Napi horoszkóp augusztus 25.: a Szüzek közelebbi kapcsolatba kerülnek valakivel, a Mérlegek teljesítenek egy lehetetlennek tűnő kihívást

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 25.: a Szüzek közelebbi kapcsolatba kerülnek valakivel, a Mérlegek teljesítenek egy lehetetlennek tűnő kihívást Forrás: Getty Images
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok állásából ismét érdekes dolgokat tudhatsz meg!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 25.

KOS (március 21.–április 20.)

El kellene határoznod végre, merre menj tovább. Mindenki úton van már, te pedig még mindig azon töprengsz, mi a helyes döntés. Így azonban folyamatosan mennek el melletted a jobbnál jobb lehetőségek, miközben ahelyett, hogy megragadnád őket, arról álmodozol, mi lenne, ha egyszer beérnél a célba. Ám amíg nem indulsz neki a nagy kalandnak, soha nem fogod tudni, miféle élményeket tartogat számodra a nagy kirándulás. Ne hezitálj sokat, nehogy azután késő legyen!

BIKA (április 21.–május 21.)

Olyan társaságba keveredsz, ahol nem nagyon ismered a körülötted lévőket, ennek megfelelően nem érzed magad túl jól, mi több, annyira feszélyez a helyzet, hogy a legszívesebben odébbállnál. Most azonban érdemes nyitottnak lenned, mert soha nem tudhatod, mikor ismerkedsz meg valakivel, akivel egyébként nem lett volna sok esélyed összefutni. Nyílj meg, barátkozz, ismerkedj, mert nem tudhatod azt sem, hosszútávon melyik kapcsolat lesz majd hasznodra!

IKREK (május 22.–június 21.)

Magad sem hiszed el, de a siker sokkal hamarabb jött, mint azt előtte gondoltad volna. A főnököd is elismeri a munkádat, hisz amikor megbízott valamivel, nem számított rá, hogy a kisujjadból fogod kirázni a megoldást. Elismerően tekintenek rád a kollégáid is, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni! Ha már így alakult, használd ki a hirtelen jött sikert, és igyekezz felhőtlenül, kötöttségek nélkül bulizni!

RÁK (június 22.–július 22.)

Nehezen nyílsz meg mások előtt, s nem vagy nagy társaságban afféle ceremóniamester, inkább csendes megfigyelőként ücsörögsz, azon ábrándozva, milyen jó érzés lehet, ha mindenki rád figyel. Ne harcolj azonban mindenáron azért, hogy minden szempár rád szegeződjön. Nem kell magadból bohócot csinálni, és – meghazudtolva saját magadat – érdekes helyett szánalmassá válni. Amennyiben figyelemre vágysz, olyan dolgokat csinálj, amelyek a köz érdekeit szolgálják. Hidd el, ezzel sokkal hamarabb kelted fel mások érdeklődését, mint azt gondolnád!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Olyan helyzet áll elő, ahol ha nincs helyén az eszed, s bizony könnyen megeshet, hogy nagy árat kell fizetned ezért. Épp emiatt légy résen és figyelj oda, hogy mikor mit csinálsz, illetve kinek mit mondasz. Amennyiben úgy hozza a szükség, a saját érdekeidet vedd figyelembe úgy, hogy közben nem kell másokon sem átgázolnod ahhoz, hogy az akaratodat érvényesítsd. Okosan és korrekten, a szabályok betartásával is lehet játszani, nem közelező Hókuszpókként viselkedni!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Valakivel túl közeli kapcsolatba kerülsz a munkahelyeden, ami nemcsak a kollégáidnak szúr szemet, hanem a főnöködnek is. Nehéz ezt nem észrevenni, izzik ugyanis kettőtök között a levegő. Mindenesetre vannak, akik egyáltalán nem nézik jó szemmel a románcot, mi több, szóvá is teszik minden fórumon. Igyekezz a munkádat kifogástalanul végezni, s ne adj okot arra, hogy borsot törhessenek az orrod alá, illetve hogy összesúgjanak a hátad mögött. A munkát nem túl okos dolog a szerelemmel keverni, s ha egy mód van rá, próbáljátok a magánéletet otthon hagyni, de a munkát se vigyétek el a randira.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Büszke lehetsz magadra, mert véghezvittél valamit, amiről még te sem gondoltad volna, hogy sikerülni fog. Magad sem hitted, hogy van benned elég kitartás ahhoz, hogy lépésről lépésre fel tudod építeni, amit elterveztél, s ami végül akkorára növi ki magát, hogy az már egészen elképesztő. Miután begyűjtötted az elismeréseket, szánj egy kis időt magadra, kapcsolódj ki és gyűjts inspirációt a következő kihívásra! Hisz minimum ez a szint az, ami elvárható tőled a jövőben is!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyed, jól érzed magad a bőrödben és ezt az elégedettséget senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton jársz. Az irigyekkel ne foglalkozz, mindig is lesznek olyanok, akik szívesen tartanának ott, ahol te, akik a nyomodban loholnak, hogy kiderítsék, mi a titkod, ami olyan sikeressé tesz. Ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Úgy tűnik, van valaki, akiben megtaláltad a lelki társadat, aki szavak nélkül is megért, elég csupán szemmel kommunikálnotok. Ritkán fordul elő, hogy olyan személy akad az utadba, akiben minden körülmények között vakon megbízhatsz, akire bármikor számíthatsz. Próbáld tehát foggal-körömmel megtartani, ehhez azonban neked is tenned kell valamit a kapcsolatért. Igyekezz bizonyítani, hogy kölcsönös a dolog, hogy te is teszel a kapcsolatért legalább annyit, mint amennyit ő tesz érted. Becsüld meg az ilyen embert!

BAK (december 22.–január 20.)

Ugyan elindultál az ösvényen, de rá kell jönnöd, az nincs még rendesen kitaposva ahhoz, hogy biztosan el ne tévedj és le ne térj róla. Ezért megtorpansz és elbizonytalanodsz egy pillanatra, hogy vajon a jó irányba haladsz-e. Senki nem mondta azonban, hogy kizárólag a mások által korábban megjelölt úton kell menned. Sőt! Ebben az esetben talán jobb is, ha a saját utadat járod egyedül, így nem lesz senki, aki megmondja, mit és hogyan csinálj. Menj és bizonyítsd magadnak és másoknak is, hogy nem vagy egy elveszett ember!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Valakit nagyon nehezen engedsz el, mindenáron ragaszkodsz hozzá, még annak ellenére is, hogy nagy csalódást okozott neked. Nem tudsz szabadulni tőle, egyfolytában azon rágódsz, hogy mi és miért történt, hol romlott el az egész. Ez egyáltalán nem hat építőleg rád. El kell tehát döntened, hogy beleragadsz ebbe a helyzetbe vagy könnyes búcsút veszel az illetőtől és megpróbálsz a jövődre összpontosítani. Építkezni csak erős és szilárd alapokra lehet. Megtanultad a leckét, levontad a megfelelő konzekvenciát, itt az ideje továbblépni!

HALAK (február 20.–március 20.)

Noha úgy érzed, minden összeesküdött ellened, hogy semmi sem sikerül, ennek ellenére nem szabad feladnod! Mert ha most otthagysz csapot-papot, borzasztóan nagyot csalódhatsz önmagadban, mert nem volt kellő kitartás benned, hogy az első akadályoknál orra buktál, és még csak meg sem kísérelted a talpra állást. Ne feledd: akadályok mindig voltak és lesznek is! Ez így van jól, különben túl egyszerű lenne az élet. Te pedig le tudsz győzni mindent, csak akarnod kell! Hajrá!