Napi horoszkóp június 1.: a Szüzek segítőkészségüknek köszönhetik népszerűségüket, a Skorpióknak a siker érdekében változtatniuk kell eredeti taktikájukon

Borítókép: Napi horoszkóp június 1.: a Szüzek segítőkészségüknek köszönhetik népszerűségüket, a Skorpióknak a siker érdekében változtatniuk kell eredeti taktikájukon Forrás: kaboompics.com
A hónap első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, a csillagok ugyanis mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP június 1.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben semmi másból nem állt az életed, csak a rohanásból és abból, hogy mindenkinek azt a látszatot póbáld kelteni, hogy minden a legnagyobb rendben, kifogástalanul működik az életed. Vannak, akik emiatt irigykedve néznek rád, ők is olyan tökéletességről álmodoznak ugyanis, amivel téged megáldott a sorsod. Ha azonban tükörbe nézel, be kell vallanod magadnak, hogy ez bizony egyáltalán nem igaz, neked is vannak olyan titkaid, amelyekről nem szívesen beszélsz, vagy egyáltalán nem örülnél neki, ha porosan ugyan, de napvilágra kerülnének. Nem kell álarcban járnod-kelned, vállald fel önmagad, ne bújj olyan szerepbe, amit előbb-utóbb nagyon megterhelő lesz eljátszanod. Hagyd meg magadnak a tévedhetőség lehetőségét. Nem vagy tökéletes, mint ahogy az életed sem az, de így is boldog vagy, épp ezért mutasd meg az embereknek, hogyan is lehet hézagokkal is boldogan élni!

BIKA (április 21-május 21)

Teljesen felvillanyoz és izgalommal tölt el az, hogy akad valaki a környezetedben, akivel rövid idő alatt megtaláltad a közös hangot, emiatt úgy gondolod, hogy ebből még akár sokkal szorosabb kapcsolat is kialakulhat. Találd meg azonban azt a sebességet, amivel még nem tűnik nyomulásnak a közeledésed, ne akard az első pillanatban elijeszteni, inkább óvatosan, lépésről lépésre próbáld feltérképezni, ő mennyit lát a kapcsolatban, illetve a későbbiekben okozhat-e majd csalódást neked. Ha úgy gondolod, hogy megéri belevágni, adj egy esélyt a dolognak, óvatosan fedd fel érdeklődésed, de ne add ki magad teljesen, mert annál több lesz rajtad a támadási felület! Csak óvatosan, finoman, a fokozatosság elvét betartva közeledj!

IKREK (május 22-június 21)

Egészen a mai napig úgy haladt minden, általad megkezdett folyamat a maga útján, ahogy azt annak idején kiszámítottad, most azonban azt kell észrevenned, hogy porszem került a gépezetbe, hisz valami oknál fogva elakadtál, egyszerűen nem tudsz továbblépni. Épp ezért most kell leülnöd és végig kell gondolnod, melyik fogaskerék akadt meg, hol kell több olaj ahhoz, hogy minden a terveidnek megfelelően mehessen tovább. Ne akard minden áron egyedül megoldani a problémát, hisz van, ami neked is túl nagy falat, épp ezért ha kell, hívj olyan segítséget, aki megbízható és tudja, hogy mit csinál! Nem megoldhatatlan a feladat, ne ess kétségbe, csak időben kell cselekedned ahhoz, hogy elérhesd a sikert!

RÁK (június 22-július 22)

Mindenáron bizonyítani szeretnél valakinek, akivel kapcsolatosan valami oknál fogva azt gondolod, hogy annyi tudással és tehetséggel áldotta meg a sors, amiért neked háromszor annyit kell ugyan dolgoznod, de benned is van minimum annyi talentum, mint amennyi benne. Időnként azonban sokkal bölcsebben tennéd, ha elfogadnád, hogy nem mindenki rendelkezik ugyanazokkal a képességekkel, lehet, hogy ő abban nem tud jeleskedni, amiben Te vagy egyedülálló. Ne az lebegjen folyton a szemed előtt, hogy kevesebbet érsz, mint mások, hisz neked is vannak olyan tulajdonságaid, amelyeken mások ámulnak el. Igyekezz levetkőzni a kisebbségi komplexust és add magad, abból nem lehet probléma!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki miatt olyasfajta szerepbe kényszerülsz, amely abszolút mértékben távol áll tőled, emiatt nem tudsz azonosulni vele, fogalmad sincs, hogyan viselkedj ebben az álarcban. Mivel azonban farsang még elég messze van, nem is kell magadra erőltetned semmit, amelyet teljesen idegennek érzel, épp ezért mihamarabb vedd le a maszkod és határozottan hozd az illető tudtára, hogy bármennyire is szeretnél, ebben a helyzetben nem számíthat rád, mert nem szeretnél semmi olyasmibe belefogni, amiből rosszul jöhetsz ki. Ha valóban fontos vagy neki, el fogja fogadni és meg fogja érteni azt, hogy az egyáltalán nem elég, hogy ő alkalmasnak talált a szerepre, hisz neked inkább terhet jelent, semmint bármi jót. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, nem mindent kell elvállalnod ugyanis csak azért, hogy népszerű lehess!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az esetek döntő többségében bármiben állsz a környezeted rendelkezésére, mindenki tisztában van vele, hogy ha segítségre szorulnak, Te vagy az a személy, akire bármikor bármiben számíthatnak. Emiatt rendkívül népszerű vagy, hisz teljes joggal érdemelted ki azt, hogy ennyien szeressenek. Légy azonban óvatos, mert akadnak olyanok is, akik csak azért legyeskednek körülötted, hogy ki tudjanak használni, azt gondolják ugyanis, hogy önzetlen segítőkészséged egyfajta naivitással párosul. Mindent elkövetnek azért, hogy mosolyogva, a kisujjadtól a fejed búbjáig kihasználjanak, hogy az ő problémájuk legyen számodra az első és legfontosabb a sorrendben, miközben őket egyáltalán nem érdekled, Te, magad, mint ember. Ezeket a személyeket minél inkább tartsd távol, ha kell, határozottan, a hangodat hallatva. Szerencsére azonban jóindulatú társaiknál jóval kevesebb akad belőlük.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második felére úgy érzed, nagyon merül az elemed, legszívesebben ott hagynál csapot-papot és átadnád magad a pihenésnek. Mivel azonban muszáj még teljesítened, így pontosan tudod, hogy meg kell ráznod magad és minden erődet összeszedve nekifutni azoknak a felaladotaknak, amelyeket mindenképp be kellene fejezned és úgy adni a neved hozzá, hogy ne kelljen aztán szégyent vallanod. Csak azokkal a dolgokkal foglalkozz azonban, amik rád tartoznak, ne engedd, hogy mások mindenféle kérésekkel és különböző feladatokkal ostromoljanak, amennyiben mégis így történne, állj a sarkadra és határozottan mondj nemet, hisz neked most a saját tennivalóidra kell az energiáiddal spórolnod. Hidd el, senki nem fogja rossz néven venni, ha udvariasan és kúlturáltan nemet mondasz és így megspórolhatsz magadnak néhány kellemetlenebb helyzetet. Este pedig egy pohár finom bor mellett, feltett lábakkal, elégedetten fogsz tudni pihenni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, biztos alapokon állsz, semmitől nem remeghet meg a lábad, minden eshetőségre fel vagy készülve. Most azonban olyan váratlan dolgok történnek, amelyek teljesen másféle eljárási módot igényelnek, mint amihez eddig hozzá voltál szokva. Ne aggódj, hisz ha nem lankad a figyelmed és felhasználod a mentőöved, nincs az a mély víz, amelyben reményvesztetten elsüllyedhetnél. Minden azon múlik csupán, hogy el tudod e hinni azt, amit számtalanszor bizonyítottál már: hogy válságkezelésből kitűnő vagy, amennyiben rendelkezésre áll minden, ami ahhoz kell, hogy mentsd a menthetőt! Bízz a képességeidben!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta hibát követsz el egy számodra fontos dologgal kapcsolatban, amely az első pillanatban helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt hajlamos lennél feladni az egészet, ám azt is pontosan tudod, hogy amennyiben megfutamodsz, kárba vész az összes, eddig feláldozott energiád. Szedd össze a gondolataid, gondolkodj megoldás centrikusan és higgy abban, hogy menthető még a helyzet. Nem a szerencse juttatott el odáig, ahol most vagy, olyan tudás birtokában vagy, amelyet kevesen mondhatnak el magukról. Épp ezért ezúttal is bizonyíthatod rátermettséged és megmentheted a szituációt. Cselekedj, mielőtt késő lesz!

BAK (december 22-január 20)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, ám pontosan tisztában vagy a képességeiddel és a korlátaiddal, ennek okán azt is tudod, hogy egyedül képtelen lesz végigvinni azt, amit el szeretnél érni. Gondold végig, kik azok a személyek, akiket érettnek és alkalmasnak tartasz arra, hogy beavatva őket, egy jól működő csapatban tudjatok együttműködni és meghódítani a megmászhatatlannak tűnő hegyet is. Légy azonban óvatos, hisz lesznek akik, csak azért legyeskednek majd körülötted mert a babérokat szeretnék csak learatni, komoly hírnévre szert téve ezzel. Szelektálj, kik azok, akik őszinték és megbízhatóak és kik akarnak csupán csak hasznot húzni belőled!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi időben túlságosan elfoglalt voltál, ennek okán nem jutott időd azokra a dolgokra, amikre azelőtt sokkal több időt áldoztál. Ám mivel mivel nem terveztél mára semmifajta kötött programot, így most lesz lehetőséged felmelegíteni azokat az ügyeket, amelyeket egyéb elfoglaltságaid miatt félretettél. Keresd meg azokat a személyeket, akikkel régóta nem beszéltél, jól fog esni a Te lelkednek is és nekik is örömet okozol ezzel. Időnként jól teszed, ha odafigyelsz azokra a dolgokra, amelyek fontosak számodra, ám zsúfolt napjaidon háttérbe szorulnak.

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron bele akar rángatni egy olyan dologba, amihez egyáltalán nem fűlik a fogad, mi több, nagyon negatív előérzeted van ezzel kapcsolatban. Amennyiben ennyire tartasz tőle, ne hagyj magadra erőltetni semmit, ne beszéld rá magad és ne engedd, hogy más rábeszélhessen. Igyekezz gyorsan, világosan és határozottan az illető személy tudtára adni, hogy abszolút nem vagy vevő a dologra, másokat kell keresnie a célja elérésére. Ami téged illet, keress új lehetőségeket és csak olyasmikbe mélyedj bele, amely helyzetek nincsenek eleve elrendelve.