Napi horoszkóp december 3.: az Ikrek komoly lehetőség kapujában vannak, a Szüzek lezárhatnak és továbbléphetnek

Borítókép: Napi horoszkóp december 3.: az Ikrek komoly lehetőség kapujában vannak, a Szüzek lezárhatnak és továbbléphetnek Forrás: europress
A hétvége első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz fontos információkat tudhatsz meg belőle!

Napi horoszkóp december 3.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívül kényelmetlenül érzes magad egy bizonyos szituációban, de azt is pontosan tudod, hogy ezúttal nincs menekvés, egyszerűen végig kell csinálnod azt, amit elkezdtél. Épp ezért nem érdemes ma semmi mással foglalkoznod, csakis arra összpontosíts, hogy ebben a bizonyos helyzetben megálld a helyed és úgy tudj belőle kikerülni, hogy nem elmenekültél, hanem tisztességgel helytálltál és megtettél minden tőled telhetőt. Hidd el, előbb, vagy utóbb úgyis vége lesz, Te csak arra törekedj, hogy mindenképp a lehető legjobban kerülhess ki belőle!

BIKA (április 21-május 21)

Egyszerre több vasat tartasz a tűzbe, annyi helyen szeretnél helytállni, hogy szinte számodra is követhetetlen, hogy mikor mit csinálsz. Így azonban megvan rá az esély, hogy valahol hibát kövess el, amit igen nehezen fogsz tudni feldolgozni, hisz a lelkiismeret furdalás lehet majd úrrá rajtad, hogy mi lett volna, ha jobban odafigyelsz. Ne feledd, mindenki hibázik, ám egyáltalán nem mindegy, hogy úgy teszi mindezt, hogy szinte készakarva kereste a bajt, vagy egyszerűen csak megbotlott egy ponton. Adj lejjebb a tennivalóidból, ne támassz olyan elvárásokat magad felé, ami garantáltan rosszul fog elsülni, sokkal inkáb a sikerélmény lebegjen előtted. Hidd el, a kevesebb néha több!

IKREK (május 22-június 21)

Alapvetően az a típusú ember vagy, aki nem szereti a kockázatos játékokat, mindig arra törekszel, hogy a biztonsági zónán belül lavírozhass el különösebb kihívások nélkül, emiatt kissé egysíkú az életed. Ma azonban mégis elgondolkodtató lehetőség akad az utadba, amely az első pillanatban kissé ijesztő lehet számodra, ám korántsem biztos, hogy hagynod kellene elúszni az árral. Próbálj a félelmeiden úrrá lenni és gondolj bele, hogy milyen magasságokig érhetsz el, ha kipróbálod magad a dologban. Hagyd el a komfortzónád egy rövid időre és meglátod, hogy meglesz a gyümölcse. Időnként érdemes a határaidat feljebb és feljebb tolni annak érdekében, hogy sikerélményeket és tapasztalatot szerezhess!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra különösen nagy jelentőséggel bíró feladaton dolgozol, emiatt olyasfajta programokat mondasz le a hétvége első napján, amelyek ugyan kikapcsolhatnak, mégis pontosan tudod, hogy nem tudnál felhőtlenül szórakozni, amíg nem fejezed be azt, amit elkezdtél. Igyekezz tehát mindenféle zavaró tényezőt kizárni annak érdekében, hogy olyan eredményt adhass ki a kezedből, ami nemcsak téged tesz majd maradéktalanul elégedetté, de a környezetedből is komoly elismerést válthat ki. Ha sikerül pontot tenned ennek az ügynek a végére, sokkal nyugodtabban adhatod majd át magad a pihenésnek és a felhőtlen szórakozásnak. Addig azonban másra összpontosíts!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég zsúfolt nap elé nézel, rendkívül sok a tennivalód, ám Te ezt egy cseppet sem bánod, szereted a nyüzsgést, a karácsonyi készülődést, nem szeretnél semmit az utolsó pillanatra hagyni, így akár már ma elkezdheted beszerezni az ajándekokat mindenkinek. Hidd el, nem korai a vásárlás, most még mindenből akad a polcokon, aminek a szeretteid örülnének, érdemes tehát a nyakadba venni a várost és elindulni a nagy shopping-túrára, amit aztán egy pohár forralt bor és a barátaid társaságában ki is pihenhetsz. Jobb mindennek elébe menni, szervezd meg, hogy mikor, hova és miért mész, meglátod,megy majd minden, mint a karikacsapás! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú idő után ma végre pont kerülhet egy általad fontosnak tartott dolog végére, amely már régóta húzódott, rengeteg kellemetlenséget okozva neked. Ám most lehetőséged adódik arra, hogy végleg lezárhasd és továbbléphess, épp ezért érdemes megragadnod a lehetőséget és mihamarabb pontot tenned ennek a számodra frusztráló helyzetnek a végére. Ne engedj a kísértésnek, vagy mások nyomásának, csakis erre az egyetlen dologra koncentralj, hogy a viharfelhőket eloszlatva nyugodtan élvezhesd a továbbiakban a hétvégét! Ne akarj többet kihozni a helyzetből, mint amennyi benne van, elégedj meg azzal, ha egyáltalán a hátad mögött tudhatod az egészet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy tűnik, kissé túlvállaltad magad mostanában, annyi energiát használtál fel, hogy teljesen kimerültél és ezt a szervezetes is érzi. Mielőtt azonban az egészséged rovására menne mindaz, amit csinálsz, érdemes hallgatnod a jelzésekre és a mai napot a pihenésre szánnod, hisz Te sem vagy szuperhős, szükséged van arra, hogy időnként újratöltsd a raktáraid, hogy ne az legyen a sikertelenség indoka, hogy nem gazdálkodtál okosan az energiáddal! A mai nap tökéletes arra, hogy kialudd a fáradalmakat, hogy egy kiadós ebéd után ejtőzz egyet, vagy egy bögre forró csoki társaságában megnézz egy romantikus fimet. Meglátod, ha sikerül kicsit összeszedned magad, sokkal hatékonyabban megy majd minden!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, elakadtál egy bizonyos dologban, akármerre mozdulsz, nem tudsz tovább menni, így be kell látnod, hogy külső segítségre szorulsz. Keress a környezetedben egy olyan személyt, aki alkalmas a feladatra, kellőképp megbízhatónak tartod és nem fog visszaélni kiszolgáltatott helyzeteddel. Ezúttal sajnos nincs más választásod, mint teljes mértékig rábízni magad valakire, aki érti a dolgát és nem a sötét erdőben bolyong, hisz az nem segítség számodra. Ha ketten vagytok, sokkal előbb megtaláljátok a fényt az alagút végén, Te pedig hálás lehetsz az illetőnek. Csak arra vigyázz, hogy jól válassz megmentőt!

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívüli módon ki vagy már éhezve a sikerre, ennek érdekében mindenbe belefogsz, amibe csak lehet, olyasmiket is beleértve, amikhez egyáltalán nem is értesz. Mielőtt azonban udvari bolondot csinálva magadból egy lábon kezdenél tojással a kezedben zsonglőrködni, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amihez igazán értesz. A siker érdekében érdemes tehát olyasmibe kezdened, amelyhez annak előtte volt már némi közöd és nem a sötétben tapogatózol, így fogod csak tudni elérni azt, amit szeretnél! Most vagy soha, de ne ugorj fejest olyasmibe, ami kudarcélményt okozna!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, valaki a hátadon felkapaszkodva próbál sikereket elérni anélkül, hogy bármiféle együttműködést tanúsítana veled. Mivel nem szereted az ilyesfajta hozzáállást, igyekezz mihamarabb leülni és az illető tudomására hozni, hogy pontosan tudod, mi a célja és ahelyett, hogy kihasznál, sokkal érdemesebb lenne együttműködést tanúsítania és tisztességes módszerekkel segítséget kérni. Magyarázd el neki, hogy a Te érdemeidet sem a szél hordta össze, saját magad dolgoztál meg mindenért. Ha logikusan megtudod értetni vele, hogy a sikerhez vezető utat magának kell kitaposnia, nem fog a továbbiakban téged zavarni ezzel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon olyasfajta kihívással nézel szembe, ami ugyan alapvetően nem tartozik az egyszerű és könnyen megugorható akadályok közé, mégis izgatja a fantáziád, hisz ez most egyfajta bizonyítási lehetőség arra, hogy komolyabb volumenű dolgokban is megállod-e a helyed. Bátran merj szembenézni minden, eléd gördülő akadállyal, ne félj attól, hogy esetleg elhasalhatsz, sokkal inkább a célod lebegjen a szemed előtt. Nem biztos, hogy első nekifutásra sikerülni fog, de mindenképp megér egy próbát, ha másért nem, már csak azért is, hogy magadnak ne okozz csalódást!

HALAK (február 20-március 20)

Régóta bánt egy bizonyos dolog, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz emiatt és nem fogod tudni megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeid, a gátlásaid és megoldás centrikusan gondolkodva bátran felállsz és le mered zárni a helyzetet. Nem érdemes tovább húznod az időt, mert ez előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, amely csak megnehezíti a szituációt. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!