Napi horoszkóp június 18.: a Kosok új kihívást teljesíthetnek, a Skorpiók komoly döntésre keszülnek

Borítókép: Napi horoszkóp június 18.: a Kosok új kihívást teljesíthetnek, a Skorpiók komoly döntésre keszülnek
A hét utolsó napján se felejtsd elolvasni a horoszkópodat, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Napi horoszkóp június 18.

KOS (március 21.–április 20.)

Bár nem vagy nagyon kalandvágyó, nem is érzed a jelenlegi életedben szükségét annak, hogy mindenféle extrém, tőled nagyon távol álló dolgokba ugorj fejest, mégis olyan lehetőség kínálkozik, amit vétek lenne kihagynod. Noha félelem jócskán van benned, ne hagyd, hogy ez eluralkodjon rajtad, tekints úgy az egészre, mint ami rengeteg élményt és tapasztalatot adhat és amiből a jövőben táplálkozni tudsz majd! Kalandra fel!

BIKA (április 21.–május 21.)

Elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amelynek lezárásával új dolgok felé nyithatsz. Valaki azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt megakadályozza, mindent megtesz azért, hogy el ne veszítsen. Téged eleinte felháborít, hogy milyen jogon befolyásolja az életed, de ha mélyebben belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy csak talán túlságosan ragaszkodik hozzád, s nem feltétlenül akar neked keresztbe tenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját életed felett miért Te vagy az egyetlen vétójoggal rendelkező személy. Sokkal könnyebben fog menni a lezárás, ha ő is megérti, hogyan is áll pontosan a helyzet.

IKREK (május 22.–június 21.)

Valaki mindenáron próbál rábeszélni valamire, amiben nem nagyon hiszel, épp ezért eléggé szkeptikusan állsz a kérdéshez. Mivel azonban önálló ember vagy, önálló véleménnyel rendelkezel, így azt is el tudod dönteni, engedsz-e a csábításnak, hagyod-e meggyőzni magad. Az, hogy megbánod-e a döntésedet, úgyis csak később fog kiderülni, de legalább a tudat nem fog terhelni, hogy hagytad magad mások által befolyásolni!

RÁK (június 22.–július 22.)

Vissza nem térő lehetőség kínálkozik, amellyel kapcsolatban ugyan vannak averzióid, ugyanakkor azt is pontosan tudod, ha most nem ragadod meg, nem lesz egyhamar még ehhez hasonló alkalom, amit ki lehetne használni. Amennyiben tanácstalan vagy, kérdezz egy olyan megbízható személyt, aki már tapasztalt ebben az ügyben, hisz nyilván a hezitálásodnak megvan az oka. Ha meggyőződtél róla, hogy nem kell nagy áldozatot hoznod és nincsenek eget rengető veszélyei, akkor nincs miért aggódnod, használd ki a helyzetet és ragadd meg az alkalmat! Ne félj az újtól!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Olyasmibe készülsz belevágni, amiben nincs tapasztalatod, de szokatlansága és extremitása miatt nagyon izgatja a fantáziád. Eleinte ugyan volt benned néhány kérdőjel ezzel kapcsolatban, mára azonban biztossá vált, hogy mit és hogyan szeretnél cselekedni ahhoz, hogy a lehetőség végül számodra is elérhetővé váljon. Lehet, hogy nem mindenki fog kiugrani a bőréből örömében, akinek beszámolsz a tervedről, lesznek azonban támogatóid is. Győződj meg róla, hogy a testi épségedet nem fenyegeti semmilyen veszély, és ha minden készen áll, indulj neki!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Néhány olyan dolog kísért a múltadból, amelynek nem tettél pontot a végére, ezek lezáratlanságuk miatt férkőznek bele a mostani életedbe is. Mivel nem hagynak nyugodni, Te pedig nem tudsz továbblépni, érdemes visszatekinteni és kísérletet tenni arra, hogy le tudd zárni őket. Addig a kis bogár a füledben folyton duruzsol és nem fogsz tudni nyugodtan aludni sem. Talán ha elhatározod magad, nem lesz olyan nehéz újra elővenni a múltat és minden egyes részletet töviről hegyire újra átrágni. Hidd el, minél hamarabb veselkedsz neki, annál előbb szabadulsz!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Újfajta hobbit találtál magadnak, ami teljesen magával ragadt, nem tudsz másra koncentrálni, egyfolytában ez jár a fejedben. Nagyon jó, hogy végre akad valami, amiben ki tudsz teljesedni, ami kikapcsol és örömet okoz, de ne feledd, hogy vannak mellette kötelezettségeid is, amelyeket teljesíteni kell, ellenkező esetben számon fogják kérni rajtad. Ha mindennek pontot tettél a végére, nyugodtan add át magad új elfoglaltságodnak, hisz ez ad majd lendületet a hétköznapokhoz is!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Nagy döntést készülsz meghozni, amelynek hatása lehet mind a közeli, mind pedig a távoli jövődre nézve. Épp ezért alaposan gondold végig, mik az előnyök és hátrányok, s legyen B-terved is arra, az esetre, ha esetleg mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezted. Érdemes kiválasztani egyetlen bizalmas személyt a környezetedben, akivel megoszthatod a részleteket, az aggályaidat – és aki esetlegesen megerősít vagy olyan hasznos tanácsokkal lát el, amelyeket fel tudsz használni. Ha biztos vagy a dolgodban, merj belevágni!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Kecsegtető ajánlattal keres meg egy jó ismerősöd, mivel azonban anyagi befektetésről van szó, nem tudod, hogy bele merj-e vágni, hisz nem dúskálsz mostanában az anyagi javakban. Készíts költségvetést és ha úgy ítéled meg, hogy nagyobb veszítenivalód van belőle, inkább add át másnak a lehetőséget. Ha nem váratlanul jön az ajánlat, van időd gyűjtögetni és belevágni valamibe, de most nem biztos, hogy ez az, amire szükséged van. Ha bármire vállalkozol, az semmiképp ne olyasmi legyen, amin nagyot bukhatsz!

BAK (december 22.–január 20.)

Valami, amihez nagyon sok reményt fűztél, nem úgy sikerül, ahogyan eltervezted, emiatt nagyon csalódott vagy. Mielőtt azonban végleg feladod az egészet és kárba vész minden bele fektetett energiád és munkád, gondolj bele, hogy kis kitartással mennyi sikert érhetsz még el. Nem rád vall, ha rögtön feladsz mindent és hazaszaladsz, állj bele a kihívásba, biztos lábakkal ugyanis sokkal magabiztosabb leszel és a megoldás is jönni fog. Ne okozz csalódást magadnak sem és másoknak sem azzal, hogy ott hagysz csapot-papot! Küzdj, mert semmi nem hullik csak úgy az öledbe! Képzeld el, milyen unalmas lenne, ha mindent csettintésre megkaphatnád!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Általában véve nagyon jól gazdálkodsz az időddel, mindig nagyon jól be tudod osztani, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy határidőn belül és jól teljesíts. Most azonban kezd a kezeid közül kicsúszni az irányítás, úgy érzed, nem tudod megőrizni az irányítást bizonyos dolgok felett és ez rendkívülien frusztrál. Mielőtt belevesznél a dühödbe, érdemes megkeresned, hol kerülhetett porszem a gépezetedbe, mi az a pont, ahol változtatnod kellene. Fogadd el, hogy időnként az Éélet produkál olyan váratlan helyzeteket, amikor a kreativitásod kell használnod!

HALAK (február 20.–március 20.)

Úgy veszed észre, akadnak olyanok a környezetedben, akik mindenáron meg szeretnék mondani, mit és hogyan kellene csinálnod, azt gondolják, hatalmat gyakorolhatnak feletted. Mivel ez számodra elég frusztráló, nem is kell tűrnöd, így állj a sarkadra és igyekezz határozottan, mindenkinek a tudtára hozni, hogy önállóan gondolkodó, teljesen tiszta elméjű, racionális ember vagy, aki ugyan néha álmodozik, de alapvetően két lábbal a földön jár. Igyekezz még az elején megállítani minden életvezetési tanácsadót!