Napi horoszkóp július 2.: a Kosok választás előtt állnak, a Skorpiók végre tisztán látják a helyzetüket

Borítókép: Napi horoszkóp július 2.: a Kosok választás előtt állnak, a Skorpiók végre tisztán látják a helyzetüket Forrás: kaboompics.com
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod, mit üzentek számodra a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 2.

KOS (március 21.–április 20.)

Olyan szituáció adódik, amikor választanod kell, melyik irányba fordulsz, mi az, amire a leginkább szeretnél fókuszálni. El kell tudnod dönteni, hogy a te értékrended szerinti fontossági sorrendben mi az, amire jelen pillanatban fókuszálni érdemes és mi az, amivel csupán az időt vesztegetnéd. Amennyiben bízol önmagadban és a hetedik érzékedben, nem fogsz magadnak csalódást okozni. Hidd el, hatalmas kő esik majd le a szívedről, ha eldöntötted, merre legyen az útirány!

BIKA (április 21.–május 21.)

Kicsit kesze-kuszának ítéled most meg a helyzetedet, de megnyugtat a tudat, hogy van valaki, akire minden körülmények között, bármiben számíthatsz. Ezúttal is a segítségedre siet és határozottan odaáll mögéd. Ő az, aki nem csak ebben a szituációban, hanem mindig melletted áll és támogat vagy villámhárítóként működik. Szerencséd van, mert nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ilyen kiváltságos helyzetben van! Igyekezz óvni a kapcsolatotokat, vigyázz rá és éreztesd vele, hogy ő is bármiben számíthat rád!

IKREK (május 22.–június 21.)

Egy hozzád közelálló személy olyan kéréssel fordul hozzád, amelynek teljesítése tőled is hatalmas áldozatokat kíván. Mivel azonban semmiképp nem szeretnéd megbántani, inkább messziről kerülöd a társaságát is. Sajnos be kell látnod, hogy a végtelenségig nem futhatsz előle, szedd össze magad, válaszd az egyenes utat és mondd el neki, miért nem tudsz ezúttal a segítségére lenni. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha nem kell napközben hajlott háttal közlekedned, csak mert kimenekültél egy helyzetből, és nem vállaltad nyíltan a véleményed. Ha valóban közel állsz hozzá, meg fog érteni!

RÁK (június 22.–július 22.)

Keményen küzdesz azért, hogy a környezetedben bármifajta cselekedetedet elismerjék, megfelelési kényszered teljesen eluralkodott rajtad. Roppant fárasztó folyamatosan litereket izzadni azért, hogy olyasmit adhass ki a kezedből, ami egyáltalán nem te vagy. Eljött tehát az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést: mi a fontos? Az, hogy boldog, elégedett és önazonos legyél, vagy az, hogy jutalomfalatért fuss végig az akadálypályán, hogy a végén felállva tapsoljanak? Rajtad áll minden. Ha nem kívánsz felesleges köröket futni többé, azon is csak te tudsz változtatni!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Kezdesz kimerülni a nagy teljesítménytúrán, nem nagyon bírod már tartani a tempót a többiekkel. Okosabban teszed, ha megállsz, fújsz egyet és kicsit másra koncentrálsz, mert a megerőltetés nem tesz most túl jót neked. Mindenki meg fogja érteni, hogy szükséged vanegy kis szusszanásra. Ha összeszedted magad, ráérsz továbbmenni, hidd el, semmiről nem maradsz le, ellenben újult erővel sokkal gyorsabb tempót tudsz majd diktálni!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Túlságosan sikerorientált vagy, annyira görcsösen futsz az eredmény után, hogy közben észre sem veszed a kínálkozó lehetőségeket. Ha azonban lelassítasz, tágabbra nyitod a szemed, könnyebben meg tudod majd azokat a kiskapukat találni, amelyek a célod eléréséhez szükségesek. Érdemes egy picit visszavenni a sebességből, ne csak a végeredményt lásd, hanem azokat az apró részleteket is, amelyek el vannak rejtve útközben. Sikerre csak akkor viheted a dolgot, ha felnőssz a feladathoz, kellő lazasággal és intelligenciával kezeled azt, ebben az esetben akár a világ legyőzésére is képes lehetsz!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Nagy felelősséggel járó feladatot bíznak rád a hét utolsó napján, amely elsőre eléggé megijeszt. Nem hiszel ugyanis magadban annyira, hogy képes leszel megbirkózni vele. Ám ha jobban belegondolsz és alábbhagy a kétségbeesésed, te is láthatod, hogy valójában nem is akkora az a teher, amit a válladra tettek. A benned rejlő tudás és tapasztalat pont elegendő. Próbálj úgy hozzáállni a dologhoz, hogy ez egy teszt arra, hogy meg tudod-e állni a helyedet ebben a helyzetben. Bízz magadban, hidd el, hogy neked is menni fog a dolog, minden csak önbizalom kérdése!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Végre vége a bizonytalanságnak, minden egyes puzzle-darab a helyére kerül, ma ugyanis olyasmi történik veled, ami magyarázatot és értelmet ad mindennek, amit eddig nem értettél. Megnyugtat, hogy nem lesznek tovább álmatlan éjszakáid, hisz most már tisztán látod, miként kell cselekedned ahhoz, hogy kijuss a sűrű rengetegből. Amennyiben eddig erre vártál, ne vesztegesd az időd, most indulj el ahhoz, hogy még időben elérd a célt!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Az az érzésed, hogy valaki a környezetedben egyfolytában beleszól abba, hogyan éld az életedet, téged pedig rendkívülien frusztrál a dolog. Emiatt igyekszel kerülni az illető társaságát, hisz nem akarod folyton azt hallgatni, mit és hogyan kellene másképp csinálnod, leginkább az ő értékrendje szerint. Nem kell játszanod a bújócskát, egyszerűen mondd a szemébe, hogy nem szorulsz senki támogatására vagy életvezetési tanácsaira. Ne haragudj rá, hisz nyilvánvalóan jót akar neked!

BAK (december 22.–január 20.)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted is jól érzékeli, mennyire feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene – vagy elfogadnod őket úgy, ahogy vannak. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy a félelmed megalapozott-e, vagy csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni, a saját nyugalmad érdekében. Amennyiben úgy találod, hogy semmi keresnivalód a jelenlegi szituációban, nyugodtan lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess valamit, ami távol áll tőled!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Egy bizonyos helyzetből nem sikerült túl jól kijönnöd, s ezen rágod magad már jó ideje. Kezdesz azonban az önvádba és a lelkiismeret-furdalásba beleveszni, ami semmi jóra nem vezet majd. Próbáld helyretenni magadban a dolgokat, vond le a megfelelő tanulságokat, okulj belőlük és tekints úgy minderre, hogy a múltban történt események a te épülésed szolgálják. Ha mindig visszatekintesz, soha nem tudod lezárni azt, ami megtörtént, igyekezz inkább előrenézni, hisz a jövődben új élmények várnak!

HALAK (február 20.–március 20.)

Nyakig ülsz a tennivalókban, ki sem látsz a sűrű programból, ezért tartasz attól, hogy nem végzel mindennel időben, s eszeveszett kapkodásba kezdesz. Be kell látnod azonban, hogy ez semmiképp nem lesz célravezető, hisz a nagy káoszban elkezdesz hibát hibára halmozni. Ezek ugyan egyelőre apró hibák, ám ha nem rendezed gyorsan a gondolataidat, ebből lesznek a nagy és nehezen helyrehozható tévedések. Csigavér, nem hajt a tatár, nem kell tehát a nagy sietségben fejjel rohannod a falnak! Gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudd a feladataid elvégezni!