Jennifer Lawrence 9 trükkje, hogy sohasem kelljen diétáznia

Borítókép: Jennifer Lawrence 9 trükkje, hogy sohasem kelljen diétáznia Forrás: Europress
A volt személyi edzője elárulta Jennifer Lawrence néhány trükkjét, amitől a színésznőnek olyan alakja van, amilyen.
„Mindent egybevéve semmi sem tesz olyan boldoggá, mint a gyorskaja és a reality műsorok a tévében”

– ez csak egy azon idézetek közül, amelyek arra utalnak, hogy Jennifer Lawrence mennyire szeret enni és mennyire utál diétázni.

Forrás: Pinterest
J-Law az X-Menben

De akkor hogy csinálja, hogy ilyen fantasztikusan néz ki a szuperhős-filmjeiben épp úgy, mint a vörös szőnyegen?

Néhány hete megjelent egy könyv „The Feelgood Plan: Happier, Healthier & Slimmer in 15 Minutes a Day” címmel, amelynek társszerzője Dalton Wong brit sztáredző, akivel Jennifer Lawrence is évek óta együtt dolgozik. Maga Jennifer előszót írt a könyvhöz, amelyben leírja, mennyit segített neki Dalton néhány egyszerű trükkel felkészülni az X-Men filmekre, amelyek néhány jelenetében szinte teljesen meztelenül, kékre festett testtel kellett játszania. Jennifernek annak ellenére lett irigylésre méltóan kidolgozott alakja, hogy még mindig utál diétázni. Mint az előszóban írja,

Daltonnal jó barátok vagyunk; ha Londonban vagyok, legszívesebben az ő edzőtermében edzek, utána meg elugrunk egy kis hamburgerre és sültkrumplira a családjával. A lényeg az egyensúlyon van.

A Feelgood Plan valójában annyit takar, hogy figyeljünk arra, mit hálál meg a testünk, mitől érezzük jobban magunkat. „A fogyás sokszor hozzájárulhat az egészségesebb, boldogabb élethez – olvasható Daltonék bevezetőjében –, de legalább ilyen gyakran beárnyékolja az életünket, mert megfoszt bennünket a finomságok élvezetétől. Ez a könyv nem arról szól, hogyan fogyhatsz le 7 kilót 14 nap alatt és nem tartalmaz kőkemény edzéstervet, amely valójában egyenes út a kiégéshez.” Szóval egy lájtos, de azért mindennap odafigyelős életmódprogramról van szó, amely akár napi 15 perces, saját testsúlyos edzésekkel is eredményeket ígér.

Ezt az életmódot követte sokáig Jennifer Lawrence, aki mellett Dalton végig ott állt például az X-Men filmek forgatása alatt. Még ezt is írja a színésznő a könyv előszavában:

Sohasem tudnék diétás koszton élni. Dalton megtanított rá, hogyan egyek finomakat, mozogjak és éljek egészséges életet. Örökké hálás leszek neki ezért.

Na de mit tanított Dalton pontosan? Mi Jennifer Lawrence nem létező diétájának titka? Összefoglaljuk a lényeget 9 pontban. Kattints a galériára!

Ide kattintva infografikákat is találsz angol nyelven a Jennifer Lawrence által is követett életmód-alapelvekről, amelyek segíthetnek abban, hogy egy-egy kényes pillanatban jól tudj dönteni.