Napi horoszkóp, január 3.: a Skorpiók komoly lehetőség kapujában állnak, a Nyilasoknak váratlan meglepetésben lesz részük

Borítókép: Napi horoszkóp, január 3.: a Skorpiók komoly lehetőség kapujában állnak, a Nyilasoknak váratlan meglepetésben lesz részük
Ma is izgi dolgokat tudhatsz meg a horoszkópodból.

Napi horoszkóp, január 3.

KOS (március 21-április 20)

Nagyon intenzíven dolgozol, semmi nem hagy kizökkenteni, hisz minél előbb végezni szeretnél, mielőbb túl lenni a rád bízott feladaton. A nagy kapkodásban és oda nem figyelésben azonban egyre nagyobb az esélyed, hogy hibázz, amelynek kijavítása le fogja lassítani a munkafolyamatot és annál lassabban jön majd az eredmény is. Érdemesebb tehát kicsit nagyobb odafigyeléssel, a részletekbe belemerülve dolgoznod, mert ugyan lehet, hogy tovább tart majd, de később annál hatékonyabb leszel és nagyobb elismerést vívhatsz ki a feletteseidtől.

BIKA (április 21-május 21)

Valaki olyasfajta szívességet kér tőled, amellyel egyáltalán nem értesz egyet, az elveiddel tökéletesen szemben áll, de nem tudod, hogyan utasítsd vissza. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani, abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog, illetve ne félj nemet mondani, mert így mindig, mindenki ki fog használni! Hidd el, ettől még nem leszel rosszabb ember, egyszerűen csak felelősséggel átlátsz bizonyos élethelyzeteket és érthető módon, feleslegesen nem szeretnél bajba kerülni.

IKREK (május 22-június 21)

Nem sikerül elfogadnod, hogy ez a meccs már elment, bármit is csinálsz, sajnálatos módon a győzelem ezúttal elmarad. Ne csüggedj azonban, inkább gondold végig, hol hibázhattál és legközelebb mit kell majd másképp csinálnod ahhoz, hogy egy ütősebb taktikával úgy teljesíthess, ahogy azt saját magadtól elvárod. Csak kitartás és akaraterő hiányzik belőled ahhoz, hogy gond nélkül a kisujjadból kirázd a dolgokat. Be kell látnod azonban, a siker nem hullik csak úgy az öledbe, hisz a tudás önmagában nagyon kevés ahhoz, hogy dobogóra lépj, mindehhez elengedhetetlen a kemény munka, a kitartás és az akaraterő. Ezek nélkül elsüllyedsz, mint a Titanic!

RÁK (június 22-július 22)

Egy, számodra fajsúlyos dolgot nem sikerül véghezvinned, mert valaki, akaratán kívül bizonytalanságot ébreszt benned és elhiteti veled, hogy nem vagy alkalmas a feladatra. Később te is belátod, hogy talán nem volt a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, így nem is sikerülhet elérned a céljaid. Önmagadnak okozol ezzel csalódást, mert azt gondolod, hogy ennyire befolyásolható vagy. Ha azonban őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek, hisz ha mindig mások szubjektív véleményére alapozol, honnan tudnál Te, magad sikereket elérni?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Időnként hajlamos vagy abba a hibába esni, hogy túl görcsösen ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, nem tudsz elengedni olyan helyzeteket sem, amelyekből már tulajdonképp semmit nem lehet kihozni. Meg kell tanulnod lazábban venni az Életet, azt, hogy nem érdemes olyasmibe kapaszkodni, amely csak nehezéket és terhet jelent számodra, hisz ezek azok a dolgok, amelyek visszahúznak és nem engednek továbblépni. Rázd le a láncaid és inkább a jövőbe tekints, semmint a múltban leragadva, fél méterre lemaradva kullogj a többiek után!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hirtelen felindulásból, fejjel a falnak rohanva kívánsz megoldani egy szituációt, olyannyira izgulsz már miatta. Próbálj azonban megnyugodni, melegíts be alaposan, készülj fel a taktikát tekintve, mielőtt ringbe szállsz a győzelemért. Beláthatod azonban, hogy minél forróbb fejjel dolgozol valamin, annál kevésbé tudsz racionális döntést hozni, márpedig enélkül nem-igen fogsz tudni csatát nyerni. Zárd ki a külvilágot, gondold végig, hogyan oldod meg a helyzetet és csak akkor húzz kesztyűt, ha pontosan tudod, mit és miért fogsz csinálni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezd kissé kétségbe ejteni a tudat, hogy nem épp a számodra megfelelő tempóban haladnak a dolgaid, rendkívüli módon frusztrál az, hogy jelen pillanatban nem tudod befolyásolni az eseményeket, csak a kispadról figyeled, hogy alakulnak a számodra olyannyira fontos dolgok. Fogalmad sincs, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy minden sínre kerüljön és végre elégedetten tekinthess az eredményre. Ne feledd azonban, magától nem fog semmiféle eredmény az öledbe hullani, akarnod kell a sikert és tenned is kell érte. Hidd el, ha van benned kellő hit, magabiztosság és akaraterő, pontosan tudni fogod, melyik az az ösvény, ami elvezet a sikerhez!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta lehetőséget kínálnak fel neked, amelyet az első pillanatban el sem mersz hinni, hisz ezzel egyszer, s mindenkorra véget érhet a bizonytalan lét számodra, mindenféle szempontból. Mivel ez a „tizenkilencre lapot” tipikus esete, így pontosan tudod azt is, hogy elég nagy a kockázata, hogy esetleg minden el is veszíthetsz egyetlen másodperc alatt. Mivel azonban pontosan tisztában vagy a céljaiddal, ne hagyd, hogy a félelem megingasson, hisz most be kell látnod, hogy ha nem szeretnél életed végéig bizonytalanságban élni, kénytelen vagy kockáztatni.

NYILAS (november 23-december 21)

A hétköznapi szürkeségből egy olyan váratlan meglepetés ránt ki, amelyre nem is számítottál, ráadásul egy olyan személytől érkezik, akiről nem is feltételezted volna, hogy valaha ilyen kedves gesztust küld feléd. A mai napon már semmi nem szegheti a kedved, akkora lendületet kaptál, hogy szinte egy levegővel át tudnád szelni ez ötven méteres medencét is és ezt csak ennek a bizonyos személynek köszönheted. Jó érzés tudni, hogy ebben a rohanó világban vannak még nagybetűs Emberek, akik akkor segítenek a másikon, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Értékeld a gesztust és igyekezz viszonozni valamivel a dolgot, hogy ő is hasonlóképp érezhessen!

BAK (december 22-január 20)

Felesleges tizediknek érzed magad egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad minden a maga útján. Nem tudhatod azonban, hogy mikor adódik úgy a helyzet, hogy mindenki tőled várja majd a megoldást, veled ellentétben ugyanis senki nem gondolkodik hasonlóan. Gondolkodj, keress inspirációkat, hessegesd el az érzést, hogy egy helyben toporogsz az állóvíz közepén, mert igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak épp most nem rajtad van a világ szeme. Eljön a te időd is, nem is gondolnád, milyen hamar!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakinek tetszik a kisugárzásod, bejön a stílusod, te azonban túlságosan elzárkózol. A kommunikációd, a gesztusaid igen visszautasítóak, ami elijeszti a közeledőket. Ne légy ilyen elutasító, nyiss az emberek felé! Felnőtt emberként el tudod dönteni, hogy ki, milyen szándékkal lép fel, húzz meg egy bizonyos határvonalat, amely erkölcsileg neked még belefér, azon túl már ne engedj az elveidből, azon belül viszont légy kommunikatívabb! Ne aggódj, egy beszélgetés után még úgysem kapsz házassági ajánlatot!

HALAK (február 20-március 20)

Konfliktusba keveredsz valakivel, mert tévesen ítélsz meg egy szituációt, amiről azt gondolod, hogy Téged is belekevertek. Mielőtt azonban összevesznél az érintett személlyel, győződj meg róla, valójában mi és hogyan történt. Teljesen felesleges ugyanis kellemetlenül negatív beszélgetésekbe belekavarodnod, amíg nem jártál teljesen utána az igazságnak. Ne bánts meg embereket, csak mert valaki, aki számodra nem tartozik a hiteles kategóriába, valamit mondott valakiről, ahol esetleg elhangzott a te neved is.