Napi horoszkóp július 31.: a Skorpiók választás előtt állnak, a Nyilasok foggal-körömmel ragaszkodnak valakihez

Borítókép: Napi horoszkóp július 31.: a Skorpiók választás előtt állnak, a Nyilasok foggal-körömmel ragaszkodnak valakihez Forrás: kaboompics.com
A hónap utolsó napján is érdemes elolvasni, mit rejtenek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP július 31.

KOS (március 21.–április 20.)

A mai napot arra szánod, hogy behozd a lemaradásodat és be tudj fejezni minden olyan régóta elkezdett feladatokat, amelyeket hosszú ideje halogatsz. Mindennel próbálj gyorsan végezni, mert az egész napod odaveszhet. Igyekezz különben mindig csak annyit válallni, amennyi a fizikai hataraidon belül van, és nem haladja meg a képességeid sem. Ha sikerül mindennek időben pontot tenni a végére, nyugodtan hátradőlhetsz, s még az alvás is pihentetőbb, mélyebb lesz, ha nem frusztrál semmilyen félbehagyott ügyed.

BIKA (április 21–május 21.)

Kissé ingoványos a talaj most alattad, nem nagyon tudod, hogy kibe vagy mibe kapaszkodj, hogy el ne sűllyedj. Úgy tűnik, ezúttal csak magadra számíthatsz, nem lesz semmilyen segítséged. Ne ijedj meg, egyedül is menni fog, mert tudod, hogy más választásod nem lesz, mint egymagadban kesztyűt húzni és ringbe szállni annak érdekében, hogy legalább azt elmondhasd magadról, hogy rajtad nem múlt semmi, te mindent megtettél a győzelemért. Higyj magadban és indulás a kötelek közé!

IKREK (május 22.–június 21.)

Bátortalanul kezdesz neki valaminek, de hamar rájössz, hogy önbizalom és vakmerőség nélkül nem fogsz messzire jutni ezzel a hozzáállással. Ha egy kicsit mersz hinni az álmaidban és abban, hogy azokkal a képességekkel, amelyekkel te rendelkezel, mindent el tudsz érni, akkor nem lesz semmiféle, megugorhatatlan akadály. Senki nem mondta, hogy egyszerű és könnyű lesz a menet, de ha van benned elegendő bátorság, akkor eljutsz a célodig!

RÁK (június 22.–július 22.)

Úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, de nem tartod bölcs döntésnek, hogy ajtóstól rohanj a házba, s konkrétan rákérdezz a dologra. Inább kezded körbeszaglászni az ügyet és csak óvatosan informálódsz a részletekről. Ez mégis nagyon hamar feltűnik az illetőnek, és a hátad mögött nevet rajtad, úgy visz be az erdőbe. Jobban teszed, ha összeszeded magad és egyenesen beszélsz, mert különben csak felesleges köröket futtok, s te tapodtat sem kerülsz közelebb a megoldáshoz! Jobb az ilyesmin gyorsan túlesni, de ne aggódj, nem biztos, hogy rosszul jössz ki a helyzetből!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

A rengeteg munka és a sok hajtás után eljött az idő, hogy végre a pihenésre is szentelj időt és szabadságra menj, hisz ha nem adsz magadnak lehetőséget arra, hogy az energiaraktáraid újra feltöltődjenek, nem fogsz tudni ugyanolyan hatékonysággal dolgozni, mint a kezdetekkor. Tombol a nyár, szabadidős program akad bőséggel, találj olyan akár aktív, akár passzív pihenési formát, ami jólesik – és a munkával, a kötelezettségekkel köszönőviszonyban sincs. Hívd el a barátaidat vagy a szeretteid és élvezzétek együtt a szabadságot, csakis a pozitív impulzusokat keresve!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Hűbelebalázs módjára kezdesz el mindent, lelkesedéstől duzzadva ugrasz fejest az új dolgokba. Ez rendkívül pozitív dolog, te azonban, ahogyan jönnek az első buktatók, hátat fordítasz és ijedten iszkolsz el a kihívás elől. Így a legtöbb általad megkezdett dolog befejezetlen marad, ami rendszeres konfliktushelyzetbe sodor, s többnyire magyarázkodnod kell. Sok stresszt megspórolnál azonban, ha két lábbal határozottan beleállnál a dolgokba, ugyanakkor megtanulnál a korlátaid között vállalkozni bizonyos feladatokra. Akkor az alvás is könnyebben fog menni.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Egy helyben toporogsz, semerre nem mozdul az életed, minden bizonytalan körülötted. Ez nem csak téged idegesít, hanem a környezetednek is feltűnik, amit szóvá is tesznek. Eljött az idő, hogy eldöntsd, merre mész tovább, mert így csak telik az élet, te pedig elpazarlod az összes benned rejlő tehetséget és kreativitást. Mindenekelőtt magad miatt tedd meg az első lépést, ne mások unszolására cselekedj. Hidd el, minden kezdet nehéz, de úton lenni mindig jobb, mint álldogálni és arra várni, hogy az öledbe hull a siker!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Valaki választás elé állít egy bizonyos dologgal kapcsolatban, téged azonban ez rendkívülien frusztrál, mert nem szeretsz korlátok között élni. Nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy nincsenek opciók, amelyek között választani lehet. Jobban szereted, ha a saját akaratod és döntésed érvényesül, ha önállóan élheted az életed. Ne hagyd, hogy mások rendelkezzenek feletted, s azt sem, hogy befolyásolni próbáljanak. Állj ki magadért és a saját szuverenitásodért!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Nagyon nehezen engedsz el az életedből egy bizonyos személyt, foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá, annak ellenére is, hogy nagyon megbántott és rengeteg nehéz pillanatot okozott neked. Ragaszkodásod nagyon hátráltat a továbblépésben és a felejtésben, de meg kell tanulnod elengedni dolgokat és embereket, meg azt, hogy a múlt hibáiból le kell vonni a konzekvenciákat, s érdemesebb a jövőbe tekinteni. Mindig tartsd szem előtt, hogy minden ember okkal keveredik bele az életedbe! Különbség viszont, hogy néhányuknak csak annyi a szerepe, hogy fájdalmas tanulságok árán tanítsanak valamire, amit soha nem felejtesz!

BAK (december 22.–január 20.)

Nagy izgalommal vársz valamire, amire hosszú ideje készülsz már. Rengeteg energiát belefektettél és szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle. A környezeted előtt igyekeztél titokban tartani minden részletet, így valószínűleg nagyobb durranás lesz, ha nyilvánossá válik a dolog. Az eredmény magáért fog beszélni és joggal ünnepled majd a sikert. Légy azonban óvatos, el ne bízd magad, próbálj szerényen menni tovább az úton, újabb kihívásokat keresve.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Bár indulás előtt gondosan elkészítetted az útitervet, mégis úgy tűnik, eltévedtél a sűrű bozótosban. Mielőtt beljebb mennél és végleg elvesznél, ülj le és gondold végig, hol csúszhatott hiba a számításodba, hol fordulhattál rossz irányba. Ha sikerült megtalálnod ezt a pontot, menj vissza, korrigálj, hátha ezúttal eléred a kitűlzött célt. Ehhez csupán elegendő kitartással kell rendelkezned!

HALAK (február 20.–március 20.)

Elértél egy bizonyos szintet, amiért nem keveset küzdöttél és rengeteg verejtéket hullajtottál. Érthető módon tehát félted azt, ami a tiéd. Ne legyél önző, de ne is hagyd, hogy mások beavatkozzanak a dolgaidba, s így próbáljanak hasznot húzni mindenféle saját erőfeszítés nélkül. Ez most nem az önfeláldozás pillanata, amikor hagynod kellene, hogy az általad megszerzett dolgokat játszi könnyedséggel elvegyék tőled. Állj ki magadért és védd meg azt, ami a tiéd!