Napi horoszkóp augusztus 2.: a Bakok rég nem látott ismerőssel találkoznak, a Vízöntők ismeretlen terepen igyekeznek eligazodni

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 2.: a Bakok rég nem látott ismerőssel találkoznak, a Vízöntők ismeretlen terepen igyekeznek eligazodni Forrás: Getty Images
Ma is érdemes elolvasnod a nappi horoszkópodat, hisz a csillagok izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP augusztus 2.

KOS (március 21.–április 20.)

A mai nap legyőzhetetlennek érzed magad, úgy gondolod, hogy akár egy hegyet is el tudnál hordani a hátadon. A szuper erődet azonban igyekezz arra használni, hogy önmagadat hasznossá teszed, és segítesz másoknak, akik elakadtak a saját dolgaikkal. De hagyj időt arra is, hogy a sok felgyülemlett energiából jusson egy olyan programra, amit te is élvezel. De tartalékoljd is az erődet, mert a következő napokban szükséged lehet rá!

BIKA (április 21.–május 21.)

Mások folyton befolyásolni szeretnék a döntésedet, hisz nem néznek ki annyit belőled, hogy képes vagy önálló elhatározásra jutni. Épp ezért most eljött a megfelelő alkalom, hogy felállj és megmutasd mindenkinek azt, hogy te is szuverén ember vagy, aki átlátja a dolgokat és észreveszi az ok-okozati összefüggéseket. Eddig sem volt szükséged arra, hogy valaki a kezedet szorongatva vezessen az úton, hisz el tudtad dönteni, merre kell menned. Tisztában vagy azzal, hogy ha elhasalsz, neked kell a fájó sebekből tanulnod, de erről szól az élet! Jó pap is holtig tanul!

IKREK (május 22.–június 21.)

Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében. Ezúttal is bebizonyosodik, hogy jókor vagy jó helyen, hisz olyan segítséget nyújtasz, amit nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett ne feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

RÁK (június 22.–július 22.)

Egy vitás kérdésben azért teszel nagy erőfeszítéseket, hogy meggyőzd a másik felet az igazadról, ő azonban semmiképp nem hajlandó engedni a huszonegyből. Ebben a helyzetben nem biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha meddőnek találod kettőtök vitáját, csak emelkedj felül a dolgon, lépj túl ezen a ponton, mert ha benne ragadsz, nem fogsz tudni más, sokkal értékesebb dolgokra összpontosítani! Ha nem vagy partner, a vita előbb-utóbb így is, úgy is be lesz rekesztve!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Olyasmire vállalkozol, amiben nincs akkora rutinod, mint a környezetednek, de mivel szereted a kihívásokat, könnyen igent mondasz. Kérj segítséget másoktól, de ne félj a kalandtól sem, hisz csak az indulásnál kell egy nagy levegőt venni, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Miközben te gőzerővel a céljaidért küzdesz és időt, energiát nem sajnálva mászol felfelé a meredek sziklákon, valaki egyfolytában azon dolgozik, hogy elbizonytalanítson, hogy visszarántson, mert féltékeny az eredményeidre. Te azonban roppant céltudatos vagy és csak az lebeg a szemed előtt, hogy méterekkel a hegycsúcs előtt senki nem fog tudni visszarángatni, feladásra bírni. Ne is hagyd magad kizökkenteni, a negatív és féltékeny embereket egyszerűen hagyd hátra, mert ők csak a hátrányodra válnak

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Az élet olyan szituációba kever, ahol komoly döntést kell hoznod, de egyenlőre fogalmad sincs, mitévő legyél. Nem számítottál arra, hogy bármelyik ujjadat is harapod, mindenképp fájdalmas lesz, s bármit lépsz, az most nemcsak rád lesz hatással, hanem a szeretteidre és a tágabb környezetben élőkre is. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ne csak a te lelked maradjon sértetlen, így másokon se gázolj át. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, utána sokkal könnyebb lesz!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

A vártnál jobban sikerül valami, amiért az elején egy lyukas garast nem adtál volna. Ez teljesen felvillanyoz, legszívesebben világgá kürtölnéd azt, hogy tehetséged az egekig tört. Légy büszke magadra, engedj teret annak, hogy megünnepled a kreativitásod, de ne szállj túl magasra, mert később annál nehezebb lesz majd biztonságban talajt fogni. Ne várd meg, amíg az élet nevű játék ránt vissza, mert abban az esetben nagyon fájdalmas lehet a földet érés! Csak csínján a büszkeséggel és duzzadó önbizalmaddal!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Egyszerre túl sok dolgot ütemeztél be a mai napra, teljesen figyelmen kívül hagyva a fizikai korlátaidat. Ennek meg is lesz a böjtje, este ugyanis szinte ájultan dőlsz majd az ágyadba. Ne vállalj egyszerre ennyi programot, tanulj meg nemet mondani, mert így előbb vagy utóbb teljesen ki fogsz merülni. Csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, annál tovább semmiképp, mert a szervezeted bármennyire is szeretnéd, úgysem tudod becsapni! Igyekezz úgy szervezni az életed, hogy jusson időd a pihenésre is, ennek érdekében a már eltervezett feladatokba vonj be másokat is!

BAK (december 22.–január 20.)

Akkor toppan be egy rég nem látott ismerősöd, amikor nem számítottál rá. Az igazat önmagadnak megvallva azonban éppen jókor érkezett, mert tanácsra szorulsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Régóta vívódsz, tele vagy kérdésekkel és most nagyon bízol benne, hogy ez az ember hozta meg a válaszokat és ő ad majd neked elegendő lendületet ahhoz, hogy végre döntésre juss. Ne terhelj rá minden felelősséget, mert eredendően nem azért érkezett, hogy megoldja a gondjaidat, de ha már itt van, nyugodt szívvel kérhetsz tőle segitséget!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Eddig ismeretlen terepre tévedsz, egyáltalán nincs tapasztalatod abban, amibe kezdtél. Emiatt egyenlőre fogalmad sincs, hogyan fogod a küldetést teljesíteni. A bizonytalankodás és egyhelyben toporgás helyett azonban jelöld ki az útirányt, mert különben soha nem jutsz semmire. Hidd el, ha elegendő önbizalmad van és bízol a képességeidben, az első buktatók után pontosan tudni fogod, hova nem szabad lépned ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat.

HALAK (február 20.–március 20.)

Felelősségteljes feladattal bíznak meg, amit valakivel közösen kellene elvégezned, sehogy sem találjátok azonban a közös hangot, úgy tűnik, a saját érdekeitek harcolnak egymással, ahelyett, hogy megpróbálnátok összetartva, csapatmunkában elvégezni mihamarabb a rátok ruházott teendőt, és utána mindenki menne a dolgára. Igyekezz engedni te is, ugyanakkor próbáld megértetni az illetővel, hogy neki is lejjebb kellene adnia, mert így semmire nem tudtok majd jutni. Minél gyorsabbak és hatékonyabbak vagytok, annál előbb lesztek túl a dolgon.