Napi horoszkóp, december 8.: a Bikák előnyre tesznek szert, a Szüzek komoly kihívással küzdenek

Borítókép: Napi horoszkóp, december 8.: a Bikák előnyre tesznek szert, a Szüzek komoly kihívással küzdenek Forrás: Europress
Ma sem érdemes megfeledkezni a horoszkópodról...

Napi horoszkóp, december 8.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje dolgozol egy számodra fontos projekten, eddig teljesen céltudatosan és magabiztosan mentél előre, ám most mégis apró jelek bizonytalanítanak el. Mielőtt azonban feladod és megfutamodsz, mindenképp érdemes a kérdéseidre választ keresned és tisztáznod magadban, hogy merre tartasz, mennyi áldozatot kell még hoznod és vajon ki tudsz-e tartani a végállomásig. Vedd figyelembe, hogy ha feladod, akkor valószínűleg jó darabig lelkiismeret furdalásod lesz majd, így tehát csak akkor mondd ki a végét, amennyiben teljesen biztos vagy a dolgodban és észérvekkel meg is tudod magadnak magyarázni!

BIKA (április 21-május 21)

A mai nap abszolút mértékben alkalmas arra, hogy egy kis előnyre szert tehess a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatosan, olyan impulzusok érnek ugyanis, amelyek lehetővé teszik azt, hogy ellépj a többiektől. Ne feledd azonban, nem versenyzésről, vagy teljesítménytúráról van szó, nem kell tehát mindenáron arra törekedned, hogy elsőnek érj a célba, a minőség megkérdőjelezhetőségével. Figyelj oda a részletekre, koncentráltan végezd a dolgod, hisz előnyre csak akkor tudsz szert tenni, ha valóban hibátlanul dolgozol. Így majd egész nyugodtan adhatod át magad a hétvégének, pontosan tudva, hogy akkor sem történik semmi, ha mostantól két teljes napig csak felteszed a lábad és semmit sem csinálsz.

IKREK (május 22-június 21)

Számodra ismeretlen emberek vesznek körül, akik belekontárkodva a dolgodba mindenáron meg akarják mondani, mit és hogyan csinálj, az ő elvárásuk szerint. Emiatt egyáltalán nem érzed magad komfortosan, mely az egész alaphangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások mondják meg, miként csináld azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek a saját dolgukkal.

RÁK (június 22-július 22)

Pozitív gondolkodásodnak és „életigenlésednek” köszönhetően ma olyan emberekkel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, akikről azelőtt el sem merted volna képzelni. Érdemes nyitnod feléjük, mert ebből még akár komolyabb barátság is kialakulhat, esetleg akad majd olyan is közöttük, aki többet szeretne egy egyszerű jó baráti viszonynál. Nem érdemes azonban túl messzire szállnod a rózsaszín felhőn, mert ugyan nagyon szuper, hogy ennyien legyeskednek körülötted, de tartsd meg a méltóságod és szerénységed, ne dőlj be elsőre, ha valaki kicsit csábosabban tekint rád, mint mások. Egy hosszabb távú baráti viszony időnként sokkal többet tud érni egy rövid, mindent elsöprő, hurrikán szerű szerelmi kalandnál!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Felelősségteljes feladatot bíznak rád, amely első pillanatban nagyon megrémít, hisz azt gondolod, ezen most nagyon sok múlhat minden szempontból. Nem érdemes azonban begörcsölnöd, hisz ha minden porcikád átjárja a hibázástól való félelem, előbb-utóbb meg is fogsz botlani. Vetkőzd le ezeket a gondolatokat, hisz ha leveszed a nagykabátod, sokkal egyszerűbbé válik minden. A végén, a sikert ünnepelve pedig meg fogod látni, hogy nem volt érdemes annyira rettegni tőle. Bízz magadban és igyekezz magabiztos lenni, hisz a tudás megvan már benned!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A szokottnál nehezebb kihívásokkal küzdesz, amely eléggé kifárasztanak, folyamatosan, minden porcikáddal arra kell ugyanis koncentrálnod, hogy maximális teljesítményt nyújts. Tartsa benned a lelket az, hogy rövidesen sikerül lezárnod minden nyomasztó dolgot, amely után végre lazíthatsz és kipihenheted magad. Lehet, hogy most kicsit nyögve-nyelősebb az életed, de gondolj arra, hogy számos tapasztalattal gazdagodhatsz, amennyiben észre veszed azokat az apró jeleket, amelyek átsegítenek ezen a nehezebb időszakon! Tarts ki, nem sokára vége!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelt fontosságú. Hálás vagy érte, de mindennek ellenére pontosan tudod, hogy ezen az úton neked kell végigmenned, nem helyettesíthetsz be senkit, hisz te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat és rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhat. Bátran merj előremenni felszegett fejjel, hisz nemes célért fáradozol annyit, amelyet ha elérsz, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább! Menj, hisz sokan szurkolnak neked!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Előzetes gondolkodás nélkül, azonnal fejest ugranál valamibe, amiben bármi izgalmat, vagy kihívást találsz. Érdemes azonban mérlegelned, mielőtt „Hűbele Balázs” módjára fejjel rohannál a falnak, mert ha nem úgy sikerül a dolog, ahogy azt elképzelted, még meg is sérülhetsz! Fogadd el, hogy a Világ tele van délibábokkal és nem biztos, hogy olyan könnyű elérni őket, mint amilyennek látszanak, mint ahogy az sem biztos, hogy olyan közel vannak hozzád valójában, mint amennyire szeretnéd. Küzdj a sikerekért, az eredményért, hisz az elismerést csak akkor tudod bezsebelni, ha Te, magad tettél valamit azért, hogy felállhass a dobogóra!

NYILAS (november 23-december 21)

Régóta halogatsz egy elég fajsúlyos döntést, ám szorít az idő, tudod, hogy lassan ki kell mondanod, hogy fekete, vagy fehér. Mielőtt azonban végleges döntésre jutnál, sorakoztass fel magadban minden mellette és ellene szóló érvet és jól gondold meg, minek mi lesz a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne félj kimondani a döntésed. Merd felvállalni őszintén és ha biztos vagy a dolgodban, teljes mellszélességgel állj ki magadért! Ne hagyd, hogy az első pillanatban összedőljön a kártyavárad! Erős vagy és nem véletlenül jutottál erre a konklúzióra, épp ezért nem is kell szégyellned magad!

BAK (december 22-január 20)

Ki sem látsz a tennivalókból, nem győzöd kapkodni a fejed, egyik feladat a másikat éri. Neked azonban egyáltalán nincs ellenedre a sok kihívás, kifejezetten imponál az, hogy végre mozgolódás van körülötted, nem minden olyan monoton, mint ahogy sokszor azt érzed. Használd ki az alkalmat, mivel számodra abszolút nem jelent problémát megbirkózni a feladatokkal, ugorj fejest nyugodtan a nagy medencébe, hisz tapasztalt úszó vagy! Ne feledd, a profik sok felé figyelnek és mindenhová elér a kezük!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon keményen dolgozol azért, hogy mindenki elégedett legyen veled, hogy a többséget boldoggá tedd és ne legyen senki, aki bármit kifogásol rajtad. Ez azonban roppant fárasztó, mindig megfelelni, miközben önmagadat teljesen háttérbe szorítod. Gondold végig, mik azok a dolgok, amik igazán számítanak, kik azok az emberek, akiknek valójában adsz a véleményére és döntsd el, így akarod-e leélni az életed, miközben minden élményt és lehetőséget kiengedsz a kezedből. Beláthatod, hogy Te, magad sokkal értékesebb vagy annál, minthogy az életed arra áldozd, hogy megszámláld, hányan ismernek el és hányan nem!

HALAK (február 20-március 20)

Egészen a mai napig azt gondoltad, könnyen megoldhatsz valamit, épp ezért nem is annyira vetted komolyan, mint amennyire azt a helyzet megkívánta. Most azonban rá kell jönnöd, hogy akaratlan hanyagságod miatt olyan hibákat vétettél, amelyek kijavítása nélkül nem-igen fogod tudni sikerrel abszolválni a feladatot. Még nem késő észbe kapnod, épp ezért vedd az adást, szedd össze magad és vedd sorra azokat a pontokat, amelyek javításra szorulnak! Hidd el, a lelkiismereted is sokkal tisztább lesz ezután!