Napi horoszkóp október 10.: a Bikák kemény munkája végre megtérül, a Szüzek a végsőkig ragaszkodnak

Borítókép: Napi horoszkóp október 10.: a Bikák kemény munkája végre megtérül, a Szüzek a végsőkig ragaszkodnak Forrás: kaboompics
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 10.

KOS (március 21.–április 20.)

Egy vitás helyzetet túlreagálva, hirtelen felindulásból olyasmit mondasz valakinek, aki fontos számodra, amit az első pillanatban meg is bánsz. Igyekezz azonnal megmagyarázni a szavaidat, kérj elnézést az illetőtől és biztosítsd róla hogy pontosan tudod, ezúttal elvetetted a sulykot. Legközelebb bármiféle vitás helyzet adódik, érdemes kétszer végiggondolnod, hogy mit mondasz ki, illetve hogy a szavaidnak súlya van, ahogyan a mellékelt ábra mutatja, nem is kicsi. Ne feledd: bármifélért is izgatod fel magad, az első pillanatban elhangzott szavak befolyásolhatják az egész szituációt. Épp ezért légy óvatos, hogy kinek és mit mondasz a jövőben!

BIKA (április 21.–május 21.)

Úgy tűnik, nem hiába dolgoztál olyan hosszú ideje egy bizonyos dolgon, minden energiádat és idődet erre áldozva, hisz a mai napon a kemény munka megtérülni látszik. Ez azt jelenti, hogy végre te is hátradőlhetsz egy kicsit és kieresztheted a fáradt gőzt, épp ezért a nap végén hívd el a barátaidat egy hangulatos kávézóba, és nyugodtan igyál meg velük egy forró csokit sok-sok tejszínhabbal, hisz neked is jár a kikapcsolódás. Mielőtt azonban erre sor kerülne, győződj meg róla, hogy mindent megfelelően sikerült elvégezned és mindennek pont került a végére, nehogy később legyen gondod belőle!

IKREK (május 22.–június 21.)

Olyan személlyel kényszerít közös munkára az élet, akivel korábban számos konfliktusod akadt már azért, mert abszolút nem találjátok a közös hangot semmilyen tekintetben. Most azonban nincs más választásotok, mint az, hogy a korábbi sérelmeiteket félretéve erőt vegyetek magatokon, és valamiféle arany középúton haladva végül felmutatható eredményt produkáljatok. Motiváció lehet számodra, hogy nem tart örökké a közös projekt, és ez még abszolút nem jelenti azt, hogy mostantól kizárólag együtt dolgozhattok, s minden időtöket együtt kell töltenetek. Igyekezz a legjobb tudásod szerint teljesíteni, és akkor nyugodt lelkiismerettel mondhatod, hogy egyáltalán nem rajtad múlik a siker!

RÁK (június 22.–július 22.)

Egészen eddig a napig minden a terveid szerint alakult, ma azonban olyan váratlan kihívásokkal kell szembenézned, amelyek abszolút nem voltak belekalkulálva a helyzetbe, ám nagyban befolyásolhatják az eredményt. Ne ess kétségbe, szedd össze minden tudásodat és tapasztalatodat, bízz magadban, állj a sarkadra és tedd oda magad! Ne aggódj a körülmények miatt, hisz most az a fontos, hogy pozitív végkimenetele legyen a dolognak, ennek érdekében igyekezz nem elveszni az apró részletekben! Menni fog minden, csak kelleő akarat szükséges hozzá!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Valami, amitől eddig nagyon féltél, ma bekövetkezni látszik. Ne hagyd azonban, hogy a félelem úrrá lehessen rajtad. Szedd össze minden bátorságod és erődet, és állj ki azért, amit képviselsz! Hidd el, bárhogy is alakul majd a szituáció, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted, ha elmondhatod magadról, hogy mindent megtettél a győzelem érdekében és rajtad nem múlott az eredmény! Az élet attól izgalmas, hogy mindenféle kihívások elé állít, próbára téve a bátorságodat, a képességeidet. Érdemes ebből a szemszögből vizsgálva a dolgokat, s a maximumot nyújtani minden szituációban, hogy a végeredmény ne rajtad múljon!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Valakit nagyon nehezen engedsz el, mindenáron ragaszkodsz hozzá, annak ellenére is, hogy nagy csalódást okozott neked. Nem tudsz szabadulni tőle, egyfolytában azon rágódsz, hogy mi és miért történt, hol romlott el az egész. Ez azonban egyáltalán nem hat rád jól. El kell tehát döntened, hogy beleragadsz a múltadba – vagy könnyes búcsút veszel és megpróbálsz a jövődre összpontosítani. Építkezni csak biztos alapokra lehet, igyekezz tehát erre is ügyelni, és akkor nem omlik majd össze az egész alkotás. Megtanultad a leckét, levontad a megfelelő konzekvenciát, itt az ideje továbblépni!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Úgy érzed, valaki manipulálni próbál egy bizonyos folyamatot, s nem épp a legtisztességesebb eszközöket veti be. Mielőtt azonban ajtóstól rontanál a házba, érdemes alaposan körüljárnod a helyzetet, hisz amíg 100 százalékos biztonsággal nem győződtél meg róla, hogy igazad van és le tudod fülelni az illetőt, addig nem érdemes lépni, mert kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad. Nem kell mindenkinek tudnia róla, hogy nyomozást folytatsz, úgy csináld diszkréten a dolgot, hogy ne jöjjön rá senki. Ne kiabáld világgá, ha rájöttél valamire, csak az illetőnek hozd a tudomására, hogy lebukott!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Egyszerre többen annyi feladatot bíznak rád, hogy nemigen látod a fényt az alagút végén. Mint egy csendes őrült, teszed a dolgodat, de még így sem biztos, hogy be tudsz mindent fejezni időben. Épp ezért felesleges frusztrálnod magad és kétségbeesett kapkodásba kezdeni, inkább keress valakit a környezetedben, aki rendelkezik a megfelelő tudással, a feladatok elvégzéséhez szükséges tapasztalattal és kérj tőle segítséget. Nem szégyen bevallani, ha egyedül nem boldogulsz, sokkal inkább lehet számodra kellemetlen, ha olyan hibát követsz el a nagy kapkodásban, ami befolyásolhatja az eredményt is!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Szinte megállás nélkül azért küzdesz, hogy másokat boldoggá tegyél, nem létezik semmi más számodra, mint az, hogy az elvárásoknak maradéktalanul megfelelj. Ez azonban kezdi minden energiádat felemészteni, egyszerűen belefáradtál abba, hogy semmi másra nem jut már sem időd, sem energiád, csak arra, hogy mindenkinek mosolyt csalj az arcára. Eljött a pont, amikor be kell látnod, bizony nem te vagy az a cirkuszi bohóc, aki arra tette fel az életét, hogy az emberek a produkciója láttán ujjongva tapsoljanak örömükben! A prioritási sorrendben legyél te az első!

BAK (december 22.–január 20.)

A mai nap olyan meglepetéseket tartogat a számodra, amelyekre nem is számítottál. Az meg különösen jól esik, hogy azok a személyek, akikhez mindez köthető, tulajdonképpen nem is állnak túl közel hozzád. Ez adhat erőt és lendületet a mai napra, s úgy érzed, semmi nem szegheti a kedvedet – még annak ellenére sem, hogy bőséggel lesznek olyanok, akik nem örülnek a boldogságodnak és mindent megtesznek majd azért, hogy letörölhessék a mosolyt az arcodról. Neked azonban a legkevésbé sem kell figyelned rájuk, hisz csak a pozitív dolgokkal érdemes foglalkoznod. Ha mondják a magukét, hadd mondják, az abszolút az ő problémájuk és nem rád tartozik! Te csak élvezd az életet, hisz arra teremtettél!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Segítőkészségedről vagy híres a környezetedben, bárki bármivel bármikor felkeres, azonnal eldobsz mindent és rohansz, hogy rendelkezésre állhass. Ez mind szép és jó, de egy idő után rá kell jönnöd, hogy sajnálatos módon akadnak körülötted olyan személyek is, akik lustaságuk okán csupán kihasználni szeretnének. Rajtad múlik, hogy észre tudod-e venni ezeket az embereket és időben le tudod-e állítani őket pontosan azért, hogy tenni nem akarásuknak és a nemtörődömségüknek ne te idd meg végül a levét. Légy résen, mert ha nem figyelsz eléggé és nem szelektálsz, könnyen rá is fázhatsz!

HALAK (február 20.–március 20.)

Váratlan helyzetbe kerülsz a mai napon, ami a legnagyobb bosszúságodra nem teszi lehetővé, hogy a korábban eltervezett program szerint menj tovább. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgysem tudsz ezen, sokkal inkább érdemes összeszedned minden akaraterődet és kitartásodat, s akkor eljuthatsz végül a helyes megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embereket abban, hogy a saját elképzeléseiket a saját terveik szerint valósíthassák meg, de ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmilyyen akadály nem létezik, amit ne tudnál megugrani!