabiztos vagy!

HALAK (február 20-március 20)

Mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Ennek érdekében akár kollégáiddal is felveszed a kesztyűt, mert mindenáron ragaszkodsz az elveidhez. Ez azonban sok jót nem terem a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz és nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint sül majd el. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni, hogy olyan megoldás szülessen, amely mindenkit boldoggá tesz majd!