Napi horoszkóp, december 24.: a Rákok váratlan helyzetben találják magukat, a Mérlegekre felejthetetlen meglepetés vár

Borítókép: Napi horoszkóp, december 24.: a Rákok váratlan helyzetben találják magukat, a Mérlegekre felejthetetlen meglepetés vár
Karácsonykor is érdemes elolvasnod a horoszkópod, miért is ne?

Napi horoszkóp, december 24.

KOS (március 21-április 20)

Mindenféleképpen sürgeted a szituációt hogy minél hamarabb pontot tehess a végére. Talán emiatt is lehetséges az, hogy porszem került a gépezetbe, mely váratlan helyzetet okoz. Kétségbeesésedben elkezdesz hibát hibára halmozni, amely persze megnyújtja a folyamatot. Épp ezért tehát sokkal bölcsebben teszed, ha leülsz, felállítod a megfelelő logikai vonal mentén a tervet és aszerint igyekszel mindent végrehajtani. Ha mindent betartasz, nem csúszhat hiba a számításodba. Ha sikerül befejezned időben a feladatot, add át magad a karácsonyi feeling-nek!

BIKA (április 21-május 21)

Nagyon vágysz valamire, bármit hajlandó vagy feláldozni azért, hogy megszerezd magadnak. Nem biztos azonban, hogy jól teszed, ha mindent egy lapra feltéve, a kockázatokat figyelembe nem véve, a célod érdekében fejjel rohansz a falnak. Ehelyett sokkal okosabban teszed, ha leülsz és alaposan végig gondolod, hogyan tudod megszerezni anélkül, hogy mindent feláldozz azzal az eséllyel, hogy esetleg el is veszítheted. Ha nem görcsölsz rá az ügyre, még esetleg az is lehet, hogy sokkal többet kihozhatsz a dologból, mint amennyit eredetileg terveztél. Ne aggódj, végül minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, de csak akkor, ha okosan taktikázol!

IKREK (május 22-június 21)

Az a fajta ember vagy, aki jó előre szeret mindent kiszámítani, aki mindent élére hajtogatva tárol, és senkinek nem engedi, hogy beleszóljon a dolgába. Most azonban mégis olyan helyzet adódik, amikor teret kell engedned másoknak és segítséget kérned, mert egyszerűen bárhogy küzdesz, nem tudsz boldogulni. Időnként megengedett az, hogy tévedj, hisz te sem vagy tökéletes. Nem szégyen, ha megmarkolod valaki kezét és hagyod, hogy vezessen az úton. Engedd meg magadnak a tévedés lehetőségét, mert ha mindig ilyen görcsben éled az életed, lemaradsz az élvezetekről és az élményekről!

RÁK (június 22-július 22)

Valaminek a közepén jársz, amikor váratlan fordulat következtében ott kell hagynod csapot-papot, hogy valaki segítségére siess. Az illető eléggé kétségbe van esve, neked azonban helyén az eszed, így hideg fejjel gondolkodva meg tudod ítélni a helyzet súlyosságát. Most kell higgadtnak lenned, mert két kézzel kapaszkodnak beléd. Mivel azonban elég talpraesett vagy, pontosan tudod, hogy az ilyen szorult helyzetekben hogyan kell adekvátan cselekedni. Ha használod az eszed, pontosan tudni fogod, mit kell csinálnod, téged ismerve nem jelenthet gondot, hogy a másikat kimentsd szorult helyzetéből.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindent előre elterveztél, mértani pontossággal kiszámítottál és a legnagyobb megelégedésedre azt látod, hogy minden az elvárásaidnak megfelelően halad, a maga útján. Most egy kicsit kifújhatod magad, dőlj hátra és gyönyörködj a művedben, hisz nem minden ennyire kiszámítható, mint a jelen szituáció. Most már nem kell annyira görcsösen hajtanod a lovat, hisz magától is tudja, merre kell ügetnie normál tempóban, illetve hol és mekkora akadályt kell átugrania ahhoz, hogy sikerüljön a terveid véghez vinni. Így készülnek a profik a karácsonyra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindenképp szeretnél valamit véghezvinni, egyenlőre azonban az eszköztárad igen hiányosnak tűnik ahhoz, hogy gond nélkül megoldd a helyzetet. Szedd össze minden tudásod, tapasztalatod és akaraterőd, merülj el a részletekben, hisz anélkül nem fogod tudni elérni azt, amit szeretnél. A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, mely a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz ezt most egyedül neked kell megoldani. Ha sikerül, mérhetetlenül büszke leszel magadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai nap nagyon izgalmasnak ígérkezik, hisz olyan meglepetéseket tartogat számodra, melyekre egyáltalán nem számítottál. Ne akard minden egyes részletét hosszasan filozofálva megérteni, egyszerűen add át magad az események sodrásának és használj ki minden percet, mert az unalmas, szürke hétköznapok után most végre történik valami, ami felráz és visszahozza a mínuszból az adrenalin szinted. Időnként szüksége van az embernek ilyesmire is! Dőlj hátra és add át magad a fenyő illattal, a csillagszóróval és az ajándékokkal teli estének, hisz ma bizonyára felejthetetlen élményben lesz részed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Azon szerencsések közé tartozol, akinek olyan barátai vannak, akikre minden körülmények között számíthat és bármilyen gondjában mellette állnak, legyen az apró, vagy nagyobb volumenű dolog. Most sem történik ez másképp, hisz váratlan helyzet adódik, amit egyedül nem biztos, hogy meg tudsz oldani, ők azonban jönnek és azonnal rendelkezésre állnak, így a segítségükkel sikerrel tudod lezárni az ügyet. Nélkülük ezúttal sem sikerült volna, épp ezért becsüld meg őket és igyekezz bebizonyítani, hogy ők is bátran számíthatnak rád, bármiről legyen is szó. Ilyenek az igaz barátok!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú idő után olyasfajta sikereket érhetsz el a mai napon, amelyekről korábban álmodni sem mertél volna. Ehhez azonban, akármennyire is merül az akkumulátorod, még egy utolsó nagy levegővel, minden porcikáddal összpontosítva neki kell futnod úgy, hogy mindeközben nem taposol senkit és semmit laposra. Pontosan tudod, hogyan lehetne elérni a célod, melyik a sikerhez vezető út, csak rá kell lépned. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy a célegyenesbe érve végül büszkén szakíthasd át a célszalagot, amely különösen fontos számodra, nagyon régóta vágyod ugyanis azt az eredményt, amelyet ezzel már senki nem vehet el tőled! Ezután legyen az ünneplésé a főszerep!

BAK (december 22-január 20)

Minden erőddel egy általad kiemeltnek tartott ügyön dolgozol, olyannyira koncentrálva a feladatra, hogy eközben nem veszed észre a körülötted zajló történéseket. Érdemes tehát egy kicsit lelassítanod és nyitni a Világ felé, mert így nem csak az élvezetekről mondasz le, de lemaradsz minden fontos lehetőségről is. Hidd el, attól, mert nem irányítod minden figyelmed kizárólag egyetlen dologra, attól még ugyanolyan eredménnyel fogod tudni elvégezni. Ne feledd: a nap csak 24 órából áll és te csak egyszer élsz! Kezedben a döntés: elszalasztod, vagy megragadod a lehetőségeket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyszerre többen annyi feladatot bíznak rád, hogy nem-igen látod a fényt az alagút végén. Mint egy csendes őrült, csinálod a dolgod, de még így sem biztos, hogy be tudsz mindent fejezni időben. Épp ezért felesleges frusztrálnod magad és kétségbeesett kapkodásba kezdeni, inkább keress valakit a környezetedben, aki rendelkezik a megfelelő tudással, a feladatok elvégzéséhez szükséges tapasztalattal és kérj tőle segítséget. Nem szégyen bevallani, ha egyedül nem boldogulsz, sokkal inkább lehet számodra kellemetlen, ha olyan hibát vétesz a nagy kapkodásban, amely befolyásolhatja az eredményt is!

HALAK (február 20-március 20)

Hűbele Balázs módjára kezdesz el mindent, lelkesedéstől duzzadva ugrasz fejest az új dolgokba. Ez rendkívül pozitív dolog, te azonban, ahogy jönnek az első buktatók, hátat fordítasz és ijedten iszkolsz el a kihívás elől. Így marad a legtöbb, általad megkezdett dolog befejezetlen, ami rendszeres konfliktushelyzetbe sodor, ahol többnyire magyarázkodnod kell. Sok stresszt megspórolnál azonban, ha két lábbal beleállnál az első ugrásba, biztosabb talajra érkeznél és megtanulnál a korlátaid között vállalkozni bizonyos feladatokra. Az alvás is könnyebben fog menni!