Napi horoszkóp július 10.: a Bikáknak komoly feladattal kell megbirkózniuk, a Skorpióknak váratlan helyzetben kell döntést hozniuk

Borítókép: Napi horoszkóp július 10.: a Bikáknak komoly feladattal kell megbirkózniuk, a Skorpióknak váratlan helyzetben kell döntést hozniuk
Hétfői horoszkóp

NAPI HOROSZKÓP július 10.

KOS (március 21.–április 20.)

Embertelen energiát és fáradságot fektettél valamibe, ami végül bőségesen megtérül. Büszkén és meghatódva tekintesz most a művedre, mert ezt kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredményt, arasd le bátran a babérokat, de azután mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy holnap újult erővel vethesd bele magad a következő feladatba, amelynek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

BIKA (április 21.–május 21.)

Komoly és felelősségteljes feladattal bíznak meg, amit elsőre igen kétségbeejtőnek tartasz, hiszen ritkán érzett teher nyomja most a válladat. Az első gondterhelt pillanatok után azonban próbáld a minden porcikádat átjáró görcsöt levetkőzni, és vedd elő azt a tudást, amellyel kiérdemelted a bizalmat. Ha ugyanis elhiszed, hogy teljesíteni tudod a feladatot, nagyon gyorsan meglátod az élvezhető oldalát is a dolognak. Ha sikerül tökéletesen befejezned, joggal vívod ki a környezeted elismerését. Na ugye, hogy nem is olyan nehéz?!

IKREK (május 22.–június 21.)

A mai nap nem úgy indul, ahogyan azt eltervezted, úgy látszik minden ellened fordul. Annak ellenére, hogy pontosan és aprólékosan kidolgoztad a tervet, nem sikerül semmi. Ne aggódj, a nap 24 órából áll, neked pedig tengernyi időd van arra, hogy apró változtatásokkal elérd végül azt, amit szerettél volna. Ne ess kétségbe, szedd össze a gondolataidat, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a saját érdekeid védelmében! Miért engednéd, hogy kontrollálhatatlanul sodródj a vízesés felé?! Ragadd meg az evezőt és vedd kezedbe az irányítást!

RÁK (június 22.–július 22.)

A mai nap rendkívül kellemes meglepetés ér, olyan váratlan fordulat következtében vesznek ugyanis a körülötted zajló események kedvező irányt, hogy végül sikerrel tudod kipipálni a feladatot. A környezeted is nagy elismeréssel fogadja a művedet, te pedig teljes joggal lehetsz büszke magadra. Ünnepeld a sikert, csak arra vigyázz, hogy el ne vakítson a reflektorfény, mindig igyekezz szerényen viselkedni, holnap ugyanis ugyanolyan nap lesz, mint amilyen a tegnapi volt. Ma azonban tiéd a főszerep!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Borzasztóan kimerítő, akadályoktól sem mentes feladatot sikerült befejezned, ami kivett belőled minden tartalékenergiát. Mivel elfogytak a benned lévő belső erők a folytatáshoz, ezért itt az ideje annak, hogy maximálisan ismét formába lendülj. Használd ezt a napot arra, hogy új ihletet meríts, hogy feltöltsd és teljesen kipihend magad, mert nem tudhatod, hogy mikor jön szembe ismét egy olyasfajta nagy kihívás, amelynek kapcsán mindenképp úgy kell odatenned magad, hogy az mindenkinek maradandó élményt jelentsen. Nem lehetetlen, de ehhez most pihenésre van szükséged!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Mások elvárásai szerint éled az életedet, minden egyes gondolatodat és mozdulatodat áthatja a megfelelési kényszer. Meg vagy róla győződve, hogy csak akkor leszel népszerű és közkedvelt a környezetedben, ha azt csinálod, amit az emberek látni akarnak. Ideje azonban, hogy kinyisd a szemedet és ráébredj arra, mennyire tévúton haladsz, hisz amit eddig csináltál, az kilométerekre van távol az önmegvalósítástól. Itt az idő, hogy új utat keress, amely elvezet a teljes önkiteljesedéshez!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Valaki a környezetedben minden igyekezetével megpróbál belekényszeríteni egy bizonyos helyzetbe, amely egyáltalán nincs ínyedre. Mivel azonban nem szeretnéd megbántani, inkább kerülöd a társaságát, abban bízva, hogy esetleg megfeledkezik rólad. A végtelenségig azonban nem futhatsz előle, vállald a véleményedet, állj a sarkadra és mondj nemet, ha úgy ítéled meg, hogy semmiképp nem tud hasznodra válni ez a kényszer szülte szituáció! Minden jogod megvan hozzá, hogy megállítsd a folyamatot, mielőtt belerántanak és nem tudsz kimászni belőle.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Váratlan helyzetben hirtelen kell döntést hoznod, ráadásul úgy, hogy mindenki rád testálja a felelősséget. Épp ezért óriási teher van most rajtad, ám mivel mindenki tudja, hogy képes vagy könnyűszerrel megoldani a helyzetet, meríts ebből erőt és hozd a legjobb formádat. Ha nem engeded, hogy megrettentsen a válladra nehezedő súly, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Nyugodtan arasd le a babérokat és ünnepeltesd magad, mert ez most csak rajtad múlt!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Keményen dolgozol valamiért, egy váratlan akadály miatt azonban beletörik a bicskád. Ez roppant módon elkeserít, hirtelen felindulásodban legszívesebben otthagynál csapot-papot, nem érzed magad ugyanis elég erősnek ahhoz, hogy ezt az akadálypályát gond nélkül lefusd. Adj időt azonban a helyzetnek, hogy kiforrja magát, hiszen korántsem biztos, hogy megugorhatatlan magasságban van az a bizonyos léc. Próbáld meg a legjobbat kihozni a helyzetből, nincs még veszve minden!

BAK (december 22.–január 20.)

Konfliktushelyzetbe kerülsz egy közeli barátoddal csak azért, mert a közöttetek kialakult véleménykülönbséget nem tudjátok áthidalni. Nem biztos, hogy megéri azonban kockára tenned egy olyan kapcsolatot, amelyben egészen eddig a pillanatig kölcsönösen számíthattok egymásra. Próbáljatok közös nevezőre jutni, üljetek le és beszéljetek meg mindent, s amennyiben mégsem jutnátok ebben az ügyben dűlőre, érdemes elengedni a dolgot és a jövőben másra koncentrálni. Ne hagyd, hogy ilyen apróság miatt veszíts el egy jóbarátot!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Olyan dologra szánod rá magad, amit már régóta tervezgetsz, de egészen eddig nem volt bátorságod lépni. Amennyiben összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, ezúttal biztosan nem hasalhatsz el. Hosszú ideje gondolkodsz ezen, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, így semmilyen porszem nem kerülhet a gépezetbe. Legyél felkészülve a váratlan helyzetekre, hogy gyorsan és hatékonyan tudj adott esetben cselekedni. Profi vagy, most sem lehet gond!

HALAK (február 20.–március 20.)

Olyasminek kerítesz indokolatlanul nagy feneket, aminek alapjáraton sincs akkora jelentősége, számodra az valamilyen oknál fogva mégis rendkívül sokat jelent. Ha azonban lehűtöd magad és megpróbálsz racionálisan tekinteni a helyzetre, rájöhetsz, hogy nem olyan nagy a probléma, amit ne lehetne könnyűszerrel megoldani. Minden attól függ, hogyan tekintesz a megválaszolandó nyitott mondatra. Amennyiben megoldáscentrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!