Napi horoszkóp november 11.: a Bakok kiállnak a véleményük mellett, a Halaknak egy bonyolult ügyet sikerül megoldaniuk

Borítókép: Napi horoszkóp november 11.: a Bakok kiállnak a véleményük mellett, a Halaknak egy bonyolult ügyet sikerül megoldaniuk Forrás: Getty Images
Hétvégén is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 11.

KOS (március 21.–április 20.)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, ráadásul olyan határidőt szabnak, amelyről az első pillanatban tudod, hogy képtelenség tartani, ám választási lehetőséget nemigen hagynak, így a sorsodba beletörődve fejest kell ugranod a dologba. Ne hagyd azonban, hogy a kétségbeesés uralkodjon el rajtad, a legjobb tudásodnak megfelelően igyekezz mindent megtenni a siker érdekében, és akkor a végén nem kell lesütött szemmel szégyenkezned. Legyél magabiztos és úgy tedd a dolgodat, hogy bármiként alakul is a helyzet, ne legyen lelkiismeret-furdalásod.

BIKA (április 21.–május 21.)

A mai napon fény derül valamire, ami meglehetősen kellemetlenül érint és alapjaiban rengeti meg a biztosnak tűnő helyzetedet – és ezzel együtt az önbizalmadat is. Bár most ettől eléggé rosszul érzed magad, azért beláthatod, mégis jobb, hogy most bukott ki a dolog, hiszen ma még van lehetőséged változtatni, és egy másik úton elindulni. Ne arra figyelj, hogy ez mennyire kellemetlen a számodra, sokkal inkább arra koncentrálj, hogy mit tanulhatsz belőle, s akkor a jövőben nem kerülhetsz hasonló helyzetbe. Gondolj bele, ilyen tapasztalatokra is szükséged van ahhor, hogy sikeressé válhass az élet minden területén!

IKREK (május 22.–június 21.)

Nem úgy sikerült valami, ahogyan eltervezted, emiatt nagyon bosszús és feszült vagy, nemigen tudod feldolgozni ezt a kudarcot, hisz nagyon fontos volt számodra ez a bizonyos dolog. Mielőtt azonban a benned forrongó indulatok gejzírként történek a felszínre, és ezzel akaratlanul bántanál meg olyan embereket is, akiket a legkevésbé sem akarnál, tisztázd magadban az egészet az elejétől a végéig. Ne csak a kudarcot lásd az egészben, hanem igyekezz megtalálni az ok-okozati összefüggéseket, vond le a megfelelő konzekvenciát, s akkor legközelebb majd szerencsésebben alakulnak a dolgaid!

RÁK (június 22.–július 22.)

Valami, amiért teljes mellbedobással dolgozol, nagyobb áldozatokkal jár, mint amire számítottál, és ez az első pillanatban igencsak kétségbe ejt. Azt gondolod, ha mindent egy lapra teszel fel, benne van a pakliban, hogy elveszítheted mindazt, amit eddig sikerült megszerezned. Be kell látnod azonban, időnként szükség van arra, hogy kockáztass, hisz nem játszhatsz mindig biztonsági játékot. Néha tizenkilencre is lapot kell húzni, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy meggondolatlanul rohannál fejjel a falnak, mert az élethez kell némi bátorság is. Légy optimistább és higgy abban, hogy a sok küzdés után számodra is eljön majd a siker!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Valaki téged akar felelőssé tenni egy olyan ügyben, amelyhez olyannyira nincs semmi közöd, hogy nem is tudtál az egészről. Épp ezért, mielőtt még rád húzná a vizes lepedőt, határozottan állj ki magadért, s ne hagyd, hogy olyasmit varrjanak a nyakadba, amiért másnak kellene elvinnie a balhét. Hidd el, ha kellőképpen magabiztos és határozott vagy, nem fog senki kételkedni benned, az illető pedig kénytelen lesz beletörődni: ezúttal csakis ő hibázott. Ki mondta, hogy hagynod kell magad és mindig bele kell törődnöd mindenbe?!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit vár el tőled, amire nem biztos, hogy fel vagy készülve. Ha bizonytalan vagy magadban, nem kell igent mondanod, csakis olyan feladatot vállalj el, ami a számodra is a teljesíthetőnek tűnik. Amennyiben a dolog a képességeidet nyilvánvalóan meghaladja, szükségszerűen kudarcot fogsz szenvedni, csalódást okozva ezzel saját magadnak és a környezetednek is. Éppen ezért határozottan mondj nemet, ha lehetetlent kérnek tőled. Miért okoznál saját magadnak álmatlan éjszakákat?!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Nagyszabású terveket szövögetsz, s számolsz vele, hogy nem kevés áldozatot kell majd hoznod, ám azt is pontosan tudod, a végén hatalmas sikereket érhetsz el. Csakhogy ügyelj arra is, ha belevágsz felforgatod a jelenlegi életedet, így mindenképp mérlegelned kell valamennyi kockázatot, mielőtt fejest ugranál a dologba. Amennyiben elakadnál és nagyon tanácstalan lennél, keress valakit, egy megbízható, hiteles személyt, aki nálad több élettapasztalattal rendelkezik, s mondd el neki minden kételyedet, ami csak megfogalmazódott benned és hagyd, hogy utat mutasson neked. Csak akkor vágj bele bármibe, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Hosszú ideje dolgozol valamin, nem kevés időt és energiát áldoztál rá, de a mai napon végre igen közel kerültél hozzá, hogy lezárd a dolgot. A célegyenesbe értél, már csupán méterek választanak el attól, hogy átszakítsd a szalagot, de ne örülj túl korán a sikernek. Nincs semmi baj, ha büszke vagy a teljesítményedre, de egyetlen másodpercre se lankadjon a figyelmed, mert még jöhet egy váratlan fodulat! Majd akkor ünnepelj, ha tényleg felállhattál a dobogó legfelső fokára!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Egy vitás kérdésben valaki teljes mellszélességgel kiáll melletted, ami nagyon jól esik neked, bár nem szorulsz védelemre. Viszont rá kell jönnöd, nem biztos, hogy az illető őszintén támogat, mert lehet, hogy több kapura játszik és a hátad mögött teljesen mást mond. Mielőtt azonban nekirontanál és felelősségre vonnád, mindenképpen győződj meg arról, hogy valóban áskálódik ellened. Ha már teljesen biztos vagy a dolgodban, próbáld kiugrasztani a nyulat a bokorból, s óvatosan jelezd, sok mindent tudsz, hátha ez a személy önként ad valamiféle magyarázatot a viselkedésére. Egyébként korántsem biztos, hogy valamennyi pletyka igaz, már csak ezért is mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!

BAK (december 22.–január 20.)

Állást kell foglalnod egy vitás ügyben, hiszen a nagy nyilvánosság előtt kérik ki a véleményedet. Mivel azonban te konfliktuskerülő embernek tartod magadat, nem is igen szeretsz ilyen szituációkban véleményt nyilvánítani, mert tartasz attól, hogy esetleg még jobban megkevered a dolgokat és te is kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. A hallgatás azonban – bár kétségkívül ez a kényelmesebb – nem mindig a legjobb megoldás. Szólalj meg bátran, mondd el, mit gondolsz, s ezért a többiek valószínűleg becsülni fognak, ráadásul a saját lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Teljesen biztos vagy benne, hogy kifogástalanul teszed a dolgodat, épp ezért nem csúszhat semmiféle hiba a számításodba. Így szinte már csukott szemmel mész a kiválasztott úton, emiatt viszont nem feltétlenül veszed észre, hogy milyen váratlan akadályokat kell leküzdened. A sikerhez tényleg elengedhetetlen a magabiztosság, de ne feledd, a túlzott önbizalom könnyen visszaüthet. Az jó, ha hiszel magadban, az éberség azonban sohasem árt. Szóval figyelj mindenre, s ne rutinból cselekedj. A győzelem különben alapvetően rajtad múlik!

HALAK (február 20.–március 20.)

Nem véletlenül tartanak téged a többiek igen nagyra, hiszen te vagy az a személy, akire mindenben számítani lehet, aki rendelkezik annyi tudással, tapasztalattal és elszántsággal, hogy szinte bármilyen nehéz akadályt le tud győzni. Emiatt általános tisztelet övez. Ma is szükség lehet a segítségedre, mert egy olyan helyzet adódik, amiből nélküled nemigen látszik a kiút, s megoldás híján többeket is kellemetlenségek érhetnének. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a detonációt, és ezért mindenki rendkívül hálás lesz neked. Még jó, hogy időben érkeztél!