Napi horoszkóp november 8.: a Bikák fontos célért küzdenek, a Halak learatják a babérokat

Borítókép: Napi horoszkóp november 8.: a Bikák fontos célért küzdenek, a Halak learatják a babérokat
Ma is érdemes elolvasnod a csillagok üzenetét, hisz ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg!

Napi horoszkóp november 8.


KOS (március 21-április 20)

Bár a hétnek még csak a második munkanapjára ébredsz, mégis úgy érzed, nem fogsz tudni kitartani a main kívül még három napig, annyira kimerültnek érzed magad mind fizikailag, mind pedig lelkileg. Mivel azonban adott határidőn belül minden feladatoddal végezned kell, nem teheted meg azt, hogy szabadságold magad a hét további részére, hisz nem tudnál semmiféle eredményt produkálni, a népszerűségi indexed pedig a pincéig zuhanna. Többet semmiképp ne vállalj annál, mint amit még erőnek erejével, de végkimerülés nélkül el tudsz végezni, de törekedj arra, hogy munkakerülésed ne keverjen bajba másokkal! Nyugi, már csak néhány napot kell kibírnod!

BIKA (április 21-május 21)

Valamennyi társaddal mindannyian egy célért küzdötök jelen pillanatban, mindenkinek egyetlen egy dolog lebeg a szeme előtt, amelyért bármire képes lenne. Nagy csalódással konstatálod azonban, hogy szép számban akad közöttük olyan is, aki a céljai érdekében akár lelkiismeret-furdalás nélkül tapos át másokon csak azért, hogy a serleget a kezében tarthassa. Mivel neked van egy bizonyos értékrended, amit nem adnál fel hol-mi versenyhelyzetek miatt, épp ezért csak addig harcolj érte, amíg át nem kell lépned ezt a bizonyos határt. Hidd el, ha mégis úgy döntesz, hogy az elveid és a lelkiismeret félretéve harcolsz a célodért, nagyon keserű szájízzel állsz majd fel a dobogó legfelső fokára. Soha ne felejts el embernek maradni!

IKREK (május 22-június 21)

Annyira vágysz valamire, hogy egyszerűen semmi más nem létezik számodra. Épp ezért görcsösen kapaszkodsz minden szembejövő emberbe, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy álljon melléd, támogasson és segítsen a célod elérésében. Légy azonban óvatos, túlzott elvakultságod miatt ugyanis nem biztos, hogy racionálisan látsz minden helyzetet, így megvan az esély arra is, hogy esetleg olyanokkal veszed magad körbe, akik valójában csak hátráltatni fognak. Nyisd ki a szemed, ne csak a délibábot lásd!

RÁK (június 22-július 22)

Mindennél jobban szeretnéd a Világnak megmutatni, miféle tudás és tehetség rejlik benned, ám attól tartva, ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz tudni maradandót alkotni, mindig szürke kis egérként fogod élni az életed. Épp ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy megmutasd magad és learasd a babérokat, vagy arra, hogy álarcban bujkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, hisz a másoktól kapott visszaigazolással fogsz tudni magadnak is bizonyítani. Legalább próbáld meg, veszíteni valód abszolút nincs!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ma kifejezetten jól indul a napod, már reggel olyan impulzust kapsz ugyanis, amely az egész napodra pozitív értelemben nyomja rá a bélyegét. Mindenkivel kedvesebb és megértőbb leszel, nem látod a dolgok negatív oldalát, mely nagyban hozzásegít ahhoz, hogy hatékonyan tudj bizonyos helyzeteket megoldani. Egyszerűen jól érzed magad a bőrödben, nem törekszel sem jobbra, sem többre, sem szebbre, elfogadod a dolgokat úgy, ahogy vannak és nem frusztrál semmi. Időnként ilyen napokra is szükség van, amikor apró dolgok annyira feldobják a napod, hogy óriási lendületet kapsz! Az Élet ma úgy szép, ahogy van!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túlbonyolítod a dolgokat, egyszerű nyitott mondatokból is képes vagy több ismeretlenes egyenletet kreálni. Ez azonban roppant fárasztó, hisz mindig azokkal a nehézségekkel kell küzdened, amelyeket saját magadnak okozol. Épp ezért idővel, saját bőröddel fizetve a tanulópénzt, te is rájöhetsz, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az Életet, nem kell mindig fejjel lefelé tekinteni a dolgokra! Lazíts és változtass a hozzáállásodon, hisz így megnehezíted a sikerélmények szerzésének lehetőségét is! Miért lennél önmagad ellensége?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki rád hárítja a felelősséget egy olyan ügyben, amelyben abszolút vétlen vagy, ám ő semmiképp nem szeretné elvinni a balhét, így inkább kihátrál, te pedig magadra maradsz. Nincs időd hezitálni, annál egyenesebb ember vagy, mint hogy felhúzd a nyúlcipőt, így gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amitől kilométerekkel távol állsz. Állj a sarkadra és amennyiben szükségét látod, nevezd meg azt a személyt, akinek a kialakult helyzet köszönhető. Ne aggódj, ez nem minősül árulásnak, hisz itt most a becsületed forog kockán!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elégedetlen vagy a jelenlegi teljesítményeddel, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de annyira fáradtnak érzed magad, hogy nem tudsz tovább menni. Semmi baj, erre a jelre érdemes hallgatnod és kicsit félretenni azt, amin egyfolytában kattog az agyad, vonatkoztass el tőle, összpontosíts teljesen független dolgokra és meglátod, ha újult erővel veszed elő ismét azt, amit teljesítened kell, sokkal hatékonyabban és megoldás centrikusabban fogsz tudni működni! Egy dolog biztos: nem érdemes rágörcsölnöd a helyzetre, mert annál nehezebb lesz meglátni az utat, amerre érdemes menned!


NYILAS (november 23-december 21)


Egy korábbi botlás most bosszulja meg magát, emiatt rengeteg időt elvesz a napi elfoglaltságodból, hogy ezt a korábbi hibát kijavítsd és a gépezet újra olajozottan működhet. Ne ess kétségbe attól, hogy a nap nem a terveid szerint alakul, szerencsére semmiféle életbe vágó ügyet nem kell ma elintézned, arról azonban mindenképp érdemes gondoskodnod, majd aztán bebizonyosodnod, hogy minden szálat elvarrtál ezzel a bizonyos dologgal kapcsolatosan pontosan azért, hogy a későbbiekben nem zavarhasson semmiben. Most erre koncentrálj leginkább, hogy aztán ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid!


BAK (december 22-január 20)

Túl sok mindent vállaltál a mai napra annak érdekében, hogy mások átadhassák magukat a pihenésnek. Így azonban gyülekeznek a viharfelhők, hisz lassan kezd a fejedre omlani minden. Nem nagyon tudod már kézben tartani a dolgokat, kétségbeesésedben elkezdesz össze-vissza kapkodni. Ennek azonban semmi értelme, még azelőtt adj tehát lejjebb a rád nehezedő terhekből, mielőtt visszafordíthatatlan problémákat okozol. Nem kell szégyellned magad emiatt, hisz téged csak a jó szándék vezérelt, de valószínűleg ebből okulva most te is megtanultad, hogy addig érdemes takaróznod, amíg a paplanod ér!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyedül küzdesz a gondjaiddal, egyelőre senki nincs, aki egy kicsit is átvállaljon belőlük. Mivel így soha nem fogod tudni megoldani őket, eljött az idő, hogy kesergés helyett felállj, vegyél egy nagy levegőt és nekiindulj a lehetetlen jéghegynek. Így ugyanis maguktól nem-igen fognak eltűnni az életedből, muszáj valamit fizikailag tenned azért, hogy ne nyomasszanak a jövőben. Egyedül is meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőddel fel fogsz érni a csúcsra. Onnan pedig gyönyörű a kilátás, majd meglátod!

HALAK (február 20-március 20)

A rengeteg befektetett munka végre meghozza gyümölcsét, büszkén arathatod le a babérokat, nem hiába dolgoztál annyit ezen a bizonyos dolgon. Most már hátradőlve megnyugodhatsz és elégedetten tekinthetsz arra a produktumra, mely egyedül a te kezeid munkáját dicséri. Ezzel bebizonyítottad magadnak, hogy rendelkezel annyi tehetséggel és kreativitással, hogy ha nem is könnyen, de némi akaraterővel végül képes vagy olyan magasságokba érni, amely csak keveseknek sikerülhet. Ünnepeld meg méltóképp az elért eredményt, mert ez a te érdemed! Holnap aztán visszaszállhatsz ismét a földre, mert újabb kihívások várnak!