Napi horoszkóp január 7.: a Kosok számára új utak nyílnak meg, a Nyilasok ismeretlen helyzetben találják fel magukat

Borítókép: Napi horoszkóp január 7.:  a Kosok számára új utak nyílnak meg, a Nyilasok ismeretlen helyzetben találják fel magukat Forrás: europress
Hétvégén is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Napi horoszkóp január 7.

KOS (március 21-április 20)

Egy számodra fontos, csupa pozitív értékkel bíró ember új utat nyit meg előtted, megmutatva, hogy egy fajta dolgot hányféleképp sikerülhet megoldani. Mindig jó látni és hallani, hogy mások milyen -tisztességes- eszközökkel haladnak az útjukon, értékeld, ha valaki tanítómesterként áll mögötted pont azért, hogy az első lépéseknél ne ess hasra, vagy amennyiben elbotlasz, felsegítsen. Légy hálás ezekért az emberekért, értékeld a közelségüket, segítségüket, önzetlenségüket és törődésüket, hisz különösen szerencsés vagy, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyen személyek veszik körül!

BIKA (április 21-május 21)

Kellemetlen helyzetbe kerülsz mások miatt, emiatt némi magyarázatra szorul, mi és hogyan történt. Ne hagyd, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egész maszlagot. Nem érdemes az illetőt megkeresned ez ügyben, mert később, szorult helyzetében még fel is használhatja ellened a kettőtök között elhangzottakat! Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni -már pedig miért ne tudnál-, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

IKREK (május 22-június 21)

Meg voltál győződve róla, hogy tiéd a győzelem, gondolatban már bezsebelted az aranyérmet, hirtelen azonban egy váratlan fordulat nehezíti meg a helyzeted, amely kissé megingatja a pozíciód, amelyet eddig biztosnak véltél. Mivel gyorsan és a problémához mért legnagyobb hatékonysággal kell cselekedned, ne is késlekedj egyetlen másodpercig sem, hisz most minden pillanat számít. Bízz abban, hogy meg tudod oldani, hogy rendelkezel annyi tapasztalattal hogy pontosan tudni fogod, hogy mit csinálj, a sötétben tapogatózás helyett. Ez most egy kiváló bizonyíték volt arra, hogy ne bízd el magad és csak akkor ünnepelj, ha már ténylegesen a dobogó legfelső fokán állsz!

RÁK (június 22-július 22)

A sok tévút után most tűnik, végre sikerült megtalálnod azt az ösvényt, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálva a sűrű bozótból, megleld a saját boldogságod és kiteljesedhess a végén. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre Te gondolod és érdemesnek tartod, mert a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, legyen az akár pozitív, akár negatív eredmény. Legyen benned több kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataid és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd az, amit látni fogsz magad előtt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy igen kellemetlen szituációban valaki elvárja tőled, hogy Te találd meg a megoldást és mondd ki a végszót, minden felelősség terhét magadra pakolva ezzel. Csak azért azonban, mert valaki ki szeretne bújni a helyzetből, neked még nem kell vállalnod semmi olyasmit, amelyhez egyrészt a legkevesebb közöd van, de az egész balhét neked kellene elvinni, másrészt az értékrendeddel teljesen összeegyeztethetetlen. Állj a sarkadra, legyél határozott és csak olyasfajta zsákot vegyél magadra, amely nem túl nehéz cipelni és nem roskadsz össze alatta! Segítő jobbot nyújthatsz ugyan, de ne vállalt át az egész katyvaszt, amit valaki más okozott!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmire vállalkoztál, talán kicsit elhamarkodottan, amely még neked is elég nagy falatnak bizonyul. Nem biztos, hogy megvan benned a megfelelő bátorság és tapasztalat ahhoz, hogy hibátlanul megugorhasd az akadályt. Épp ezért, mielőtt mélyebbre ásnád magad benne, alaposan rágd meg ezt a falatot, mert ha megakad a torkodon, még baj is lehet belőle! Nincs azzal baj, ha időben megállsz, az viszont már sokkal kellemetlenebb lehet, ha különösebb mérlegelés nélkül kezdesz bele a dologba. Csak úgy indulj neki, ha teljesen biztos vagy magadban és abban, hogy semmiféle galibát nem okozol vele, ha esetleg nem sikerül!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Utolsó utáni másodpercekben kezdesz bele valamibe, amihez sokkal több időre lett volna szükséged, ám mivel egészen idáig nem volt rá lehetőséged, most kell szupergyorsan kihozni belőle a lehető legtöbbet. Ne is koncentrálj másra, zárd ki a külvilágot és igyekezz csak erre összpontosítani annak érdekében, hogy ha olyan eredmény nem is születhet, amit elvárnál magadtól, mégsem fog mások előtt úgy tűnni, hogy karba tett kézzel, tétlenül ültél és semmit nem próbáltál meg. Legközelebb jobban be kell osztanod a tennivalóidat annak érdekében, hogy mindenre jusson időd, ám emiatt ne okold magad, hisz időnként akármennyire tiltakozol, akaratodon kívül is akasztanak a nyakadba ilyesfajta terheket. Ne feledd: teher alatt nő a pálma, a lényeg, hogy Te megpróbáltad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztül viszed, bármi történik, Te ragaszkodsz mindig azokhoz az útvonalakhoz, amelyeket már jól ismersz és csukott szemmel is végig tudsz rajtuk menni. Ez azonban időnként megakadályoz bizonyos célok elérésében, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor kénytelen vagy letérni az útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire, amiben nincs perspektíva, a szemed előtt lévő lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Időnként, ha bizonytalan vagy, mérlegeld, hogy miféle áldozatot kell meghoznod a saját boldogságodért!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta feladattal bíznak meg, amely igencsak távol áll tőled minden szempontból, ám nemet mégsem tudtál mondani, mert nem akartál emiatt semmiféle konfliktushelyzetet. Az első pillanatban a fejed vakarva állsz, fogalmad sincs, hogyan oldd meg a szituációt, hisz korábban köszönőviszonyban sem voltál az ilyesfajta feladatokkal. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, így szedd össze minden tudásod, használd azt a sok-sok tapasztalatot, amelyet az évek hosszú során magadra pakoltál és némi rafinériával és logikával oldd meg a helyzetet. Meglátod, minél előbb végzel a dologgal, annál hamarabb szabadulsz fel minden szempontból, de most elsősorban erre koncentrálj!

BAK (december 22-január 20)

Általában véve diplomatikus vagy, másokkal ellentétben nem tudnak kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, amely egyszerűen nem fér bele semmilyen formában az értékrendedbe, abszolút nem tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmek vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciát gyakorolni, hogy később aztán ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik korántsem hasonló felfogással rendelkeznek és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, hagyd hátra ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyasfajta személyekre, akikben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron magad mellett tudnod őket.

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta projekten dolgozol, amelyet mások veled ellentétben nem biztos hogy bevállaltak volna, pontosan a nehézségi fok miatt. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan tolod feljebb a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és egyfajta megfelelési kényszerré váljon az, amit csinálsz. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj, az hogy mások mit gondolnak, legyen mindig másodrangú számodra. Hidd el, sokkal szabadabbnak és boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel és így vívod ki a környezeted elismerését!