Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Borítókép: Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket Forrás: gettyimages
Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Napi HOROSZKÓP május 27.

KOS (március 21-április 20)

Komoly lépésre szántad el magad, ennek azonban nem mindenki örül a környezetedben. Nyugtasd meg az embereket, hogy nem gondolkodás és előzetes mérlegelés nélkül döntöttél, pontosan tisztában vagy mindennel, figyelembe vetted a következményeket és minden kockázattal együtt kénytelen vagy megtenni ezt a lépést ahhoz, hogy egy sokkal zökkenőmentesebb, nyugodtabb életet élhess. Ne hagyd, hogy a kételkedők megingassanak elhatározásodban, hisz nem véletlenül szántad rá magad erre a nagy lépésre! Ha döntöttél, indulj, mielőtt késő lesz!

BIKA (április 21-május 21)

Olyannyira maximalista vagy, hogy nem tudod elviselni, ha hiba csúszik a számításaidba, mely aztán elrendeli az eredményt is. Ne vádold magad, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, próbáld elfogadni, hogy vannak dolgok, amelyeket nem mindig tudsz befolyásolni, nem is kell különösebben ezen rágódnod. Nem Te vagy a Világ ura, csupán hasznos részecskéje a társadalomnak, épp ezért neked is megengedett időnként a tévedés lehetősége, amely teljesen természetes jelenség. Ha javítható a hiba, korrigáld, ha nem, ne ragadj meg benne, lépj tovább és keress olyan alternatívát, amellyel még menthető a helyzet!

IKREK (május 22-június 21)

Komoly dologban kéri ki a véleményed egy számodra fontos személy, amely elég nagy terhet jelent számodra. Mivel azonban nem mindegy, hogy mit mondasz, alaposan gondold át, milyen tanáccsal szolgálsz, hisz a szavaidak és állásfoglalásodnak hosszú távú következménye lehet. Épp ezért csínján bánj a szavakkal, ne befolyásold őt olyasmivel, amit Te sem szívesen vállalnál fel, ha benne lennél a szituációban! Csak olyasmit mondj, ami ugyan véleménynek számít, de mégsem kell akkora mértékű felelősséget magadra vállalnod, amelyet később esetleg számon kérhetnek rajtad! Ne aggódj, ez nem számít megfutamodásnak, csupán önmagadra is gondolsz!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, valaki ostorral hajt, miközben neked szaltózva kell körbe ugrálnod, ez azonban egyrészt roppant fárasztó, másrészt rendkívül frusztráló, hisz úgy hajtanak előre, hogy semmiféle alternatívát nem adnak, csak is azt, hogy neked kell produkálni magad, különben minden elúszik. Most mondj nemet, mielőtt végleg kimerülsz és hozd mindenki tudtára, hogy ez nem a cirkusz és Te nem az az idomított állat vagy, akit a ketrecből kiengedve mutogatnak a nagy közönségnek! Jó dolog a cirkusz, sőt, még látványelemekkel is dúsított, de Te jobban szereted a közönség soraiból élvezni az előadást, semmint az idomár téged mutogasson mindenkinek. Nem kell kötélnek állnod, ha nem akarsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mivel a hétvégére pihenést terveztél, épp ezért mihamarabb végezni szeretnél minden olyan tennivalóddal, amely nem tűr halasztást. Ennek érdekében egy idő után elkezdesz össze-vissza kapkodni és mindent összecsapni, már az sem érdekel, milyen lesz az eredmény, csakis az lebeg a szemed előtt, hogy mi fog történni, ha nem tudsz időben mindennek pontot tenni a végére. Mivel ez semmi jóra nem vezet, most parancsolj megálljt önmagadnak, ülj le, logikusan rendezd a tennivalókat és úgy vedd sorra egyiket a másik után, hogy végül lelkiismeret furdalás nélkül tudd átadni magad a hétvégének! Nem éri meg kapkodni, hisz azzal csak azt éred el, hogy dupla annyit kell dolgoznod, hogy kijavítsd a hibákat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma végre úgy tűnik, az a fa, melyet régóta olyan gondosan öntözöl, zamatos gyümölcsöt terem és neked ehhez semmi mást nem kell tenned, csupán csak felágaskodni és leszakítani az ágakról. Büszkeséggel és megnyugvással tölt el a tudat, hogy megérte annyi energiát rááldozni, hisz a befektetett munka ezúttal produktív és nem is akármilyen eredményt hozott. A környezeted is meglehetős elismeréssel tekint rád emiatt, Te pedig abszolút büszkén vállalod fel azt, hogy bizony saját erődből értél el valamit, amiért az elején egy lyukas garast sem adtál volna. Látod a hit és az akarat együtt milyen magasságokig képes eljuttatni?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl sokáig hezitáltál valamin, emiatt elúszott egy komoly lehetőség arra, hogy végre olyan sikereket érhess el, amelyekhez nem kell megmásznod a Mount Everest-et. Nem biztos, hogy a siker nem jön majd, de mivel ez az alkalom kicsúszott a kezeid közül, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb úton fogod tudni majd elérni. Ne hagyd azonban, hogy kishitűséged és félelmed megakadályozzon bármiben is, szedd össze minden bátorságod és indulj el! Ha ehhez saját erődből kell is megmásznod a hegyet, az se ijesszen el, hisz a végén annál édesebb lesz majd a siker íze!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, kezdesz belefáradni abba, hogy mindig ugyanazt csinálod,hogy mindig minden ugyanolyan, semmi nem változik, hogy ennél egyhangúbb már nem is lehetne az életed. Épp ezért lassan érik benned az elhatározás, hogy valami nagy változás kellene ahhoz, hogy új lendületet kapj, amelynek segítségével végre el mersz indulni egy teljesen másfajta, színesebb, általad minőségibbnek tartott élet felé. Amennyiben lehetőséget kapsz erre és valóban változtatni szeretnél, ragadd meg az alkalmat, de ügyelj arra, hogy gondolkodás nélkül nem mondj igent semmire!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki mindenáron maga mellé szeretne állítani egy bizonyos helyzetben, ennek érdekében mindent elkövetve és semmit nem szégyellve. Csak azért azonban, mert erőszakkal nyomul, neked még nem kell kötélnek állnod, Te ugyanis önálló gondolkodással bíró emberként el tudod dönteni, kit és miért támogatsz. Ne engedj a nyomásnak, inkább határozottad hozd a tudtára, hogy ezzel a fene nagy taktikázással csak maga ellen fog fordítani. Légy kemény és talpraesett!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú gondolkodás és mérlegelés után komoly elhatározásra jutottál, melyet a környezeteddel is azonnal megosztasz. Noha nem mindenki fog örülni annak, amilyen döntésre jutottál, próbáld megértetni velük, hogy ez esetben elsősorban önmagad kellett előtérbe helyezned, nem mások véleményét, esetleges ellenérzéseit figyelembe véve megfutamodni az elől, amely előbb-utóbb úgyis bekövetkezett volna. Ha már eldöntötted, nincs értelme halogatnod a dolgot, egyszerűen zárd le azt, ahol eddig voltál és indulj el az új felé. Mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, top formában vagy ahhoz, hogy akár a Világot is legyőzd, hogy elérd azt, amit szeretnél. Ügyelj azonban arra, hogy ne csak a célt lásd magad előtt, próbálj globálisan tekinteni minden helyzetre, merülj el a részletekben és igyekezz kis lépésekben haladni. Hidd el, senkinek nem sikerült eddig még egy egyetlen, nagyobb ugrással felérni a hegy csúcsára! Légy türelmes, ne akarj mindent azonnal megoldani, vannak olyan bonyolultabb ügyek, amikhez a tudásodon kívül a józan eszedre is szükséged van. Jó munkához idő kell!

HALAK (február 20-március 20)

A többiekkel ellentétes álláspontot képviselsz egy bizonyos ügyben, mely miatt igencsak ferde szemmel tekintenek rád. Attól azonban, mert nem értesz velük egyet, még korántsem biztos, hogy nincs igazad, épp ezért előzetes gondolkodás nélkül ne add fel a saját elveid és ne változtasd meg a véleményed csak azért, hogy be tudj illeszkedni a sorba. Merj másmilyen lenni, merj különbözni másoktól, mert ha soha nem mered kimondani hangosan a véleményed, csak azért, mert esetleg nem egyezik a tömegével, ne vonulj háttérbe és ne bujkálj! Mindenáron azonban ne menj szembe a szabályokkal, csak azért, hogy mindenki megjegyezze a neved! Ésszel képviseld önmagad!