Viszed, rendeled vagy helyben eszed? Te hogy oldod meg a munkahelyi étkezésedet?

Borítókép: Viszed, rendeled vagy helyben eszed? Te hogy oldod meg a munkahelyi étkezésedet? Forrás: Instagram
Nekem ez a tapasztalatom a munkahelyi étkezésekkel, te hogy állsz a témával? Főzöl, beülsz valahova vagy inkább rendelsz valamit?

Sokáig dolgoztam napi 8 órában egy irodában, ahol nehézkes volt az ebéd kivitelezése, ugyanis a város szélén, egy iparnegyedben volt a cég székhelye. Ott bizony nem volt kényelmes kantin vagy gyorsétterem, ahova ki lehetett volna ugrani egy gyors menüre. Aztán voltam olyan helyen is, ahol saját konyhája volt az irodaháznak, és mindig kilométeres sorok kígyóztak az ebédlő előtt, mert annyira jól főztek. És persze volt olyan időszakom is, amikor sokszor rendeltem, most pedig, hogy javarészt itthonról dolgozom, általában a saját főztömet eszem. No de könnyű-e ezek közt egyensúlyozni, melyik megoldás a jobb, a gyorsabb, az olcsóbb, a finomabb? Ezekről írok az elmúlt nagyjából 10 év tapasztalatait felelevenítve.

Arra azért továbbra is igyekszem nagyon figyelni, hogy minél kevesebb költéssel oldjam meg a napi étkezésemet, hamarosan pedig tervezek egy olyan hónapot végigcsinálni, amikor táblázatba írom, hogy melyik nap mit ettem, ahhoz mit vásároltam, hol és mennyiért, és így milyen végösszeggel jöttem ki a hónap végén. Amikor ez megvan, jelentkezem az eredménnyel, hátha megváltozik az imént ismertetett véleményem a „vegyes” étkezési szokásokról. Addig is írjátok meg nekünk, ti hogyan étkeztek a munkahelyeteken, esetleg néhány tippet is adhatnátok, miként lehet még költséghatékonyabban megoldani a napi ebédet!