Napi horoszkóp augusztus 1.: a Mérlegek céltudatosan menetelnek előre, a Halak végre megoldást találnak egy bonyolult ügyre

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 1.: a Mérlegek céltudatosan menetelnek előre, a Halak végre megoldást találnak egy bonyolult ügyre
Horoszkóp a hónap első napjára.

NAPI HOROSZKÓP augusztus 1.

KOS (március 21.–április 20.)

Egy váratlan helyzetben mindenki leblokkol a környezetedben, te viszont meglepően jól reagálsz. Emiatt rendkívül büszke vagy magadra, mert most mindenki benned látja a szuperhőst, aki a világ megmentésére érkezett. Oldd meg a helyzetet, ahogyan az adott körülményel kívánják, de semmiképp ne kockáztasd a saját pozíciódat azért, hogy másokat megments! Jól gondold meg, hogy kiért vagy miért viszed vásárra a bőrödet!

BIKA (április 21.–május 21.)

Nagyon igyekszel kimozdulni a jelenlegi helyzetedből, de a szituáció soha nem alkalmas arra, hogy megtedd a szükséges lépéseket. A hosszú várakozás után végre olyan lehetőség adódik, amit ha most nem ragadsz meg, később sem tudsz majd elindulni a siker felé vezető úton. Szedd össze a lelki és fizikai erődet és ugorj egy nagyot! Az első lépés után automatikusan jön majd az ihlet. Egyszer élsz, meddig várnál még?!

IKREK (május 22.–június 21.)

A sok fáradozás és áldozat után végre elismerik a munkádat, ami felér legalább három díjjal a számodra. A pozitív visszajelzések igazolják, hogy minden nehézség és akadály ellenére érdemes kitartanod, majd a megfelelő helyen és időben kamatoztatni a tudásodat. Legyél büszke magadra és nyugodtan zsebeld be az elismeréseket, mert ezúttal megérdemled!

RÁK (június 22.–július 22.)

Valaki addig provokál, amíg nyíltan ki nem mondod azt, amit más helyzetekben megtartottál volna magadnak. Emiatt meglehetősen kellemetlen szituációba keveredsz, amelyben te vagy az, aki vehemensebben reagál. Tanulj meg önuralmat gyakorolni, ne engedd, hogy a hév ennyire magával ragadjon – meg elszaladjon veled az a bizonyos ló. Magyarázd el higgadtan az álláspontodat, és nyugodt lesz a lelkiismereted.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Noha nem indul a legfényesebben a napod, egy illető meglep valamivel, amit nagyon kedves gesztusnak tartasz. Ennek köszönhetően teljesen megváltozik a hozzáállásod, máshogyan tekintesz mindenre, s valamennyi emberre szélesebben mosolyogsz ezután. Igyekezz viszonozni a gesztust, hiszen az efféle dolgok visznek előre, s mutatják azt is, hogy a kis dolgokat is érdemes értékelni. Ma már semmi nem szegheti a kedvedet, még a Nap is fényesebben süt!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Egyszerre túl sok mindennel foglalkozol, ami nem hoz túl nagy hasznot, és a végén azt veszed észre, hogy kezded elveszíteni a fonalat. Még mielőtt azonban ez bekövetkezik, igyekezz rendszerezni a teendőidet, és mindent végezz el szép sorjában. Ügyelj arra, hogy az általad felállított prioritások mentén halad, ellenkező esetben elég nagy lesz a deficit. Koncentrálj, mert ha szétesel, abból semmiféle felmutatható eredmény nem születik majd!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Kitűztél magad elé egy célt, amit tűzön-vizen keresztül szeretnél elérni és a végén diadalittasan átszakítani a célszalagot. Ha úgy érzed, túl nagy dologra vállalkoztál, vonj be egy olyan személyt, akiben megbízol, és aki rendelkezik kellő bátorsággal és önbizalommal! Ne ijedj meg az első buktatóktól, ezen a tanösvényen most keresztül kell verekednek magad! A végén a siker majd kárpótol mindenért!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Nem szeretsz félbehagyni bizonyos dolgokat, ezért bármennyire is fájó megtenni a nagy lépést, ezt most nem kerülheted meg, s akkor könnyebb lelkiismerettel élheted tovább az életed. Szedd össze minden lelki erődet és tegyél pontot azon dolgok végére, amelyek csak hátráltatnak és nem kecsegtetnek semmiféle pozitívummal vagy előrelépéssel. Hidd el, ha megteszed, tonnákkal leszel könnyebb, és sokkal élhetőbb lesz az életed!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Mielőtt nagy fába vágnád a fejszéd, gondold végig, hogy kire és milyen hatással lesz a döntésed. Úgy próbáld a céljaid elérni, hogy közben ne kelljen másokon átgázolnod és elengedned a társaid kezét a szakadék szélén. Igyekezz olyan csapatjátékos lenni, akire számíthatnak a többiek, próbálj hasznosan közreműködni, mert így sokkal édesebb lesz majd a siker íze. Ne ijedj meg attól, ha kicsit magasabbra kell másznod, hogy a fa tetejéről szakíthasd le az ízletes gyümölcsöket!

BAK (december 22.–január 20.)

Az általad elültetett magvak a vártnál jóval korábban szökkennek szárba, s hozzák meg számodra a gyümölcsüket. Ez téged roppant boldoggá tesz, mert nem számítottál rá, hogy a befektetett munka ilyen gyorsan megtérül majd! Még a környezeted is a csodájára jár a nem minden napi jelenségnek. Arasd le a babérokat, zsebeld be a sikert, az elismeréseket és add át magad az önfeledt ünneplésnek! Így dolgoznak a profik!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Ma nem úgy alakul az életed, ahogyan azt eltervezted, emiatt kissé csalódott és frusztrált vagy, ami rányomja a bélyegét az egész napodra. Ne akarj azonban mindig görcsösen ragaszkodni a dolgokhoz, néha lazíts és lépj túl könnyedén bizonyos problémákon, mert ha mindenbe két kézzel kapaszkodsz, valami előbb-utóbb úgyis kicsúszik a kezedből, s akkor már lehet, hogy elveszíted a kontrollt a folyamatok felett. Tanulj meg elengedni dolgokat!

HALAK (február 20.–március 20.)

Kellemes meglepetésként ér, hogy akkor találod meg a választ egy eddig nyitott kérdésre, amikor nem is számítottál rá. Használd ki a helyzetet és tegyél pontot az ügy végére minél hamarabb, így marad még időd arra, hogy kiélvezhesd a nap hátralévő részét, ami bizony tartogat még számodra meglepetéseket! Meglátod, estére nagyon boldog leszel! A nagy hőség miatt, de még inkább zért, mert okod van az ünneplésre, ülj be a barátaiddal egy hangulatos helyre, s igyatok meg egy jéghideg koktélt, hiszen erre az eredményre koccintani kell!