Napi horoszkóp november 14.: a Bikákat eltalálhatja Ámor nyila, a Szüzek váratlan helyzetbe kerülnek

Borítókép: Napi horoszkóp november 14.: a Bikákat eltalálhatja Ámor nyila, a Szüzek váratlan helyzetbe kerülnek Forrás: Getty Images
Most aztán minden kiderül a csillagok állásából.

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 14.

KOS (március 21.–április 20.)

Egyszerre többen annyi feladatot bíznak rád, hogy nemigen látod a fényt az alagút végén. Mint egy csendes őrült, teszed a dolgodat, de még így sem biztos, hogy be tudsz mindent fejezni időben. Épp ezért felesleges frusztrálnod magad és kétségbeesett kapkodásba kezdeni, inkább keress valakit a környezetedben, aki rendelkezik a megfelelő tudással, a feladatok elvégzéséhez szükséges tapasztalattal, és kérj tőle segítséget. Nem szégyen bevallani, ha egyedül nem boldogulsz, sokkal inkább lehet számodra kellemetlen, ha olyan hibát követsz el a nagy kapkodásban, ami befolyásolhatja az eredményt is!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valaki a környezetedben rendkívülien szimpatizál veled, s minden fórumon kihasználja a lehetőséget, hogy imponáljon neked. Először nem tudod mire vélni a közeledését, hisz évek óta ismeritek egymást, azt gondolod, talán bebeszéled magadnak. Miután azonban huzamosabb ideje ezt tapasztalod, kezd téged is érdekelni a dolog. Adj egy esélyt az illetőnek, hogy bebizonyíthassa, igen is lehet közös jövőtök. Mivel eddig csak bizonyos szempontból ismerted, kezdj másként tekinteni rá, hogy megláthasd benne a bájt és vonzerőt, ami vonzóvá teheti őt. Lehet, hogy ebből hosszútávon szerelem lesz?

IKREK (május 22.–június 21.)

Kicsit irigykedve nézed mások sikereit, szeretnél végre te is megmártózni a csillogásban és érezni azt, hogy milyen érzés a dobogó legtetején állni. Érdemes belegondolnod azonban abba, hogy azok, akikre kissé féltékenyen tekintesz, miféle akadályokkal küzdöttek meg ahhoz, hogy eljussanak oda, ahol most tartanak. Jóllehet, első ránézésre egyszerűnek tűnik csak úgy bezsebelni minden elismerést, de hidd el, mindenért meg kell dolgozni, áldozatokat hozni. A siker tehát senkinek nem jön csak úgy magától, azért neked is meg kell harcolnod kell!

RÁK (június 22.–július 22.)

Régóta várod a megfelelő pillanatot arra, hogy egy régi, eléggé elmérgesedett konfliktust rendezz valakivel, aki azelőtt nagyon fontos szerepet töltött be az életedben, egy vita azonban mindent megváltoztatott kettőtök között. Amennyiben elég erősnek érzed magad hozzá, szedd össze minden gondolatodat, keresd meg az illetőt és próbáld rendezni a dolgokat annak érdekében, hogy mostantól ne ez járjon folyton a fejedben, s nyugodtabban alhass. Vedd figyelembe a másik érzéseit is, higgadtan hallgasd végig, ha el akarja mondani a sérelmeit, és igyekezzetek közös nevezőt találni. Mindketten tudjátok, hogy ez már nem lesz az a régi, felhőtlen kapcsolat, de sokkal nyugodtabb lesz mindkettőtök lelkiismerete, ha legalább kísérletet tesztek arra, hogy rendezzétek a dolgot!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amit viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan megelőzni a bajt, de nem érdemes ennyire előre szaladnod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, és semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmedet!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Váratlan helyzetek sorozata mintegy szökőárként sodor magával, nincs időd gondolkodni sem, ami kissé megrémít, nem tudod ugyanis, hogy miféle problémákkal kell a későbbiek során számolnod, s képes leszel-e egyáltalán épségben partot érni. A jövővel azonban nem is érdemes most foglalkoznod, arra koncentrálj, ami a jelenben történik és igyekezz minden helyzetet úgy megoldani, hogy a lehető legkevesebbet hibázz. Nem olyan nagy baj az, ha ezúttal csak úszol az árral, de azért arra vigyázz, hogy a későbbi sikereket semmi ne veszélyeztesse!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Olyan szituációba sodor ma az élet, amelyben neked kell kimondanod a végszót valamivel kapcsolatban. Mivel azonban nem szereted az ehhez hasonló helyzeteket, amikor kősziklányi teher nehezedik a válladra, s nem is akarsz egyszemélyes esküdtszékként dönteni, megfordul a fejedben az is, hogy kihátrálj a felelősség alól és egyszerűen menekülőre fogd. Amennyiben azonban a kétségbeesés helyett próbálsz logikusan gondolkodni, rájöhetsz, hogy a jolly joker a te kezedben van, amelynek segítségével eldöbtheted a játszma sorsát. De ne habozz, mert sok múlhat azon, hogy időben lépsz!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Számodra ismeretlen feladatot kapsz, amellyel ezelőtt soha nem volt még dolgod, fogalmad sincs tehát arról, hogyan kezdj egyáltalán hozzá, hiszen teljesen ismeretlen terepen kellene boldogulnod. Épp ezért, mielőtt eltévednél egyedül a sötétben, érdemes körülnézned a környezetedben, hátha van valaki, aki segít az eligazodásban. Ügyelj azonban arra, hogy ne szolgáltasd ki magad senkinek, mert lehet, hogy valaki kihasználná a gyengeségedet és a pillanatnyi kiszolgáltatottságodat. Ne dőlj be tehát a mézes-mázas mosolyoknak, s ha valakiben egyszer csalódtál már, nem kellene még egyszer hozzá fordulnod. Csak óvatosan tehát azzal, hogy kined adod ki magad!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Mások számára furcsa, már-már bizarrnak tűnő álláspontot képviselsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ám ez téged egy cseppet sem zavar, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki minden körülmények között igyekszik beállni beállni a sorba. A szürke nem a te színed, s ne bánd, ha észrevesznek, ha kitűnsz a társasából, mert ha mindig ugyanazt kántálod, amit a többiek, soha nem fogsz maradandó dolgot alkotni. Emelkedj ki a tömegből, de arra mindenképpen figyelj, hogy kizárólag jó ügyek mellé állj, s akkor utólag sem kell majd szégyenkezned semmiért!

BAK (december 22.–január 20.)

Mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Hajlandó vagy akár kollégáiddal is összetűzni, mert mindenáron ragaszkodsz az elveidhez. Ez azonban sok jót nem terem, mert ha mindenkivel összekülönbözöl, nem lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint alakul. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni – s az sem biztos, hogy neked van igazad, ha annyian másként látják a dolgokat –, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni, hogy olyan megoldás szülessen, amely mindenkit elégedettséggel tölt majd el!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Egy számodra fontos ember elég komoly problémával küzd, te pedig nem szeretnéd tétlenül nézni a kínlódását, épp ezért kéretlenül olyan manőverbe kezdesz, amely a végén a visszájára fordulhat és rosszul sülhet el. Nem biztos, hogy ebben az esetben célravezető, ha anélkül kezdesz bármiféle mentőakcióba, hogy a részletekben elmélyednél, s nem egyeztetnél magával az érintettel. Ne akarj mindenáron a megmentő szerepében tetszelegni, sokkal bölcsebben teszed, ha csupán jelzed, hogy ott állsz az illető mellett, akit biztosítasz arról, hogy mindenben kész vagy támogatni. Hidd el, néha a kevesebb sokkal több lehet!

HALAK (február 20.–március 20.)

A hét második munkanapján annyi tennivaló szakadt a nyakadba, hogy szinte már kezdesz összeroppanni a teher súlya alatt. Természetesen mindenkinek most van szüksége a te segítségedre is, mert senki nem boldogul nélküled. Mivel nem szeretnél csalódást okozni, inkább a saját ügyeidet szorítod háttérbe. Találd meg azonban az arany középutat, s csak úgy állj mások rendelkezésére, hogy a saját érdekeidet se veszélyeztesd. Nem kell tehát mindent bevállalni csak azért, hogy másokat boldoggá tégy. Ne feledd: a prioritási sorrend elején te vagy, s arról se feledkezz meg, hogy tartalékolnod kell az energiáidat a hét hátrelevő részére is!