Napi horoszkóp október 13.: az Oroszlánok segítőkészek, a Halak eredményesek

Borítókép: Napi horoszkóp október 13.: az Oroszlánok segítőkészek, a Halak eredményesek
A mai napra is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Napi horoszkóp október 13.


KOS (március 21-április 20)

Valaki a környezetedben olyasmivel presszionál, amihez abszolút nem fűlik a fogad, mi több, kifejezetten ellenzed a dolgot. Épp ezért amennyiben nem látsz semmiféle perspektívát a szituációban, ne szégyellj nemet mondani, világosan értesd meg az illetővel, mi az, ami visszahúz és miért vannak ezzel kapcsolatban ellenérzéseid. Nem kell olyasmit vállalnod, amely távol áll tőled, járd a saját utad és Te, magad dönts arról, hogy pontosan melyik ösvényen és milyen tempóban haladsz. Amennyiben engedsz mások nyomásának, onnantól többé nem tudod irányítani a dolgokat sem!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, hogy olyasfajta dolgokkal kell most megbirkóznod, amely jócskán meghaladja a képességeidet. Ha azonban alaposabban elmerülsz a részletekben, lehetséges, hogy csupán Te, magad dramatizálod túl a helyzetet, hisz korántsem biztos, hogy nem fogod tudni teljesíteni a küldetésed. Ne rettenj meg az a első pillanatban a magasságtól, egyszerűen állj oda és összeszedetten, koncentráltan indulj felfelé. Most itt a lehetőség arra, hogy a környezeted előtt is bizonyíthasd rátermettséged és azt, hogy alkalmas vagy a feladatra! Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Hossz ideje rágódsz egy bizonyos dolgon, folyamatosan ekörül járnak a gondolataid, egyszerűen nem hagy nyugodni a helyzet. Amennyiben szeretnél mihamarabb felszabadulni, itt az idő, hogy leülj és alaposan végiggondold az okokat és az okozatot. Ne félj a változástól, ha az Élet úgy hozza, hogy új dolgok felé kell indulnod és a régieket hátrahagynod, hisz csak így juthatsz egyről a kettőre. Nem kell mindenáron ragaszkodnod egy lukas zoknihoz, ha még nem tudod megfelelően használni, keress egy másikat. Időnként meg kell hozni nehezebb döntéseket is, de próbáld elhinni, hogy minél előbb zársz le magadban egy-egy szituációt, annál nagyobb tehertől szabadulhatsz meg! Bízz magadban!


RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, mindenképp el kell mondanod a véleményed egy hozzád közel álló ismerősödnek, mielőtt mások teszik meg, biztosan kendőzetlen formában. Lehet, hogy első hallásra bántó lesz neki tőled hallva is, de Te még mindig szofisztikáltabban tudod közölni vele, mint mások. Nehéz teher ez neked is, amelyen igyekszel túl esni minél hamarabb. Szedd össze a gondolataid, ülj le és beszélj vele. Hidd el, tonnákkal leszel könnyebb utána!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy hozzád közel álló személy nagyon komoly dologban kéri a segítséged, Te pedig jó barát lévén azonnal ugrasz és a felfegyverkezve állsz oda mögé, ezzel biztosítva arról, hogy természetesen mint mindig, ezúttal is számíthat rád. Nem biztos, hogy azok az igazán jó barátok, akik állandóan együtt lógnak, nincsen egy önálló gondolatuk sem, miközben kimondani sem merik egymás előtt féltve őrzött titkaikat sem. Te pontosan tudod, hogy mikor kell ott lenned neki, hogy mik az erényei és hátrányai melyeket, soha nem használsz fel a saját érdekeidben semmire, önzetlenül, teljes mellszélességgel kiállsz érte, ha a szükség így hozza. Hálásak lehettek a sorsnak, hogy ott vagytok egymásnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmire készülsz, amely nem minden nap történik meg veled, épp ezért mindent elkövetsz annak érdekében, hogy ha eljön a pillanat, minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön. Rengeteg időt és energiát belefektettél már, csakis ennek köszönheted, hogy a dolgok úgy haladnak a maguk útján, ahogy eltervezted a folyamatot. Épp ezért most kicsit lazíthatsz a gyeplőn, más dolgokkal is foglalkozhatsz, mert úgy néz ki, nem fog romba dőlni a műved csak azért, mert egy pillanatra máshova figyelsz. Csak így tovább, így dolgoznak a profik!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában nem vagy az a típusú személy, aki megijed a saját árnyékától is, ám most valami mégis rossz érzést kelt benned. Nem gondolod ideálisnak a körülményeket ahhoz, hogy most mutasd meg, ami benned van, sokkal inkább szeretnél a háttérben maradni. Amennyiben valóban így érzel, nem kell magadra erőszakolnod azt, hogy mindenképp hallasd a hangod, várd meg, amíg a veszélyhelyzet elhárul, elvonulnak a viharfelhők és újra megláthatod az Élet napos oldalát. Bölcsen teszed, ha hallgatsz a megérzéseidre, hisz nem véletlenül súgják azt, amit!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagy lépésre szántad el magad, most jött el ugyanis a pillanat, hogy kitörj a hétköznapok szürkeségéből és egy olyan útra lépj, amely elvezet a boldogságodhoz és a teljesség és elégedettség érzéséhez. Ennek érdekében egyes hátráltató tényezőket le kell ráznod magadról és csak arra érdemes fókuszálnod, ami valóban fontos és elengedhetetlenül szükséges a célod eléréséhez. Az első lépések garantáltan nem lesznek könnyűek, de ha hiszel magadban és valóban meg szeretnéd szerezni azt, amit megálmodtál, nem lesznek majd olyan akadályok, amiket ne tudnál legyőzni!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem úgy alakul a helyzet, ahogy eltervezted, de még mindig nem késő visszafordulni és más irányt venni. Neked is megengedett időnként a hibázás lehetősége, nem vagy tökéletes, de ezt bátran vállald fel, nem kell ezután lesütött szemmel, szégyenkezve járnod! Igyekezz végiggondolni, hol hibáztál és merre kell indulnod ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd az úti célod. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, csak menj tovább az utadon, mert a végén nagyon elégedett leszel!

BAK (december 22-január 20)

Azt hitted, végeztél már egy feladattal, rá kell azonban jönnöd, hogy akad még tennivalód bőven. Ahelyett, hogy hátradőlnél tehát, szedd össze magad és minden figyelmeddel összpontosíts, mert most nem hibázhatsz. Meglátod, ha időben sikerül minden elvégezned, sokkal nyugodtabban zárhatod a napot. Az este aztán a lazításé a főszerep, bonts ki egy finom bort és nézz egy romantikus filmet. Akkor már megteheted, hisz nem zavarja majd semmi a lelkiismereted!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, minden igyekezeted ellenére sem találod valakivel a közös hangot, pedig nagyon szeretnél együttműködni vele. Kötekedőnek és provokatívnak ítéled meg a viselkedését, épp ezért nem szívesen tartózkodsz egy társaságban vele. Amennyiben azonban kicsivel nyitottabb vagy és megpróbálod megismerni, meg fogod látni, hogy megvan az oka arra, hogy falat építsen maga köré. Nem biztos, hogy ez a valódi énje, sőt! Rengeteg pozitív és szerethető tulajdonsága van, csak kicsit kell hozzá közelebb kerülni. Érdemes egy esélyt adnod a kapcsolatotoknak, mert hosszú távon szorosabbra is fűzhetitek a szálakat!

HALAK (február 20-március 20)

Bejönnek a számításaid, megérte a helyzetet kimatekozni, úgy néz ki, hogy az eredmények szép sorjában érkeznek. Ez roppant nagy büszkeséggel tölt el, a környezeted is meglehetős elismeréssel bólogat. Használd ki a helyzetet, ünnepeld a pillanatot, de vigyázz, nehogy túlságosan elvegye ez a fajta mámor a józan ítélőképességed! Maradj szerény, bármennyire is sikeres vagy, ne feledd el, honnan indultál! Különösen szépen csillog az eredményed, mely egyfajta bizonyosság, hogy nem hiába hoztál annyi áldozatot érte! Csak így tovább!