Napi horoszkóp június 23.: a Kosok rátermettségüket bizonyítják, az Oroszlánok lehetőséget kapnak az előrelépésre

Borítókép: Napi horoszkóp június 23.: a Kosok rátermettségüket bizonyítják, az Oroszlánok lehetőséget kapnak az előrelépésre Forrás: Getty Images
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert ismét izgalmas dolgokat tartogatnak számodra a csillagok!


NAPI HOROSZKÓP június 23.

KOS (március 21.–április 20.)

Csak azért, hogy bebizonyítsd valakinek, mennyire rátermett vagy egy bizonyos dologra, olyasmire vállalkozol, ami már nem feltétlenül tartozik a biztonságos kategóriába. Jól gondold meg, hogy milyen veszélyek teszed ki magad, amennyiben mások miatt fordítva ülsz a lóra, hisz az, amit most készülsz bevállalni, komoly kockázatokkal jár! Ne feledd, senki és semmi nem annyira hangsúlyos az életedben, hogy emiatt bajba sodord magad, légy önző és állítsdmagad a fontossági sorrend elejére, mert ha folyton bizonyítani szeretnél, hogy bevegyenek a nagyok a grundon a csapatba, úgy járhatsz, mint a kis Nemecsek Ernő!

BIKA (április 21-május 21)

A hét utolsó munkanapjáral kidolgoztál egy olyan programot, amely rendszerbe foglalja az összes tennivalód, így biztosan jut időd mindenre. Hasznos dolog, ha összeszedett vagy, ám időnként nem árt, ha lazítasz, ha elengeded magad, ha nem egy kiszámított matek példa szerint éled az életed! Itt a hétvége, add át magad az események sodrásának, annak is örülj, ha épp nem történik semmi említésre méltó, vagy izgalmas dolog. Annyi féle tényező befolyásolja egyébként is az életed, hogy időnként jobb, ha nem akarod erőszakkal a kezedben tartani a gyeplőt!

IKREK (május 22.–únius 21.)

Megnyugtat a tudat, hogy mostanában minden a terveid szerint alakul, hogy nem kell azon görcsölnöd, mikor történik olyan váratlan esemény, ami komolyan befolyásolja az életed. Mivel mindent aprólékos részletességgel kidolgoztál, nem kell éjt nappallá téve azon agyalnod, mit és hogyan csinálj ahhoz, hogy a várakozásaidnak megfelelően alakuljon a helyzet. Dőlj hátra és olyasmivel foglalkozz, amihez kedved van, hisz minden halad a maga útján!

RÁK (június 22.–július 22.)

Kisebbségi komplexusod miatt soha nem mered nyíltan vállalni a véleményedet, mindig attól tartasz ugyanis, mi lesz, ha az nem tetszik a környezetednek, ne adj' Isten, még a nép haragját is kiváltod vele. Így azonban soha nem fognak úgy tekinteni rád, mint egyenrangú partnerre, s nem tudod az akaratod érvényesíteni. Épp ezért most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangod! Vállald nyugodtan az álláspontodat és az érzéseidet, hisz Te is egyfajta értéket képviselsz! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Noha borzasztón fáradt vagy és semmiféle olyan dolgot nem terveztél a mai napra, ami nagyobb energiát igényelne, mégis olyan lehetőség adódik, amely nagy előrelépést jelent és további lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg számodra. Ragadd meg az alkalmat és élj azzal, amit az élet kínál, mert óriási fejlődési lehetőséget kaptál! Hidd el, rengeteg új élményben lesz részed, olyasmit tapasztalhatsz majd, amire másképp soha nem lenne lehetőséged. Adj hálát a sorsnak, mert nem minden nap adódik ilyen az ember életében! Te pedig ebben az esetben kivételesen szerencsésnek mondhatod magad, hisz rád mosolygott Fortuna istennő!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Attól, mert elsőre leverted a lécet, még nem biztos, hogy nem lehetsz bajnok! Minden csupán gyakorlás kérdése, s ha valami nem sikerül azonnal, nem érdemes feladni! Lehet, hogy tele vagy már kék-zöld foltokkal, lehet, hogy nagyon unalmas a sok gyakorlás, lehet, hogy az eredmény nem olyan gyorsasággal jön, ahogyan azt elvártad, de hidd el, megéri várni! Bízz magadban, tarts ki, gyakorold a mozdulatot és meglátod: hatalmas sikerélményben lesz részed! Nehogy feladd csak azért, mert elsőre nem sikerült! Na és?! Majd sikerül tízedszerre vagy húszadszorra! A lényeg a tudat, hogy bármilyen nehézség jött, Te mindig szembenéztél vele és nem futamodtál meg!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Nagy lelkesedéssel dolgozol valamin, aminek rendkívül nagy jelentősége van számodra. Emiatt annyira csőlátásod lett, hgy azt sem veszed észre, ha valami új lehetőség jön, ha valaki segítő szándékkal nyújtja ki a kezét. Te ugyanis csak egyetlen dologra figyelsz, az eredményre. Nem biztos azonban, hogy ez a megfelelő út és taktika, próbáld felemelni a fejed, de ne csak nézz, hanem láss is meg bizonyos dolgokat. Vedd észre azokat a segítő szándékkal küldött jeleket, amelyeket a szerencsének köszönhetsz. Ne legyél ilyen fafejű és konok, engedj az elveidből, hallgasd meg mások véleményét és az építő jellegű kritikákat is, ettől még senki nem veszi el tőled a győzelmet!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Valaki minden energiájával és hihetetlen lelkesedéssel azon dolgozik, hogy neked imponáljon, teljesen odáig van ugyanis érted. Neked eleinte legyezte is a hiúságodat, mostanra azonban kezd kissé idegesítő lenni. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy el kell tudnod dönteni, adsz-e esélyt neki – vagy inkább közlöd vele, hogy hiába futkározik neked fel és alá rózsával a szájában, semmiféle jövőképed nincs vele kapcsolatban. Amennyiben az előbbi véleményen vagy, engedd, hogy a tettek mezejére lépjen, ha azonban nem látsz esélyt a dologra, azt is érthetően mondd ki. Fekete vagy fehér, választanod kell, mert így csak telik-múlik az idő és egymás idejét raboljátok!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Kezdesz belefáradni a mindennapok monotonitásába, azt veszed észre magadon, hogy egyre fásultabban csinálod azt, amit azelőtt lelkesedesen végeztél el. Mielőtt azonban végleg kiégnél, próbáld kicsit félretenni, amit csinálsz, keress valami más elfogtalaltságot, olyasmit, ami köszönőviszonyban sincs a jelenlegi tevékenységeddel. Kapcsolódj ki, keress magadnak valamilyen motiváló erőt, hogy ne tekintesz, keserű szájízzel tedd a dolgodat. Akkor térj vissza, ha gyűjtöttél elegendő inspirációt ahhoz, hogy ne az undor látszódjék az arcodon. Hidd el, milliószor hatékonyabban fogsz működni!

BAK (december 22.–január 20.)

Idejekorán hittél valamit befejezettnek, pedig van még dolgod vele, nem lenne tehát bölcs döntés így, a jelenlegi formában kiadnod a kezedből. Bár a türelmedet kezdet elveszíteni, Te sem fogsz örülni, ha később ezt az eredményt látod majd viszont, de akkor késő lesz már észbe kapnod. Szedd össze a maradék energiádat, erőltess magadra némi érdeklődést és koncentrációt – és fuss neki még egyszer úgy a feladatnak, hogy azt a célt lásd magad előtt, amit az elején kitűztél. Minden csak akaraterő kérdése!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Noha nagyon sok feladatot be kell még fejezned, mielőtt átadod magad a hétvégének, mégis nagyon lemerülni látszik az elemed. Ilyen állapotban nem biztos azonban, hogy hatékonyan tudsz működni, éppen ezért előfordulhat, hogy az oda nem figyelésed miatt olyan vesszőfutásba kell kezdened, ami később rossz irányba viheti az eseményeket. Mivel most nem igazán tudsz koncentrálni, inkább szelektálj az elvégzendő ügyeid között és azokat, amelyek nem égetően fontosak, halaszd olyan időpontra, amikor teljes emberként, igazi profizmussal teszed a dolgodat!

HALAK (február 20.–március 20.)

Akad valaki a környzetedben, aki nem feltétlenül a javadat akarja, sokkal inkább érdekből legyeskedik körülötted. Ez eleinte idegesít, hisz ennél feltűnőbben már nem is csinálhatná. Ne foglalkozz vele, inkább azokra a dolgokra koncentrálj, amelyeket valóban fontosnak tartasz, ne fuss felesleges köröket olyanokért, akik soha nem úsznák át az óceánt, ha rólad lenne szó! Lépj tovább és keresd azoknak a társaságát, akik nem csupán haszonszerzés céljából vannak melletted.