Napi horoszkóp június 25.: a Bakok energiaraktáraik töltésére szánják az időt, a Vízöntőknek rég nem látott ismerős okoz meglepetést

Borítókép: Napi horoszkóp június 25.: a Bakok energiaraktáraik töltésére szánják az időt, a Vízöntőknek rég nem látott ismerős okoz meglepetést Forrás: Getty Images
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod, hogy mit üzentek számodra a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP június 25.

KOS (március 21.–április 20.)

Alapvetően kevés személyt engedsz igazán közel magadhoz, mert néhányszor megégetted már magad, így óvatos vagy az emberekkel. Légy azonban kicsit nyitottabb és ne támassz olyan elvárásokat a környezeteddel szemben, amelyeket nem biztos, hogy tudnak majd teljesíteni. Neked is szükséged van olyan személyekre a közvetlen környezetedben, akikre mindig számíthatsz és akiket bátran "ugraszthatsz", ha baj van. Csak olyanokban bízz vakon, akik tényleg a legközelebb állnak hozzád!

BIKA (április 21.–május 21.)

Olyan terveid vannak a jövőre nézve, amelyek elég nagyszabásúak ahhoz, hogy a környezeted ne fogadja azokat első hallásra fenntartásokkal, s ne kezdjenek rögtön akadékoskodni. Hidd el azonban, bármennyire is az agyadra mennek ezzel, kizárólag a Te javadat akarják, a legkevésbé sincs bennük bántó szándék vagy ártani akarás. Épp ezért ezeket a véleményeket ne fogadd ellenségesen, de amennyiben meg vagy győződve róla, hogy igazad van és biztos alapokra építesz, próbálj észérvekkel meggyőzni másokat és eloszlatni a kételyeiket.

IKREK (május 22.–június 21.)

Van egy megoldókulcs a kezedben, amelyről azt gondolod, bármilyen helyzetben segítségedre lesz és ki tud húzni minden nehéz szituációban. Rá kell azonban jönnöd, hogy jelen helyzetedben ez most nagyon kevés. Szükség lesz minden tudásodra és tapasztalatodra, s ki kell tehát találnod valamit, ami elég ütős és mindenkit meggyőz, hogy érdeme kockáztatnod. Csak bízz magadban és légy határozott, s akkor sokkal jobban elő tudod adni azt, amit szeretnél.

RÁK (június 22.–július 22.)

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig teljesen biztos voltál. Az oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar ingatni a magabiztosságodban, aki egyfolytában azon dolgozik, hogy – apró megjegyzésekkel is szurkálva – feladásra késztessen. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál. Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban Te is kellesz!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Nem tudod, merre indulj a célod felé, ezért inkább csak egyhelyben toporogsz és azon gondolkodsz, vajon mit kellene csinálnod ahhoz, hogy erről a pontról elmozdulj. Akkor azonban semmi nem fog történni, ha csak álldogálsz és morfondírozol a hogyan továbbról. Ma kell cselekedned, most van itt a legalkalmasabb pillanat, ne késlekedj, kelj fel és indulj el, mert amit ma megtehetsz, azt nem szükséges feltétlenül holnapra halasztani!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Ne legyél elégedetlen a jelenlegi életeddel. Most itt kell tartanod, ahol éppen vagy, de ennek is megvan a maga oka. Amennyiben többet szeretnél elérni, áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak úgy az ölébe hullik minden, amit megkíván. Te is ebbe a kategóriába tartozol, meg kell dolgoznod mindenért, mert semmit nem adnak ingyen. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, mert nem ajándékba kaptad, hanem minden a két kezed munkáját dicséri.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Fogadd el, ha mások külön utakon járnak, s nem egyeznek az elképzeléseitek! Ne erőszakold másokra a saját terveidet. Amennyiben nekik más a céljuk, indulj el nélkülük, a magad útján. Nem kell nektek kötelezően egymásba kapaszkodni, s együtt haladni, tanulj meg magad boldogulni. Hiszen mégsem élheted a környezetedre figyelve az életed életed! Menni fog, csak hinned kell magadban!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Valakit nagyon félreismertél – annak ellenére, hogy jó emberismerőnek tartod magad. Emiatt roppant csalódott vagy, mert valaki nem olyan valójában, mint amilyennek mutatta magát, és saját magadban is, mert túl naiv voltál. Próbálj ezen felülkerekedni és elfogadni a másikat, ami pedig a naivitásod illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzéseidben, de járj nyitottabb szemmel annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd a csalódást!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Hosszú várakozás után elérkezett a pillanat, amikor mindenkinek megmutathatod, mire vagy képes. Olyan szituáció adódik ugyanis, amelyben kizárólag Te tudod a megoldást, rajtad a sor tehát, hogy kivezesd az embereket a sűrű bozótból. Nagyon hálásak lesznek neked talpraesettségedért és magabiztosságodért. Arasd le a babérokat, ünnepeld magad, hisz ez most tényleg az a helyzet, amikor nem kell szerénynek lenned! Ha begyűjtöttél minden elismerést, visszaszállhatsz a földre és ha ismét talajt fogtál, keress új feladatokat, amelyek segítségével fejlesztheted a tudásodat!

BAK (december 22.–január 20.)

Túlvállaltad magad az utóbbi időben, s emiatt kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Mivel túllépted a sebességhatárt, itt az idő, hogy a fékre taposs és addig lassíts, amíg nem lesz az ügybuzgásodnak rossz vége. Mostanra ugyanis a lényeg helyett már semmire nem tudsz megfelelően koncentrálni, hibát hibára halmozol, ennek pedig – Te is beláthatod – semmi értelme. Fogadd el, hogy neked is vannak határaid, véges az energiaraktárad és nem vagy tökéletes. Pihenj, töltődj fel és ne foglalkozz semmi olyasmivel, ami megerőltető lehet számodra.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Rég nem látott ismerős bukkan fel az életedben, kellemes meglepetést okozva ezzel. Bár viszonyotok a múltban nem volt felhőtlen, legutóbbi találkozásotok óta hosszú idő telt el, talán most jobban alakulnak a dolgok. Azzal nincs veszítenivalód, ha adsz egy esélyt a dolognak. Próbáld lezárni a múltet, és ne hagyd, hogy hatása legyen a jelenetekre. Ezúttal jó eséllyel a vártnál közelebbi kapcsolatba kerülhettek. Légy nyitott!

HALAK (február 20.–március 20.)

Vízválasztóhoz érkeztél, amikor – hosszú bizonytalankodás után – kiderül, hogy merre visz tovább az utad. Ha szemfüles és talpraesett vagy, sikerülhet úgy alakítanod a helyzetet, hogy a Te elképzeléseid szerint alakuljanak a dolgok – ahelyett, hogy a mások által megszabott haladnál. A saját sorsodnak Te vagy a kovácsa, s arra fihyej, hogy számodra mi a legjobb döntés. Az, hogy mások mit gondolnak majd rólad, egyetértenek-e vagy nem, azzal ne törődj. Csak magadra koncentrálj – és arra, hogy a lehető legjobb döntést hozd!