Napi horoszkóp, július 3.: a Nyilasok gyengéd érzelmek célpontjai, a Halak fontos döntés előtt állnak

Borítókép: Napi horoszkóp, július 3.:  a Nyilasok gyengéd érzelmek célpontjai, a Halak fontos döntés előtt állnak
Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP július 3.

KOS (március 21.–április 20.)

Nehezen viseled az egyhelyben álldogálást, szeretnéd felkavarni kicsit az állóvizet – és ehhez most jött el a legmegfelelőbb pillanat. Mérlegeld, ha elindulsz, mit viszel magaddal és mire nem lesz a jövőben szükséged! Bár nem mindenki fog örülni a váltásnak, hisz a szeretteid féltenek a változástól, a testi és lelki sérülésektől, igyekezz értésükre adni, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, ha elhasalsz, az is a te bajod lesz! Ne késlekedj, cselekedj, egyszer élsz, miért ne használnád ki?!

BIKA (április 21.–május 21.)

Nehezen fogadod el, ha valami nem sikerül úgy, ahogyan eltervezted. Maximalista lévén nem tudsz megbirkózni a vereség tudatával, ami kissé korlátok közé szorít. Lásd be, hogy ezzel a hozzáállással nem tudszhosszútávra szóló élményeket szerezni. Ennek érdekében próbálj elengedni bizonyos dolgokat, lazíts, ne görcsölj azon, ha valami nem a számításaid szerint alakul. Semmi nem történik véletlenül, ha nem sikerül a tervedet megvalósítani, az lehet, hogy épp azért történt, mert ha később buktál volna, nagyobb lehetne a veszteség is! Ne csak egyetlen szempontból vizsgáld a különböző szituációkat!

IKREK (május 22.–június 21.)

Számodra fontos dolog foglalkoztat jelenleg, s emiatt kezdez kissé beszűkülni. Nem baj az, ha küzdesz érte, de ügyelj arra, hogy mégse ragadj bele a szituációban. Amennyien ez kiemelkedő szerepet játszik az életedbenm nem kell feladnod, de engedj más impulzusokat is hatni, mert egy idő után arra leszel figyelmes, hogy lemaradtál minden pozitív élményről. Mindez csak akkor fordulhat elő, ha nem eszmélsz időben ebből az álomból.

RÁK (június 22.–július 22.)

Valami nem sikerül elsőre, emiatt inkább feladnád a dolgot, mielőtt nagyot hasalnál és minden porcikád belefájdulna. Ha azonban nemcsak bizonyos pontokat ragadsz ki, hanem megpróbálsz globálisan tekinteni a helyzetre, és felül tudsz kerekedni a benned levő félelmeken, hidd el, nem is lesz olyan megugorhatatlan az akadály. Bízz magadban és higgy abban, hogy benned is megvan az a tehetség és kreativitás, ami a siker eléréséhez szükséges! Nagy büszkeséggel fog eltölteni, ha belekóstolhatsz a siker ízébe, csak fel ne add az elején!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Egy tőled független vitás helyzetben mindkét fél a te támogatásodat kéri, ez azonban számodra roppant kényelmetlen szituációt idéz elő. Igyekezz diplomatikusan távol maradni, hisz nem tudsz mindenkit boldoggá tenni ebben a helyzetben. Egyértelműsítsd mindkettejükben, hogy nem kívánsz állást foglalni, mert egyikükkel sem szeretnél emiatt konfliktushelyzetbe keveredni! Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol tisztázhatják a nézeteltérésük. Szinte biztosan hálásak lesznek neked!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Egyfolytában azon ténykedsz, hogy a környezetedben élőket boldoggá tedd, mindig mindenkinek rendelkezésre állsz, nem törődve azzal, hogy esetleg a te dolgaid meg elúsznak az árral. Nemes tulajdonság az önzetlenség, ez esetben azonban nem biztos, hogy a prioritási sorrendben előbbre kell helyezned őket a saját ügyeidnél. Épp ezért mindenekelőtt azokat a dolgokat rendezd, amelyek nem tűrnek halasztást és csak azután vállalkozz a világ megváltására! Ne aggódj, nem csökken a népszerűségi indexed csak azért, mert a saját ügyeidnek teszel előbb pontot a végére!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Mivel maximalista vagy, ezért amit magaddal szemben elvársz, azt időnként hajlamos vagy a környezetedben élőktől is ugyanúgy megkövetelnni. Erre azonban nem mindenki képes, s be kell látnod, hogy minden ember más, és nem biztos, hogy adott időn belül tudja az általad kijelölt versenytávot lefutni. Talán ha lejjebb teszed a lécet, nem kell neked sem csalódnod, s nem válsz majd közutálat tárgyává sem. Ne feledd, mindenki a maga nemében értékes ember, még akkor is, ha nem pont az általad elvárt szinten és területeken jeleskedik!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Nagy projektbe kezdesz, amelyhez minden egyes porcikáddal és agysejteddel koncentrálnod kell, hogy sikerrel tudd az akadályt megugrani. Ne engedj mások kísértésének, tedd világossá, hogy most nagyon nem alkalmas a dolog, de ne zárkózz el be végleg, és ha befejezted a jelenlegi, nagy felelősséggel járó munkát, adj időt magadnak a töltődésre és a kikapcsolódásra. Most azonban zárd ki a külvilágot és fókuszálj a feladatodra!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Egy régi ismerősöd gyengéd érzelmeket táplál irántad, ám eddig hasztalan ostromolt, semmi jelét nem mutattad annak, hogy nyitott vagy egy új kapcsolatra. Amennyiben tehernek érzed azt, hogy egyfolytában, megállás nélkül körülötted legyeskedik, határozottan hozd tudtára, hogy ezúttal rossz ajtón kopogtat, sajnos nem tudod beengedni, mert a szíved máshoz húz már. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod emiatt, hisz sokkal okosabb most megállítani, mielőtt még hamis illúziókat táplál, és a kelletténél jobban beléd habarodik!

BAK (december 22.–január 20.)

Valami, amit vakmerően bevállaltál, túl nagy falatnak bizonyul, az első lépések után ugyanis nagyon úgy fest, hogy nem tudsz megbirkózni a dologgal. Nem szégyen bevallani, hogy te is bizonyos korlátok között mozgó halandó vagy, egész nyugodtan kérj tehát segítséged nálad tapasztaltabb emberektől, hisz így tudod megtanulni te is a dolgok csínját-bínját! Csak olyan személyek segítségét kérd, akik nem zsákbamacskát árulnak és valóban értenek ahhoz, amit csinálnak! Idővel csukott szemmel is tudni fogod, merre kell menned!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Bizonytalannak érzel most magad körül mindent, egyszerűen sehol nem találod a helyedet, és úgy érzed, semmi nem sikerül. Amennyiben álláspontod igaznak bizonyul, abban az esetben mindenképp változtatnod kell. Ülj le, gondold végig mit és hogyan kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy végre teljesnek és boldognak érezd magad, és amennyiben megtaláltad a megoldást, mihamarabb cselekedj! Ne aggódj, idővel minden kocka a helyére kerül majd!

HALAK (február 20.–március 20.)

Régóta gondolkodsz, hogy meg merj-e tenni egy bizonyos lépést, amelyről úgy gondolod, hogy vízválasztó lehet az életedben. Nem voltál még ilyen helyzetben, teljesen tanácstalan vagy, szerencsére azonban nem kell egyedül meghoznod a döntést. Keress valakit a környezetedben, akiben teljesen megbízol, kérd ki a tanácsát, mert ez most egy elég fajsúlyos dolog. Ne félj új dolgokra vállalkozni, mert így gyűjthetsz tapasztalatot, és még élményekkel is gazdagodhatsz!