Napi horoszkóp július 7.: a Rákok igyekeznek minden fronton helyt állni, a Nyilasok mások elégedettségéért dolgoznak

Borítókép: Napi horoszkóp július 7.: a Rákok igyekeznek minden fronton helyt állni, a Nyilasok mások elégedettségéért dolgoznak Forrás: Getty Images
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP július 7.

KOS (március 21.–április 20.)

Hosszú ideje dolgozol már valamin, ami fontos számodra, minden időd és energiád ennek szenteled és most végre úgy tűnik, sikerre viheted a dolgot. Büszke lehetsz magadra, hisz – másokkal ellentétben – volt benned elegendő kitartás és akaraterő, nem adtad fel, amikor a többiek már régen otthagytak volna csapot-papot, mivel azonban neked nagyon fontos volt az ügy, a szíved vitt előre. Most már egész nyugodtan kifújhatod magad, ünnepelj az előtted álló hétvégén, kapcsolódj ki és gyűjtsd az energiát a következő nagy kihívásra!

BIKA (április 21.–május 21.)

Mindent aprólékos részletességgel kidolgoztál, úgy érzed, olyannyira ütős a terved, hogy nem kerülhet porszem a gépezetbe, épp ezért nem számítasz semmiféle bonyodalomra. Attól azonban, hogy eltervezted, a sorsod még alakulhat másként, emiatt érdemes rendelkezned B-tervvel is annak érdekében, hogy egy esetleges váratlan fordulat nehogy két vállra fektessen. Ha így teszel, teljesen nyugodt lehetsz, hisz bármi történjék, szerencsére rendelkezel a megfelelő tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy pontosan tudd, mit kell tenned!

IKREK (május 22.–június 21.)

Az utóbbi időben kissé összegabalyodtak a szálak, magad is nehezen tudod követni, ki kivel van, s mi a helyes megoldás. Épp ezért ne húzd már tovább a dolgot, ülj le, rendezd a gondolataidat és állíts fel valamiféle logikai sorrendet, amelynek alapján kibogozod a gordiusi csomót, hisz téged is zavar a kialakult helyzet. Hozzá vagy ugyanis szokva a rendhez, de most valahogy mégis kezd követhetetlenné válni minden. Amennyiben határozott lépésekkel és kellő talpraesettséggel sikerül megoldani a helyzetet, neked is nagy kő esik majd le a szívedről. Ne késlekedj!

RÁK (június 22.–július 22.)

Senkinek nem tudsz nemet mondani semmire, akármilyen nagy volumenű dologgal bíznak meg, ettől azonban annyira zsúfolt a napot, hogy a saját dolgaidra egyáltalán nem marad időd. Ettől érthetően rendkívül frusztrálttá válsz, magadra haragszol elsősorban, de a környezetre is meglehetősen neheztelsz, hisz a hétvégét nem így akartad volna indítani. Igyekezz úgy felfogni a helyzetet, hogy ebből is tanultál valamit, ez esetben azt, hogy a te saját kötelezettségeid prioritást élveznek, s ha emellett marad szabadidőd, vállalhatsz plusz terheket, amivel a népszerűségi indexed az eget verheti. Első helyen azonban jó magad állsz, legközelebb már ezt is tudni fogod!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Péntek lévén már a hétvégén jár az eszed, ez pedig a teljesítményeden is nyomot hagy. Egyszerűen nem tudsz koncentrálni, mert folyton az van a fejedben, hogy pihennél, hogy eleged van a kötelező körökből, hogy semmi más nem létezik számodra, mint a munka. Ez is azt bizonyítja, hogy pihenésre van szükséged, arra, hogy kikapcsolj, hogy feltöltődj, mert ennek így semmi értelme. De most figyelj a pénteki feladatokra, zárd ki a zavaró tényezőket, minden erőddel koncentrálj és mihamarabb tegyél pontot minden végére. Ezután jöhet a hétvége, a jól megérdemelt semmittevéssel!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hisz megítélésed szerint sok más dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, te pedig elvállaltad, jobb, ha mégis előveszed, időt áldozol rá és mihamarabb abszolválod. Minél tovább nyújtod a dolgot, annál később szabadulsz, ne odázd hát tovább a dolgot. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha befejezed és lezárhatod az ügyet, mert így csak egyfolytában frusztrál, ennek pedig semmi értelme! Nyugtasd meg a lelkiismeretedet, mert senki nem szeret bűntudattal élni!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, mert nem elég, hogy mihamarabb végezni szerettél volna, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. Kétségbeesett futás helyett állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb manőverrel menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, te pedig végül nyugodtan adhatod át magad a hétvégének!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Kellőképp elfáradtál az egész heti hajtásban, alig vártad, hogy hétvége legyen. Épp ezért gyorsan tudj le minden kötelezettséget, aztán a pihenésé a főszerep, add át magad a semmittevésnek és ne foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek esetleg kizökkenthetnek vagy megzavarhatják a hétvégét. Minden megvár és neked szükséged van arra, hogy kikapcsolódj, hogy feltöltődj. Nem baj, ha hegyekben áll a mosnivaló, ha az ügyes-bajos dolgaid tornyosulnak az íróasztalon és különböző feladatokkal bombáznak. Hozd világosan mindenki értésére, hogy fáradt vagy, lemerültél és nem vagy hajlandó addig semmit se csinálni, amíg nem érzed magad újra topformában. Ki mondta, hogy végkimerülésig kell hajtanod a szekered?!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Mindig az volt az életedben az elsődleges és legfontosabb szempont, hogy a környezetedben élők elégedettek legyenek veled, hogy ne okozz senkinek csalódást és ne hagyj semmiféle űrt magad után. Mindeközben lemaradtál számtalan élményről, amely tálcán kínálkozott, ám mivel te attól tartva, mit gondolnak majd rólad, nem ragadtad meg ezeket a lehetőségeket. Most már ne bánd a dolgot, de ébredj fel, nyisd ki a szemed és kezd el a saját életed úgy élni, ahogyan az neked jó, s helyezd magad bátran mások elé! Elvégre úgy nem lehet egy egész életet leélni, hogy attól tartasz, ki és mit fog szólni ehhez, vagy ahhoz a tettedhez! Légy önazonos és valósítsd meg az álmaidat!

BAK (december 22.–január 20.)

Úgy érzed, kísért valami a múltadból, egy rossz élmény, egy csalódás, amely mindig eszedbe jut, és ott van a bogár a füledben, hogy mi lesz, ha ugyanez ismét előfordul, s nem fogod tudni kezelni a helyzetet. Így azonban képtelen vagy továbblépni, az új felé indulni, benne fogsz ragadni egy olyan szituációban, ami semmi jót nem tartogat már a számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésed, és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságodnak és a teljes értékű életednek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Hosszú ideje foglalkoztat a gondolat, hogy valami újat kellene kipróbálnod, túl szürkének érzed a mindennapokat, kezdesz belefásulni a monotonitásba. Senki nem mondta azonban, hogy így kell leélned az életedet, keress új kalandokat, inspirálódj és ha meggyőződtél róla, hogy neked ez jó, ne habozz belevágni! Egyszer élsz, kezedben a sorsod, csak és kizárólag rajtad múlik tehát, hogy élsz-e az élet adta lehetőségekkel! Semmi veszítenivalód nincs, nem számít, ha a jelenlegi helyzetet kockára teszed, mert ennél csak jobb és színesebb napok jöhetnek.

HALAK (február 20.–március 20.)

Komoly feladatot bíztak rád, amelynek teljesítéséhez szükséged lesz minden figyelmedre és tudásodra. Első pillanatban nem repesel az örömtől, inkább kiszúrásként éled meg a szituációt, de ha kicsit alaposabban átgondolod, rájöhetsz, hogy nem véletlenül választottak ki. Megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de – útközben sokat tanulva és újabb tapasztalatokat szerezve – végül sikerrel abszolváld a feladatot. Zárj ki minden befolyásoló tényezőt, mert nincs más választásod, mint nekirugaszkodni és mindent bevetni. Bízz magadban, és akkor nem lehet baj!