Napi horoszkóp szeptember 1.: a Vízöntőknek komoly lehetőség kínálkozik, a Mérlegek áldozatos munkája végre megtérül

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 1.: a Vízöntőknek komoly lehetőség kínálkozik, a Mérlegek áldozatos munkája végre megtérül Forrás: gettyimages
A hónap első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP Szeptember 1.

KOS (március 21.–április 20.)

Úgy érzed, fordulóponthoz ért az életed, most kell olyan komoly döntéseket meghoznod, amelyek hatással lesznek hosszútávon a jövődre is. Épp ezért nem lehet most forró fejjel, meggondolatlanul igent vagy nemet mondanod, zárd ki egy kis időre a külvilágot, amíg eldöntöd, mit és hogyan fogsz tenni ahhoz, hogy ne legyen a dolog deficites. Hideg fejjel, racionálisan, minden szempontot figyelembe véve határozd el magad úgy, ahogyan az neked a legjobb!

BIKA (április 21.–május 21.)

Minden a terveid szerint alakul, nagyon jó úton haladsz afelé, hogy a korábbi befektetéseid most jövedelmezni kezdjenek neked. Bár nem hitted volna, mégis megérte annyi energiát ráfordítani, hisz nyugodtan dőlhetsz hátra, nem kell reggeltől-estig azon idegeskedned, mi és hogyan fog majd alakulni. Most már a környezetednek is teljesen nyugodtan beszámolhatsz a kilátásban lévő sikereidről, mert nagyon úgy tűnik, ez már a zsebedben van.

IKREK (május 22.–június 21.)

Végre megtaláltad a célodat, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd, nagyon hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Ha azonban úgy döntöttél, hogy elindulsz az úton, vedd fel a lestrapabíróbb lábbelidet, ami elviseli majd a durva igénybevételt. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak rólad, csak azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgysem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit előadnak.

RÁK (június 22.–július 22.)

Elindultál egy bizonyos irányba, amerre ugyan nem vezet kitaposott ösvény, de pont ez jelenti számodra az izgalmat benne. Tudtad, hogy nem lesz könnyű menet, de a dolog titokzatossága arra ösztönzött, hogy elindulj és bozótvágó késsel a kezedben törj te magadnak az utat! Bátor ember vagy, ugyan nem biztos, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, viszont legalább elégedettséggel és büszkeséggel fog eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amibe nem biztos, hogy sokan bele mertek volna vágni.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Olyan helyzet állt elő az életedben, amikor el kell döntened, merre mész tovább. Amennyiben úgy döntesz, lehorgonyzol, abban az esetben úgy rendezkedj be, hogy hosszú távra szóljon a dolog, ám ha arra az álláspontra jutsz, hogy jobb továbbállni, húzd fel a vitorlát és hajózz gyorsan tovább. Hisz ha csak helyben álldogálsz, soha nem lesz esélyed arra, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, hogy oda juss egyszer, ahova az álmaid visznek. Ha viszont így jól érzed magad, akkor ne gondolj a lehetetlenre, törődj bele a jelenedbe.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Ma olyasvalakibe botlasz, akire nem számítottál ugyan, de napok óta mindig eszedbe jutott. Ezen sorsszerűség rendkívül kellemes meglepetést okoz, amit te tudat alatt valahogyan be is vonzottad. Nyiss a másik felé, jelezd, hogy érdeklődő és befogadó vagy, de ne legyél túl rámenős, mert a illető még akkor kiábrándulhat belőled, mielőtt bármi elkezdődött volna. Meglátod, a kevesebb sokkal több lesz, ha arra kerül a sor, hogy hosszabb távon mélyebb kapcsolat alakuljon ki.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Olyasmi történik veled, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, végre bebizonyosodik, hogy nem hiába fektettél bele annyi energiát, nem hiába áldoztad rá a szabadidődet, megérte a sok utánajárás és a várakozás. Most aztán élvezheted a gyümölcsét, nagy kanállal fogyaszthatsz belőle, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, irigyeid mindig is voltak és mindig is lesznek. A lényeg, hogy te mindent megtettél, és most ennek megfelelően alakult az eredmény is.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Úgy néz ki, nem nagyon tudtál nemet mondani senkinek, túl sok mindent vállaltál el, s a sok feladat most a fejedre látszik omlani. Mielőtt azonban végzetes, vissza nem fordítható baj történne, igyekezz úrrá lenni a körülötted eluralkodó káoszon, s ha kell, kérj segítséget, időben valld be, ami nem megy, és ne akarj hős lenni, aki a világ megmentésére érkezett. Neked is véges az energiád, nem fér el egyszerre minden a hátadon. Ne félj ezt bevallani!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Egy nagy munka kellős közepén vagy, de némi elkeseredéssel tölt el a tudat, hogy mennyit kell még tenned, mennyi áldozatot kell hoznod annak érdekében, hogy időre be tudd fejezni. Ha azonban nem azon görcsölsz, hogy mennyi van még előtted, talán könnyebben fog menni a dolog, s nem nyomaszt örökösen a teher, hogy képes leszel-e időben végezni. Próbálj ettől elvonatkoztatni, gondolj arra, eddig is mennyi mindent tettél már, és koncentrálj arra, hogy minél hatékonyabb legyél, mert ha leülsz és butaságokon töröd a fejed, csak a drága idődet vesztegeted.

BAK (december 22.–január 20.)

Hirtelen olyan szituáció adódik, hogy nem tudod folytatni a korábban megkezdett, a felettesed által rád bízott feladatot, mert más kötelességeknek kell eleget tenned. Mivel a kettő együtt már túl sok lenne, keress valakit a környezetedben, akiben megbízol és nyugodt szívvel adod át neki a tennivalókat. Légy azonban óvatos, bárki nem jó, csakis olyat találj, aki meglátásod szerint rendelkezik legalább annyi tudással és tapasztalattal, mint te, ellenkező esetben egy nagy rakás selejtet kell a főnököd elé tenned, és hidd el, te fogod a balhét elvinni!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Olyan lehetőség kínálkozik, amelyről korábban álmodozni sem mertél, ám most hirtelen az öledbe pottyant. Ragadd meg az alkalmat, hisz nem minden nap hullik az ember elé egy ilyen alkalom a soha vissza nem térő fajtából. Szedd össze minden tudásodat, hisz szükséged lesz rá ahhoz, hogy megmutathasd, mennyire érdemelted ki azt, hogy olyasmibe kezdhess, amit soha életedben nem csináltál. Ne görcsölj, menni fog anélkül is, csak add át magad az érzéseidnek és mindent a szíved szerint csinálj!

HALAK (február 20.–március 20.)

Valami nagyon zavar, eléggé bizonytalan vagy, nem tudod, hogyan illene vagy kellene cselekedned. Emiatt frusztrált vagy, nehezen tudnak veled szót érteni, mert befészkelte magát ez a bizonytalanság a fejedbe. Attól azonban nem lesz jobb, hogy a kétségeidet dédelgeted magadban. Ha ennyire nem hagy nyugodni a dolog, nézz szembe vele és próbálj mihamarabb megnyugtató megoldást vagy választ találni, mert ez így hosszútávon nemigen lesz majd jó neked. Hidd el, ha megleled a megoldókulcsot, sokkal jobban fogsz aludni!