Napi horoszkóp augusztus 18.:az Ikrek felelősségteljes feladattal küzdenek, a Szüzek elérik az általuk kitűzött célt

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 18.:az Ikrek felelősségteljes feladattal küzdenek, a Szüzek elérik az általuk kitűzött célt Forrás: getty images
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 18.

KOS (március 21.–április 20.)

Valami nem úgy ér véget, ahogyan szeretted volna és amiként az elején eltervezted. Noha jelen pillanatban emiatt roppant csalódott vagy, meg kell látnod a dolgok jó oldalát. Keresd a miérteket. Semmi sem történik ok nélkül, vagyis mindenből tanulhatsz valamit. Ebből most le kell vonnod a megfelelő konzekvenciát és tovább kell lépned egy olyan útra, ahol a tanultakat megfelelően alkalmazhatod. Ne keseregj, inkább tekints nyitott szemmel és szívvel a világra. A jó pap is holtig tanul, ezt ne feledd!

BIKA (április 21.–május 21.)

Elég elfoglalt életet élsz, nemigen férnek bele plusz programok. Most azonban olyan helyzet adódik, hogy fel kell szabadítanod néhány órát az életedből, mert egy kis időt másra kell szánnod. A találkozás feltölt, az illető nagyon hasznos tanácsokkal lát el, amiket jól tudsz majd a jövőben alkalmazni. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre is, arra, hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből. Igyekezz több ilyesfajta programot csinálni, mert ez csak jót tesz neked!

IKREK (május 22.–június 21.)

Megbíznak egy fontos és felelősségteljes feladattal, amit boldogan vállalsz el, ám az első buktatóknál rá kell jönnöd arra, hogy nem feltétlenül volt okos döntés ekkora terhet magadra venned. Vagy vonj be valakit, aki a segítségedre lesz, vagy még időben lépj vissza, mert ebből nagy galiba lehet, feleslegesen pedig ne keresd a bajt magadnak! Nem szégyen felismerni a határaid és bevallani, ha valami túlmegy rajta! Ez most egy ilyen helyzet!

RÁK (június 22.–július 22.)

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid, mi az, amiben ki tudnál teljesedni. Ezt a környezeted nem feltétlenül fogadja kitörő örömmel, de téged a bizalmatlanság ne tántorítson el attól, hogy elindulj a boldogságod felé vezető úton. Fegyverkezz fel önbizalommal, kitartással és akaraterővel, mert nagy szükséged lesz rá ahhoz, hogy saját magadnak és a körülötted élőknek is be tudd bizonyítani, miféle szupererő és tudás rejlik benned! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Az esetek döntő többségében nagyon szívesen segítesz bárkinek, akadnak azonban olyanok is a környezetedben, akik sportot űznek abból, hogy folyton tőled várják megoldást a problémáikra. Ne hagyd magad kihasználni, tanulj meg időnként nemet mondani, mert nagyon sok energiádba kerül, ha a sajátodén kívül mások gondját is a válladra veszed. Mindenki a maga sorsa kovácsa, s nem baj, ha ezt más is tudja!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Szinte el sem hiszen, hogy valóban ott tartasz, ahol elképzelted, s hogy elérted az előzőleg kitűzött céljaidat. Nyugalommal tölt el, hogy nem kell görcsösen hajtanod az eredményt és azt, hogy végre te is fel tudsz mutatni valamit. Merd elhinni, hogy tényleg saját erőből másztad meg a hegyet és értél fel a csúcsra! Éppen ezért megérdemled a sikert és a csillogást, most élvezd ki, mert ez járt már neked!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Rendkívülien frusztrál, ha nem a te elképzeléseid szerint alakulnak a dolgaid. Mindent mértani pontossággal számolsz ki, nem szereted a meglepetéseket, nem is nagyon tudsz mit kezdeni a váratlan helyzetekkel. Időnként azonban jobbat tesz, ha csak sodródsz az eseményekkel, ha átadod magad a pillanatnak és nem folyton azon görcsölsz, hogy mi lesz a következménye, ha kicsúszik az irányítás a kezedből. Próbáld lazábbra venni a figurát – és még a népszerűségi indexed is nagyot fog ugrani.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban, épp ezért szeretnéd mihamarabb felhúzni a nyúlcipőt és menekülőre fogni. Ha azonban egy pillanatra megállsz és elkezded részleteiben vizsgálni a dolgot, rájöhetsz, hogy nem olyan rossz a helyzet, sok pozitívumot is ki lehet hozni belőle. Igyekezz ezt a részét előtérbe helyezni és úgy folytatni a megkezdett utat, hogy az épülésedre szolgáljon. Hidd el, nem akkora nagy baj, mint amilyen elsőre látszott!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Olyasmivel kapcsolatban vívsz szélmalomharcot, aminek semmi értelme, nem látszik ugyanis, hogy hosszútávú eredményt hozna. Ennek ellenére nagyon kitartó vagy, s amikor a többiek már lemondtak róla, te még mindig keményen dolgozol rajta. A kitartásodnak meglepő eredménye lesz, váratlan fordulat lendíti ugyanis előre az ügyet, s a dolog végül jó eredménnyel zárul. Az elért sikert csakis magadnak köszönheted és a környezeted is elismerően bólint. Légy büszke rá!

BAK (december 22.–január 20.)

Konfliktusba kerültél valakivel, emiatt nem vagy túl jó hangulatban. Bár igyekszel türelmes maradni, mégsem sikerül mindenkivel szemben diplomatikusan viselkedni. Elragad a hév és olyasmit találsz mondani, amit a másik egyáltalán nem érdemel. Inkább maradj egyedül, tisztázd magadban az érzéseid, mert így csak még ingerültebb leszel. Felesleges a jelenlegi hangulatod miatt ismét konfliktushelyzetbe kerülnöd.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

A mai nap nagyon zsúfoltnak és megterhelőnek ígérkezik, ami eléggé frusztrál, hisz tudod, ha nem haladsz abban a tempóban, ahogyan eltervezted, borulhat minden program. Mivel ezt a legkevésbé sem szeretnéd, kérj meg valakit a környezetedben, hogy legyen a segítségedre és együtt próbáljátok megoldani a helyzeteket úgy, hogy nap végén maradjon időd a pihenésre is. Meglátod, egységben az erő!

HALAK (február 20.–március 20.)

Valaki mindenáron segíteni szeretne neked, ami épp jókor jönne, mert elakadtál valamiben. Mivel azonban nincs közöttetek túl közeli kapcsolat, nem mersz feltétel nélkül bízni benne. Ne feltételezd a rossz szándékot, mert ha segítő jobbot nyújt, nyilván azért teszi, hogy előrelendítse az ügyet. Fogjatok össze, hiszen közösen, csapatban játszva biztosan megoldódik minden. Ezúttal valóban nem kell csalódnod.