Napi horoszkóp, január 4.: a Rákok válságkezelésben igyekeznek jeleskedni, a Mérlegek felelősségteljes feladatot kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp, január 4.:  a Rákok válságkezelésben igyekeznek jeleskedni, a Mérlegek felelősségteljes feladatot kapnak
Ma sem fukarkodtak a csillagok izgalmas üzenetekben.

Napi Horoszkóp január 4.

KOS (március 21-április 20)

Más hibájából fakadóan kerülsz kellemetlen helyzetbe, amely meglehetősen frusztrál, hisz nem kívántál részesévé válni az ügynek, most mégis a saját neved kell tisztára mosnod. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi düh eluralkodjon rajtad, igyekezz hideg fejjel gondolkodva kiköszörülni a csorbát, diplomatikusan, kellő intelligenciával kezelve a helyzetet. Amennyiben hirtelen haragodra hallgatsz, úgy tűnhet a környezeted számára, hogy mégis vétkes vagy a dologban és csak a bizonyítványod magyarázod. Hidd el, ha sikerül nyugodtan reagálnod, annál hitelesebb leszel a többiek előtt is!

BIKA (április 21-május 21)

Talán fél lábbal az otthoni pihenésben, az ünnepi hangulatban maradtál, amely most a teljesítményeden is meglátszik, nem tudsz ugyanis top formában teljesíteni, egyszerűen nem tudod a tőled joggal elvárt szintet megugrani. Mivel azonban sajnos a pihenésnek vége, valahogy meg kellene erőltetned magad, hogy vissza tudj rázódni a munkával teli hétköznapokba. Igyekezz valamiféle motivációt találni és új impulzusokat belevinni a mostani tevékenységedbe, sokkal színesebb lesz az, amit jelenleg úgy próbálsz kierőltetni magadból. Hidd el, ha kicsit megrázod magad, még valami pozitív is kisülhet a dologból!

IKREK (május 22-június 21)

Egy hozzád közel álló ismerősöd kéri a segítséged egy igen kényes ügyben, amely nem csak számára, de számodra is kellemetlen lehet. Mivel azonban semmiképp nem szeretnéd az illetőt slamasztikában hagyni, igyekezz olyasfajta mentőövet dobni neki, hogy a lendülettől ne zuhanj a vízbe. Ne a saját elveid és értékrended feláldozásával állj a háta mögé, csakis úgy, hogy saját magad ne sodord bajba. Igyekezzetek közösen olyan megoldást találni, amely a jelen helyzetben életmentő lehet, mégsem nyomja rá egyikőtök életére sem, hosszú távon a bélyegét. Ne ugorj fejest a szakadékba, mert egyáltalán nem biztos, hogy azzal a másiknak könnyebb lesz! Csak ésszel, okos taktikával araszolj!

RÁK (június 22-július 22)

Hozzád rendkívül közel álló személyek kapcsolata került válságba és bár eddig igyekeztek előtted is titkolni, te ennél sokkal jobban ismerve őket, átlátsz a szitán. Úgy érzed, mindenképp tenned kell valamit, hogy mentsd a menthetőt, hisz azt kevésbé viselnéd lelkiismeret-furdalás nélkül, ha tétlenül néznéd végig, ahogy tönkremegy a kapcsolat, ráadásul hozzád nagyon közel álló személyek között. Légy azonban óvatos, hisz nem vagy a szituáció szerves része, így csupán kívülállóként látod a helyzetet, azokkal ellentétben, akik benne vannak, épp ezért nem biztos, hogy bölcs dolog az, ha kéretlenül olyan tanácsokat adsz, amelyeknek nem te viseled a következményét. Ne kezdj semmiféle olyan mentőakcióba, amely kellemetlen helyzetbe sodorhat, vagy akár bármi negatívum okozója lehet. Ez esetben, bármilyen nehéz, lehet, hogy jobban teszed, ha hátrébb lépsz és hagyod, hogy mások oldják meg a problémáikat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben átestél a ló túloldalára, annyi mindent vállalsz magadra, amennyit szinte lehetetlen tejesíteni, ennek viszont meg is lesz a következménye, hisz munkamániád kezd az egészséged rovására menni. Most kell behúznod a kéziféket és megálljt parancsolni magadnak, mert ha így folytatod, az nem csak az eredményen fog meglátszani, de testi tüneteket is okozhat. Igyekezz lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, nem kell mindenáron mindent elvállalnod, csakis olyasmire mondj igent, amelyről úgy gondolod, hogy érdemes belevágni. Ne feledd, a munka nemesít, ám első az egészség!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég gyorsan sodródsz az árral, hatalmas sebességgel mész előre, ami kissé megrémít, hisz attól félsz, váratlan helyzetben nem lesz elég rövid a reakcióidőd ahhoz, hogy adekvátan tudj majd reagálni. Nem élhetsz azonban örökös félelemben, higgy magadban, hogy van benned annyi tudás, tapasztalat és talpraesettség, hogy nem okoz gondot felismerni azt, amikor letérsz az útról és ennek köszönhetően másféle irányt vesznek a történések. Kezdd el félelem helyett élvezni a szituációt és gyönyörködj a tájban ahelyett, hogy folyamatosan az jár a fejedben, hogy tengeribeteg vagy! Ha kicsit levetkőzöd a görcsöd, meglátod, hogy nagyon jól lehet szórakozni és új élményeket gyűjteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly feladatot bíztak rád, amelynek teljesítéséhez szükséged lesz minden koncentrációdra és tudásodra. Első pillanatban nem repesel az örömtől, inkább veled történő kiszúrásként éled meg a szituációt, de ha kicsit fejjel lefelé tekintesz a helyzetre, rájöhetsz, hogy nem véletlenül választottak ki rá. Megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de útközben sokat tanulva és újabb tapasztalatokat szerezve végül sikerrel abszolváld a feladatot. Zárj ki minden befolyásoló tényezőt, mert nincs más választásod, mint nekirugaszkodni és mindent bevetni. Bízz magadban és akkor nem lehet baj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, nem elég, hogy mihamarabb végezni szerettél volna, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. Kétségbeesett futás helyett állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb manőverrel menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, te pedig a nap zárásaként végül nyugodtan fújhatod ki magad egy pohár bor társaságában!

NYILAS (november 23-december 21)

Ez ma a te napod! Minden a terveid szerint alakul, minden eltervezett programoddal és a kötelezettségeiddel is időben tudsz végezni, így marad időd arra, hogy saját magaddal is foglalkozz. Használd ki az időt és csak olyan dolgokat csinálj, amelyek a testi és lelki épülésed szolgálják. Menj el egy szépségszalonba, utána jöhet a shopping, találkozz a barátnőiddel és igyatok meg egy finom koktélt! Időnként szüksége van az embernek a feltöltődésre és mivel neked ritkán adatik meg a lehetőség, ezért most élj vele, mert lehet, hogy holnap már nem lesz rá alkalom!

BAK (december 22-január 20)

Számodra ismeretlen emberek vesznek körül, akik belekontárkodva a dolgodba mindenáron meg akarják mondani, mit és hogyan csinálj, az ő elvárásuk szerint. Emiatt egyáltalán nem érzed magad komfortosan, mely az egész alaphangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások mondják meg, miként csináld azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek a saját dolgukkal.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre úgy érzed, megtaláltad a saját utad és megnyugtat a tudat, hogy ez az, amin ezúttal a szíved és az eszed is egyetért. Mivel nem lehetsz biztos benne, hogy meddig tart az elégedettség érzése, használd ki minden percét és élvezd a pillanatot. Lesznek ugyan elegen, akik megpróbálnak majd befolyásolni, de te semmiképp ne hagyd magad mások által letéríteni az ösvényről! Ha senkire nem hallgatsz és eléred a célod, az egy mindennel felérő bizonyíték lesz majd, hogy érdemes hinned magadban és abban, hogy kellő mennyiségű akaraterővel akár a Világot is le tudod győzni!

HALAK (február 20-március 20)

Csábító ajánlattal keresnek meg, melyre nagyon nehezen tudsz nemet mondani. Mielőtt azonban forró fejjel fejest ugrasz a dologba érdemes első körben leülni és minden részletet aprólékosan megvizsgálni. Írd le azokat a pro és kontra érveket, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy tisztán láss. Amennyiben több az ellene, mint a mellette szóló pont, abban az esetben jobban teszed, ha inkább új utakat keresel és nem engedsz a csábításnak! Ne aggódj, lehetőség minden második lépésnél terem, csak nyitott szemmel kell járnod!