Napi horoszkóp augusztus 26.: a Nyilasokat eltalálja Ámor nyila, a Vízöntők komoly döntés előtt állnak

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 26.: a Nyilasokat eltalálja Ámor nyila, a Vízöntők komoly döntés előtt állnak Forrás: kaboompics.com
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 26.

KOS (március 21.–április 20.)

Amennyiben aggodalommal tölt el valami, jobban teszed, ha utánajársz. Ne akarj bizonytalanságban élni, mielőbb derítsd ki, mi is a helyzet. Amennyiben valami olyan dolog történik, amin lehet változtatni, mielőbb cselekedj, ne akarj kétségek között maradni. Jobb tisztán látni még akkor is, ha nem túl előnyös a helyzeted, de hidd el, előbb-utóbb rendeződik minden A bizonytalanságnál különben még a sokszor fájó igazság is jobb. Nyugalom, minden rendbe jön, mert máshogy nem lehet!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Motiválatlanságot érzel, nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Itt az idő leülnöd magaddal és elgondolkodni, pontosan merre mégy és mindez hova vezet. Amennyiben a végső konzekvencia az, hogy nem a legjobb az irány, igyekezz mihamarabb változtatni rajta és elindulni az általad helyesnek vélt vonalon. Majd útközben eldöntöd, hogy mikor és melyik elágazásnál merre fordulj, most azonban indulj el valamerre, ez a lényeg!

IKREK (május 22.–június 21.)

Eljött az idő, hogy minden zavaró tényezőt magad mögött hagyva végre nekiindulj a csúcstámadásnak, ha már ilyen magasra másztál. Ne foglalkozz azzal, mások hol tartanak, csak arra figyelj, te meddig jutottál. Ezúttal magadra kell koncentrálnod, mert ha mászás közben elvonja valami a figyelmedet, elveszítheted az egyensúlyodat és nagyot zuhanhatsz. Magadra összpontosíts és arra, hogy végigcsinálj valamit, amit elkezdtél, majd a csúcsra érve ráérsz a tájban gyönyörködni!

RÁK (június 22.–július 22.)

Valaki akaratán kívül megbánt, amit igen nehezen tudsz megemészteni. Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni ettől, s így rátelepszik a hangulatodra is. Mivel semmifajta megoldást nem látsz arra, hogy javítani tudj a helyzeten, próbálj beszélni az illető személlyel és tisztázzátok a konfliktust. Nem feltétlenül az igazságot kell keresned, hanem a saját lelki békédet kellene helyreállítanod. A megfelelő konzekvenciát pedig majd levonod, ha újra teljesen kiegyensúlyozott állapotba kerültél.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Eljött a pillanat, hogy végre kicsit leeressz, hogy félretedd a nyomasztó dolgokat és átadd magad a semmittevésnek! Szinte agyonnyomott a sok teher, de te még azelőtt megszabadultál mindentől, mielőtt a súly alatt összeroppantál volna. Most csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek nem járnak súlyos felelősséggel. Csinálj valamit csupán élvezetből, érezd jól magad, nevess a barátaiddal, hisz ha folyton a munkán jár az eszed, előbb-utóbb el fogod felejteni, hogyan kell felhőtlenűl és felszabadultan kacagni egy jó ízűt, s végképp megsavanyodsz.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Magukkal ragadnak az emlékek, szívesen gondolsz vissza „a régi szép időkre”. Egy bizonyos idő után azonban vissza kell térned a jelenbe, mert mialatt te azon álmodozol, hogy „milyen jó is volt, ’tán igaz se volt”, nem tudsz arra figyelni, ami most körülvesz, nem reagálsz jól, és egyszerűen le fogsz csúszni az eseményekről. Igyekezz tehát időben felocsúdni, mert az álmokból maximum csak légvárat tudsz építeni!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni abban reménykedve, hogy valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyiféle ötletet hallasz, rá kell jönnöd, csak te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt mutatja, hogy kívülálló személyek, nemigen tudják megoldani a problémáidat. Ez a te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Teljesen biztos vagy a dolgodban, magabiztosan és öntudatosan menetelsz az úton, amin elindultál. Ne hagyd magad eltéríteni, mert ez most a te utad, neked kell végigjárnod. Ha elhasalsz rajta, neked fog fájni, neked kell okulni belőle, senki nem fogja helyetted vállalni a felelősséget. Bár körülötted mindenki meg akarja mondani a „tutit”, mindenki befolyásolni próbál, te viszont pontosan tudod, mit és miért csinálsz. Csak légy önmagad!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Akkor találkozol valakivel, amikor egyáltalán nem is számítottál rá. Ezt hívják sorsszerűségnek. Ragadd meg az alkalmat, de ne kapaszkodj túl erősen, mert az illetőt elijesztheted az első pillanatban. Ügyelj a fokozatosságra és igyekezz nem túl sokat mutatni magadból, mert nem vezet jóra, ha már az elején kiadod magad. Ahogy mondani szokás, nem lehet ajtóstól rontani a házba! Csak szép lassan ismerkedjetek, s ez a kapcsolat most akár hosszútávra szólhat.

BAK (december 22.–január 20.)

Ugyanazon megszokott séma szerint csinálsz mindent ezúttal is, s miután szinte automatikusan megy minden, azt gondolod, semmi hiba nem csúszhat a számításaidba. Ám most valahogyan mégis megbotlasz és hirtelen kedvezőtlen fordulatot vesznek a dolgok. Mielőtt azonban kétségbeesetten fel-alá szaladgálnál, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a legjobban kijavítani a hibát. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Ideálisnak érzed a szituációt arra, hogy olyan döntést hozz, amely igen fajsúlyosnak számít a jövődet tekintve. Amennyiben megnyugtat, mondd el másoknak is az érzéseidet, ha mindenképp visszaigazolásra van szükséged azzal kapcsolatosan, hogy helyesen döntesz-e. A végső szót azonban csak te mondhatod ki. Ne idegeskedj sokáig, mert minél tovább húzod dolgot, annál nehezebb lesz elindulni.

HALAK (február 20.–március 20.)

Teljesen biztosra veszed, hogy sikeresen be tudod fejezni az elkezdett folyamatot, ám menet közben rá kell jönnöd, hogy te is esendő ember vagy, aki időnként segítségre szorul. Ne szégyellj másokban kapaszkodót keresni és csapatban megoldani a feladatot. Sokkal nyugodtabb leszel, hiszen nem kell erődön felül, az utolsó tartalékaidat is bevetve loholni és azon görcsölni, hogy sikerül-e célba érni. Hidd el, csapatban könnyebb lesz.