Napi horoszkóp augusztus 31.: a Kosok kezdenek kimerülni, a Bikák megtalálják a siker kulcsát

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 31.: a Kosok kezdenek kimerülni, a Bikák megtalálják a siker kulcsát Forrás: Getty Images
Augusztus utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 31.

KOS (március 21.–április 20.)

Lemerülni látszik az akkumulátorod, kiürülőben van az energiaraktárad. Épp ezért még azelőtt érdemes feltöltődni, mielőtt a végkimerüléstől összerogynál. A környezeted is meg fogja érteni, hogy pihenésre van szükséged, addig pedig ne vállalj új feladatot, amíg nem érzed topformában magad. Úgy intézd a dolgaidat, hogy mindenképp jusson időd és lehetőséged arra, hogy olyasmit csinálj, ami jó neked, ami kikapcsol, legyen az aktív vagy passzív pihenés. Amennyiben megfelelő a pillanat és a javadra szolgál, irány a szabadság!

BIKA (április 21.–május 21.)

Körvonalazódni látszik a fejedben az, hogy mit és hogyan kellene csinálnod ahhoz, hogy a végén jó eredménnyel zárd az általad megkezdett folyamatot. Van ugyan még a fejedben némi bizonytalanság, de csak akkor találod meg a megfelelő válaszokat, ha elindulsz az úton. Vedd fel tehát a túrabakancsot és rugaszkodj neki, mert a siker lehetősége benned van, de ki kell hoznod magadból a lgtöbbet, amit csak lehet. De ne görcsölj különösebben, hiszen az élet folyik a maga medrében anélkül is, hogy azt mindenáron befolyásolni akarnád.

IKREK (május 22.–június 21.)

Aprólékosan kidolgozod a tervet az előtted álló feladathoz, a legkisebb esélyt hagyva a hibázásra. Noha a környezeted nem érti, miért kell egy falatot olyan sokáig rágnod, te pontosan tudod, ahhoz, hogy magabiztosan végigvidd, amit elterveztél, le kell rajzolnod, hogyan is fog felállni a pályán a csapat ahhoz, hogy a támadást biztosan góllal lehessen befejezni! Ne törődj vele, mit mondanak mások, azt csináld, amit jónak látsz és ne azt, amit az emberek elvárnak tőled.

RÁK (június 22.–július 22.)

Nem vagy az a szókimondó típus, nem szereted, ha különösebb ok nélkül, hirtelen a társaság közepén találod magad. Nem vagy tehát túlzottan exhibicionista, most mégis úgy hozza a helyzet, hogy szót kell emelned, ki kell mondanod hangosan a véleményedet, noha magadban hevesen tiltakozol ez ellen. Nem sok ilyen szituáció adódik, de ha igen, meg kell erőltetned magad és pódiumra kell lépned a saját érdekedben. Ne félj hallatni a hangod! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Ma elég szenzitív hangulatodban talál meg valaki, aki ugyan nem akar megbántani, te mégis túlreagálod a dolgokat és vulkánként törnek fel belőled az érzelmek. Próbáld kissé máshogyan látni a helyzetet, nem a világ fordult ellened, csak épp nem vagy topformában, ami az aktuális lelkiállapotod illeti. Ha jobbnak látod, inkább bújj el egy rövid időre a világ elől, amíg a lelked legmélyén is helyreáll a rend, pont azért, hogy ne ütközz bele olyan helyzetekbe, amikor akaratodon kívül megbánthatsz embereket, s amikor te is túlreagálsz bizonyos dolgokat.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Puszta kézzel tolnád a szekeret, mert úgy érzed, nem haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. Próbálj meg ténylegesen tenni valamit az ügy érdekében, mert így valóban nagyon döcögősen mennek a dolgaid. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a szabadság ízét!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Azt hitted, elegendő időd van még valamire, jól be is osztottad, hogy mikor, mit kell csinálnod ahhoz, hogy gyorsan végezz. Most azonban váratlanul mégis úgy hozza a helyzet, hogy a korábbi határidőt közelebbre hozták, neked pedig ide-oda kell szaladgálnod, hogy mindent be tudj fejezni, ráadásul hibátlanul, és ne tűnjön úgy, hogy összecsaptad az egészet. Nyugi, edzett vagy, megvan a megfelelő tudásod és tapasztalatod, nem fog gondot okozni egy kis rohanás.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Bizonytalan vagy az érzelmeidben, nem tudod, mit és hogyan cselekedj annak érdekében, hogy a legkevésbé sérülj a helyzetben. Igyekezz mindent úgy alakítani, hogy ne érjen negatív véget a történet, ülj le, beszélj meg a társaddal minden téged zavaró tényezőt, amelyek egy kis megértéssel, együttműködéssel áthidalhatóak. Tedd ezt ahelyett, hogy olyan döntést hoznál meggondolatlanul, amit később nagyon megbánhatsz.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Nagyon kényelmetlen szituációba keveredsz, ahol ha akarod, ha nem, a helyzet kikényszeríti belőled azt, hogy megmondd az őszinte véleményedet valakinek, akit semmi esetre sem akartál volna megbántani. Ha belegondolsz azonban, sokkal jobb, rövidebb és egyenesebb így az út, mintha köntörfalaznál vagy egyszerűen nem is szólnál semmit. Lehet, hogy most magadra haragítasz valakit, de hidd el, idővel az illető rá fog jönni, mindent az ő érdekében tettél.

BAK (december 22.–január 20.)

Ne kapaszkodj két kézzel olyan dologba, amiből nem lesz semmi hasznod, sőt inkább negatív hatással van rád. Ebben az esetben ne féld elengedni és továbblépni, mert miközben egyhelyben, csukott szemmel toporogsz, nem fogod meglátni az új lehetőségeket, amelyek ahhoz kellenek, hogy sikereket érj el az életben. Nyisd ki a szemedet, lépj ki a pocsolyából és indulj el, mert az időd véges!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Pozitív visszajelzéseket kapsz valamivel kapcsolatosan, ami nagyon büszkévé tesz, alig várod, hogy valakivel megoszthasd a jó híreket. Nagyon bizakodó vagy, mert most bebizonyosodni látszik, hogy a régóta tartó áldozatos munka végre zamatos gyümölcsöt termett. Légy azonban óvatos, nehogy a fejedbe szálljon a dicsőség, mert nagyot eshetsz, ha nem nézel a lábad elé.

HALAK (február 20.–március 20.)

Összetűzésbe kerülsz valakivel, mert igazságtalannak tartasz egy bizonyos szituációt. Mielőtt azonban ösztönből, indulatosan mondanád ki, ami a lelkedet nyomja ezzel kapcsolatosan, gondolkodj, higgadj le és intelligens, civilizált emberek módjára mondd el a véleményedet, mert az sokkal hatékonyabb lesz és hamarabb meg tudod értetni a másikkal a lényeget.