Napi horoszkóp június 13.: a Kosok segítőkészségükkel hívják fel magukra a figyelmet, a Rákoknak határozottságukat kell bizonyítaniuk

Borítókép: Napi horoszkóp június 13.: a Kosok segítőkészségükkel hívják fel magukra a figyelmet, a Rákoknak határozottságukat kell bizonyítaniuk
Mára is készültünk horoszkóppal.

NAPI HOROSZKÓP június 13.

KOS (március 21.–április 20.)

A környezeted kivételesen nagy tehetséget lát benned egy bizonyos dologgal kapcsolatban, épp ezért mindenki tőled kér segítséget. Ami téged illet, eleinte furának gondolod, hogy egy számodra teljesen természetes dologban állsz rendelkezésre, de szívesen segítesz. A többiek nagyon hálásak érte és az egekig magasztalnak, ennek ellenére igyekezz szerényen tenni tovább a dolgodat, ne szállj el túl messzire, mert annál nehezebb lesz újra talajt fognod! Nyilvánvalóan szükséged van egy egészséges büszkeségre, hisz ebből táplálkozol és ez ad lendületet, hogy tovább kell menetelj az úton, de húzz meg egy határvonalat magadnak is! Munkádnak meglesz a gyümölcse, segítőkészséged ugyanis busásan megtérül majd!

BIKA (április 21.–május 21.)

Már a hét második napján olyannyira túlvállalod magad, hogy azt érzed, lassan gyülekeznek a viharfelhők a fejed felett. Még azelőtt próbáld meg rendezni a káoszt, mielőtt lecsap a vihar és bőrig ázol. Ne akard egy levegővétellel átúszni a medencét, mert belefulladhatsz a nagy igyekezetedbe! Lásd be, hogy Te is halandó ember vagy, akinek vannak mentális és fizikai határai! Zárd ki a téged érő ingereket, foglald rendszerbe a tennivalókat és ennek alapján haladj végig a feladataidon, azok befejeztével pedig ne vállalj mára több kötelezettséget – és légy hálás, hogy megúsztad a nagy esőt!

IKREK (május 22.–június 21.)

Az életednek egy olyan szakaszához érkeztél, amikor meg kell húznod egy bizonyos határvonalat ahhoz, hogy sikereket érhess el és maradéktalanul boldog lehess. Eleinte félelemmel tölt el a változás, a bizonytalanság érzése frusztrál, de próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ha soha nem lépsz előre, nem fogsz új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodni! Az lebegjen a szemed előtt, hogy minden régi ajtó bezárásával olyan lehetőségek nyílhatnak meg előtted, amelyekről azelőtt álmodozni sem mertél volna! Ne félj az újtól, a változásoktól, időnként muszáj ilyesmibe belevágnod ahhoz, hogy végül tényleg boldog lehess!

RÁK (június 22.–július 22.)

Olyan szituáció adódik, amely kissé kényszerhelyzetbe hoz, határozottságodról és talpraesettségedről kell ugyanis tanúbizonyságot tenned. Bár nem vagy hozzászokva, hogy ellentmondásokba ütközöl, most mégis úgy hozza a helyzet, hogy a hangoddal szerezz érvényt az igazadnak. Mindenki számára tedd világossá a véleményedet, nem kell szégyellned, hisz az értékrended szerinti jó úton haladsz, épp ezért légy bátor és állj ki magadért! Jóllehet, a környezeted nincs ehhez hozzászokva, de időnként meg kell neked is mutatnod, hogy mire vagy képes, nehogy eltapossanak, mint egy száraz virágot!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Akad valaki a környezetedben, aki teljes meggyőződéssel áll a hátad mögött, hogy bármi adódik, ott lehessen, eltántoríthatatlan segíteni akarással. Nagyon jólesik neked ez a törődés, ám időnként kissé tehernek érzed azt, hogy mindenről tudni szeretne, nagyon sokszor súrolva az indiszkréció határát. Jön, nyomul, mondja a magáét, helyetted próbál kimondani bizonyos dolgokat, mintha azért bérelted volna fel, hogy helyetted élje az életed. Noha nagyon hálás vagy ezért, finoman és szofisztikáltan igyekezz a tudtára hozni, hogy ez most nem az a játszótér, ahol nincsenek határok, a saját sorsodat szeretnéd Te magad kovácsolni, ha pedig bármiféle akadálynál szükséged lesz segítségre, ő lesz az első, akit megkeresel! Ha tényleg fontos vagy a számára, meg fogja érteni!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Felelősségteljes feladatot bíznak rád, ami első pillanatban nagyon megrémít, hisz azt gondolod, ezen most nagyon sok múlhat minden szempontból. Nem érdemes azonban begörcsölnöd, hiszen ha minden porcikádat átjárja a hibázástól való félelem, előbb-utóbb meg is fogsz botlani. Vetkőzd le ezeket a gondolatokat, s ha ezt megteszen, sokkal egyszerűbbé válik minden. A végén, a sikert ünnepelve pedig meg fogod látni, hogy nem volt érdemes annyira rettegni. Bízz magadban és igyekezz magabiztos lenni, hisz a tudás megvan már benned!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Pozitív gondolkodásodnak és életigenlésednek köszönhetően ma olyan emberekkel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, akikről azelőtt el sem merted volna képzelni, hogy közöd lesz hozzájuk. Érdemes nyitnod feléjük, mert ebből még akár komolyabb barátság is kialakulhat, esetleg akad majd olyan is közöttük, aki többet szeretne egy egyszerű jóbaráti viszonynál. Nem érdemes azonban túl messzire szállnod, mert ugyan nagyon szuper, hogy ennyien legyeskednek körülötted, de őrizd meg a méltóságodat és a szerénységedet, ne dőlj be elsőre, ha valaki kicsit csábosabban tekint rád, mint mások. Egy hosszabb távú baráti viszony időnként sokkal többet ér egy rövid, mindent elsöprő, hurrikánszerű szerelmi kalandnál!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Elég fárasztó a mókuskerékben futni, az az érzésed, hogy egyszerűen bárhogyan próbálkozol, nem tudsz kiszállni, emiatt kezdesz megfásulni és kiégni. Mielőtt azonban ez bekövetkezne, érdemes elgondolkodnod azon, mit is szeretnél valójában: inspirációt gyűjteni és továbbmenni, vagy jobbnak látod, ha megpróbálsz kilépni ebből az élethelyzetből és új dolgok felé indulni. A döntés csak a tiéd, senki nem fogja kimondani helyetted a végső szót. Érdemes mihamarabb pontot tenned a bizonytalanság végére és elhatároznod magad. Amennyiben ez megtörtént, hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni! Csak rajtad áll vagy bukik minden!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Mikor már kezded feladni a reményt, hogy sikerülhet elérni valamit, amire olyan régóta vágytál, olyan váratlan fordulat következik be, amely abszolút felvillanyoz, hitet és lendületet ad a továbblépéshez, ennek köszönhetően most már biztos vagy benne, hogy nem létezik lehetetlen. Nem állhatsz meg, húzd magadra a mezt és indulj a pályára, mert bombaformában vagy ahhoz, hogy egyedülálló eredményt produkálj, és a végén nagyon büszke lehess magadra! Ragadd meg az alkalmat, nem minden nap jön ugyanis ilyen lehetőség! Szerencsés csillagzat alatt születtél, az egyszer biztos!

BAK (december 22.–január 20.)

Rengeteg dologgal foglalkozol egyszerre, mindenhol szeretnéd a maximumot nyújtani, ennek következtében lassan az őrület határára kerülsz. Most érdemes tehát mérlegelned, hogy érdemes-e ennyi mindenbe belevágnod, vagy sikeresebb lehetsz-e, amennyiben kevesebbet vállalsz magadra. Ne akarj ennyire görcsösen, ennyi fronton megfelelni, mert bármennyire is próbálod a végletekig hajtani magad, nem tudsz minden területen hibátlanul teljesíteni. Elsősorban azokat a dolgokat vállald, amiket csukott szemmel is el tudsz végezni, ennyi tevékenység közepette nincs ugyanis időd a tapasztalatszerzésre. Máskor, mielőtt igent mondasz bármire, érdemes szem előtt tartanod, hogy a kevesebb néha több!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Nem igazán találod a helyed egy új helyzetben, abszolút idegennek és amatőrnek érzed magad, emiatt kis frusztrációt és motiválatlanságot érzel. Semmi baj nincs ezekkel a szituációkkal, igyekezz megtalálni benne azokat a kockákat, amelyekből építkezni tudsz – és amelyek segítségével valami maradandót alkothatsz. Ne add fel a legelején csak azért, mert nem megy elsőre, ha van benned kis kitartás, nagyon hamar jönni fognak az eredmények, amelyek lendületet tudnak adni a továbblépéshez! Fel ne add az első utáni pillanatban, mert örökké bánni fogod!

HALAK (február 20.–március 20.)

Nagyon szeretnél egy bizonyos, számodra kényelmetlen dolgon mihamarabb túlesni, emiatt sürgeted az előrehaladást minden egyes pillanatban. Ha azonban azt szeretnéd, hogy végül minden apró részlet hibátlanul legyen elvégezve, le kellene lassítanod, érdemes lenne összeszedned magad és eldönteni, mi is a célod pontosan: az, hogy pontot tegyél az ügy végére – bármi legyen is a végkimenetele –, vagy az, hogy végleg letudd az egészet, és ne keserítse meg olyannyira a mindennapjaidat. Ha sikerült a mérlegelést követően eldöntheted, merre szeretnél menni, aszerint cselekedj! Csak rajtad múlik, melyik utat választod!