Napi horoszkóp június 2.: az Oroszlánok bátorságukat bizonyíthatják, a Mérlegek számára végre elérkezik a várva várt siker

Borítókép: Napi horoszkóp június 2.: az Oroszlánok bátorságukat bizonyíthatják, a Mérlegek számára végre elérkezik a várva várt siker Forrás: kaboompics.com
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP június 2.

KOS (március 21-április 20)

A hosszú hétvége előtt serülhet pontot tenned egy bizonyos ügy végére, amely már régóta lefoglalt, ma pedig lehetőséget kapsz arra, hogy lezárhasd és átadhasd magad a hétvégi lazulásnak. Az, hogy hogyan és milyen formában teszed, csakis rajtad múlik, hisz senki nem tudja megoldani helyetted. Igyekezz a legjobbat kihozni magadból és amennyiben pont kerül a végére, a hétvégén ne törődj a hétköznapi gondokkal, próbálj kikapcsolódni a barátaiddal és a saját boldogságodra koncentrálj! Utazz el, bulizz, pihenj, töltődj!

BIKA (április 21-május 21)

Olyasféle felelősséget próbálnak rád terhelni, amelyhez egyáltalán nem volt közöd, emiatt a legkevésbé sem tehetsz a kialakult helyzetről. Mielőtt azonban mindenki megorrol rád, igyekezz mihamarabb, a lehető leghatározottabban tisztázni magad, mondd el minden illetékesnek, hogy nincs miért szégyenkezned, vagy bujkálnod, hisz azt nem tudod és nem is akarod korrigálni, amit más követett el. Nyugodtan és higgadtan reagálj, mert ha feldühíted magad, azt fogják gondolni, hogy mégis benne vagy a kalamajkában! Legyél összeszedett, így hitelesebb lehetsz!

IKREK (május 22-június 21)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az Élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben az értékrendeden és elveiden jóval túlmutató ügyekbe keveredtél akaratodon kívül csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelhess. Most azonban eljött az idő, hogy vastagon meghúzd azt a bizonyos határvonalat, amely nem teszi lehetővé még azt sem, hogy ilyen helyzeteknek akár csak a közelébe is kerülhess. Gondold végig, mi a fontosabb, másokat boldoggá tenni, vagy a saját értékrendedned megfelelő úton elérni a boldogságod!

RÁK (június 22-július 22)

Az elmúlt napok rohanása után ma végre lezárhatsz minden folyamatban lévő ügyet és nyugodt lelkiismerettel adhatod át magad a pihenésnek. Eljött az idő, amikor minden nehézséget hátrahagyva, a terheidtől megszabadulva kikapcsolj és feltöltődhess egy picit. Ügyelj arra, hogy csak olyan emberekkel vedd körül magad, akik nem akarnak teljesen kifacsarni, hisz már így is a végkimerülés szélén állsz. Majd ráérsz akkor visszavenni a segítő őrangyal jelmezt, ha ismét készen állsz arra, hogy megváltsd a Világot! Mostantól legyen a pihenésé a főszerep!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyítsd rátermettséged és bátorságod, hisz olyan szituáció adódik, ahol rajtad a Világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen minden szempár rád szegeződik, nem ijedsz meg a szerepléstől és attól, hogy ezúttal mindenki számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangod. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, hisz sokaknak példát mutathatsz és nyilvánvalóan nem mindegy, hogy mit látnak és hallanak az emberek a Te neveddel fémjelezve.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem feltétlenül jól ítélsz meg egy bizonyos helyzetet, amiatt, hogy nem vizsgáltál meg minden apró részletet, amely ezúttal kifejezetten kellemetlen helyzetbe sodor. Ne ess kétségbe, keresd meg a lehető legegyszerűbb kiutat és egy okosabb taktika alapján menj tovább. Te sem vagy tévedhetetlen, így neked is jár a tévedhetőség esélye, de ügyelj arra, hogy tudd és merd bevallani, ha hibáztál és tévedtél! Ebből is tanultál valamit, legközelebb már tudni fogod, hol nem szabad tévútra menned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú idő után a mai napon végre megérkezik a várva várt siker, el sem akarod hinni, hogy az, amin olyan régóta dolgozol, elhozza az általad várt eredményt. Most azonban hihetetlenül boldog vagy, hisz ugyan nem az életed múlt rajta, mégis nagyon sokat jelent számodra. Ünnepeld méltóképp azt, amit elértél, végre dőlj hátra és élvezd a munkád gyümölcsét, de mégse hagyd, hogy a siker megrészegítsen és elvegye a józan ítélőképességed! Ha megfürödtél a csillogásban és egy kicsit feltöltődtél, keress új kihívásokat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindig, minden helyzetben nyílt és őszinte vagy, bármi történik, nem félsz hallatni a hangod és véleményt nyilvánítani, emiatt rendkívül megosztó személyiséged különös ismertetőjeled is egyben. Nem biztos azonban, hogy ez minden szituációban hasznodra válik, tudj mérlegelni helyzet és helyzet között és ismerd fel, mikor teszed sokkal bölcsebben, ha inkább hallgatsz és csendben bólogatsz. Ne mindig teregesd ki a kártyáid mások előtt, okosabban taktikázol, ha időnként megtartod magadnak, hol van az ász a paklidban!

NYILAS (november 23-december 21)

Mivel az elmúlt időszakban csalódnod kellett néhány emberben, így most már sokkal óvatosabb vagy, ami a bizalom osztogatását illeti. Nem engedsz mindenkit közel magadhoz csak azért, mert kedvesen mosolyog rád, szeretsz meggyőződni róla, hogy nem fognak visszaélni azzal, ha nyitsz feléjük és a bizalom körébe férhetnek. Tudj azonban mérlegelni ember és ember között, hisz nem mindenki közeledik feltétlenül hátsó szándékkal feléd, vannak, akik csupán a barátságod és értékes társaságod keresik. Láss a dolgok mögé!

BAK (december 22-január 20)

Komolyra fordultak a dolgok egy bizonyos helyzetben, ami elsőre mindenkit –többek között téged is- megijeszt, szíved szerint ugyanúgy hátrálnál és mentenéd a bőröd, ahogy a többiek. Mivel azonban hirtelen mindenki tőled várja a megoldást, rá kell jönnöd, ez nem az a játék, ahol felhúzhatod a nyúlcipőt és futásnak eredhetsz. Szedd össze magad, az lebegjen a szemed előtt, hogy mindenki számít rád és neked ennek megfelelően kell cselekedned. Menni fog, csak bízz magadban és légy határozott!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasvalamivel küzdesz hosszú ideje, amely ugyan rendkívül fontos számodra, ám mivel abszolút nem érkezik semmifajta pozitív visszajelzés, kezded feladni a dolgot. Unod ugyanis a feleslegesen futott köröket, nehezek a lábaid, nem is akarsz már a célvonalig sem elmenni. Így azonban, ha a táv egy részénél feladod a küzdelmet, az is lehet, hogy életed végéig sajnálni fogod, hogy nem tartottál ki, hisz nem lehettél biztos benne, hogy az utad nagyobb részét megtetted-e már. Mielőtt végleges ítéletet hozol, mindenképp érdemes mérlegelned, hogy mit veszíthetsz azzal, ha feladod!

HALAK (február 20-március 20)

Elhatároztad, hogy a hét utolsó munkanapján, mielőtt átadnád magad a pihenésnek, minden folyamatban lévő ügyednek pontot teszel a végére. Ennek rendelsz alá most mindent, semmi más nem foglalkoztat, csak is az, hogy végre felszabadulhass a sok teher okozta nyomás alól. Lehet, hogy egyetlen levegővétellel sikerülhet lezárni a dolgaid, de ha esetleg hosszabb a folyamat, akkor is megéri fáradoznod vele, hisz utána teljesen nyugodt lelkiismerettel teheted fel a lábaid! Ügyelj azonban arra, hogy ne kapkodj, egyik lábad a másik után tedd, hogy el ne hasalj a nagy rohanásban. Meglátod, minél összeszedettebb vagy, annál hamarabb végzel majd, utána pedig bikinit fel és irány a medence!