Napi horoszkóp május 13.: a Kosok hatalmas felelősséggel járó feladattal küzdenek, az Oroszlánokban érik a változtatás gondolata

Borítókép: Napi horoszkóp május 13.: a Kosok hatalmas felelősséggel járó feladattal küzdenek, az Oroszlánokban érik a változtatás gondolata Forrás: kaboompics.com
Hétvégén se feledkezz meg a napi horoszkópodról, hisz ahogy minden nap, ma is izgalmas üzenetek várnak rád!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Hatalmas felelősséggel járó megbízást kaptál a hétvégére,, amely első pillanatban nagyon úgy tűnik, hogy sokkal nagyobb falat számodra, mint amit még biztonsággal le tudsz nyelni anélkül, hogy megakadna a torkodon. Ha azonban az első ijedtségből felocsúdsz, tekints kicsi másképp a helyzetre és úgy menj neki a feladatnak, hogy nem ezen múlik a Világ sorsa. Ne vegyél túl nehéz hátizsákot magadra, mert összeroskadhatsz a súlya alatt, sokkal inkább próbálj egyfajta kihívásként tekinteni a helyzetre. Találd meg az élvezhető pontokat és a görcsösséged levetkőzve, lazán sétálj végig az úton! Menni fog, csak bízz magadban! Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Számodra fontos dologért harcolsz, mindenre hajlandó vagy annak érdekében, hogy elérd, amit kitűztél magad elé. Még a környezetedben élők álla is leesik attól, hogy mi mindenre hajlandó vagy azért, hogy megkaparintsd magadnak, meglehetős elismeréssel figyelik céltudatosságod és azt, hogy nagyon keményen dolgozol az ügyön. Ügyelj azonban arra, hogy ne tegyél fel mindent egy lapra a siker érdekében, vannak ugyanis olyan hegyek, amelyek megmászása komoly áldozatokkal, akár a testi épséged kockáztatásával is járnak. Dönts okosan és bölcsen, van időd, nem hajt a tatár, mérlegelj minden előnyt és hátrányt, mielőtt elindulsz az úton!

IKREK (május 22-június 21)

Mindent nagyon pontosan elterveztél, a kiszámított útvonalon haladsz előre különösebb gond nélkül, amikor rá kell jönnöd, hogy valami nagyon nem stimmel. Nem úgy körvonalazódik ugyanis az eredmény, ahogy azt elvártad, hisz ha ennyire jól működik minden, akkor tökéletes produktumot vársz a végén. Haladj centiméterről centiméterre és keresd meg azt a porszemet, amely megakasztotta a folyamatot és igyekezz korrigálni, amit lehet. Sokkal nyugodtabb leszek, ha sikerül kijavítani a hibát és zavartalanul haladhat minden a maga útján, a biztos siker felé!

RÁK (június 22-július 22)

Egy olyan személyben kell csalódnod, akiről korábban a legkevésbé sem hitted volna, hogy valaha csalódást okozhat, most azonban mégis így alakult a helyzet. Kissé átverve érzed emiatt magad, elkeseredettséged nem is igen tudod, illetve akarod titkolni. Próbáld a külvilág kizárásával végiggondolni, hol csúszhatott hiba a számításaid közé, de ne ítélkezz elhamarkodottan, hisz amíg nem tudod a miérteket, addig lehetséges módon rosszul ítéled meg a helyzetet. Adj időt magadnak, hogy megnyugodj, hogy feldolgozd a kialakult szituációt és amennyiben szükségét érzed annak, hogy letisztázd az egészet, mielőtt továbblépnél, abban az esetben ülj le az illetővel és tedd fel neki a benned lévő kérdéseket. Még az is előfordulhat, hogy olyan kérdésekre kapsz választ, amelyek teljesen más szemszögből világítják meg a történteket.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mostanra untad meg azt, hogy céltalanul benn állsz a dominósorban, hogy semmi, említésre méltó nem történik az életedben, ugyanazokat a szélmalomharcokat vívod, minden áldott nap. Borzasztóan egysíkúnak érzed a hétköznapokat, amelyek monotonitása miatt már kezdesz némi apátiával tekinteni mindenre. Ez a környezetednek is elég hamar feltűnik, amelyet szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis egy elég magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Ez elegendő jel neked arra, hogy akard a változást, hogy kitörj ebből a mókuskerékből és pozitív értelemben valami olyan maradandót alkoss, amelyről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak egy olyan kihívást, hogy anélkül léphess ki, abból a bizonyos dominósorból, hogy ne dönts fel a többieket, de büszkén mondhasd el magadról, hogy most már bizony nem tartozol közéjük, nem vagy többé fekete-fehér!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túl nagy görcsösséggel szeretnél elérni valamit, amiről azt hiszed, mindenképp szükséged van rá. Ennek oltárán bármit képes vagy feláldozni, csak azért, hogy megszerezd magadnak, annak ellenére, hogy olyan jelek sorozatát kapod, amelyek világosan megmutatják, hogy tulajdonképp nem is biztos, hogy több, vagy jobb leszel, ha megszerzed magadnak. Gondold végig, hogy valóban elengedhetetlenül szükséges-e a dolog a jelenlegi életedben, hogy ilyesfajta áldozatokat hozz meg érte. Amennyiben a pro és kontra érvek között több kontrát találsz, ne akard minden áron elérni, lásd be, ha már túl nagy áldozatokkal jár és próbáld elengedni a dolgot. Annyi minden, másféle dolog van, ami életed során örömet okozhat még, nem érdemes emiatt keseregned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az utóbbi időben túl sok mindennel próbáltál egyszerre foglalkozni pontosan azért, hogy még azelőtt be tudj fejezni minden, általad megkezdett folyamatot, mielőtt rád köszön a hétvége. Ennek azonban az lett az eredménye, hogy hibát hibára halmoztál, épp ezért ma úgy szaladgálsz fel-alá, mint egy mérgezett egér. Ne kapkodj ilyen eszeveszetten, csak nyugodtan haladj szép sorjában mindennel, úgy tegyél mindennek pontot a végére, hogy a produktummal végül Te is elégedett lehess. Hidd el, minél jobban sürgetsz valamit, annál inkább hátráltatod saját magad az előrehaladásban! Találd meg azt a sebességet, amellyel mindent időben le tudsz zárni, javítsd ki a hibákat, mert így sokkal nyugodtabban ugorhatsz fejest a hétvégébe!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy számodra kiemelten fontos ügyért harcolsz, mindent képes vagy feláldozni azért, hogy mindenképp elérd a célod, emiatt még azokat, a tested által küldött jeleket sem vagy hajlandó tudomásul venni, amelyek már fizikai tüneteket okoznak rajtad. Most parancsolj megálljt magadnak, ha nem akarsz a kitűzött cél miatt az egészségedben bármifajta károsodást szenvedni, hidd el, semminem olyan fontos, hogy saját magad áldozd fel annak oltárán! Igyekezz olyan tempóban haladni, amely még biztonsággal tartható és nem érzed úgy, hogy hátrafelé haladsz, de semmiképp ne rohanj fejjel a falnak! Okosan taktikázz pont azért, hogy ne okozz saját magadnak se deficitet!

NYILAS (november 23-december 21)

Mivel az elmúlt időszakban egymás után értek a kudarcok, most már sokkal óvatosabb vagy olyan tekintetben, hogy csak úgy „Hűbele” Balázs módjára, gondolkodás nélkül fejest ugorj akár a legmélyebb medencébe is. Nagyon bölcs dolog, ha óvatosabb vagy, ám ez meggátol abban is, hogy új élményekkel, vagy tapasztalatokkal gazdagodj. Igyekezz megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba vágnál, de ne foszd meg magad attól, hogy egy minőségibb, színesebb életet élhess! Mikor tennél őrült dolgokat, ha nem most?! Te is sokkal jobban fogod érezni magad, ha lesz mit mesélni majd az unokáknak, nem igaz?!

BAK (december 22-január 20)

Egy, a múltban meg nem oldott, kellemetlen probléma tör most felszínre, amely igen sok bosszúságot okozott régebben is, érthető módon tehát nem szeretnéd, ha ezúttal is olyannyira megkeserítené az életed. Épp ezért még csírájában fojtsd el az ügyet, még azelőtt oldd meg bármi áron, mielőtt ismét gondot okozna. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, bízz a tudásodban és a tapasztalatodban és mihamarabb, egyszer, s mindenkorra tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem lebeg állandóan a fejed felett Damoklész kardja!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mivel kissé egysíkúnak érzed mostanában az életed, nagyobb volumenű kihívásban gondolkodsz. Olyasmiben, amely ugyan ismeretlen számodra, mégis rengeteg élményt tartogathat. Az egyetlen szempont azonban, amely miatt hezitálsz, az a dolog veszélyességi foka, nem tartozik ugyanis a biztonsági zónába, tele van extrém, veszélytelennek a legnagyobb jóindulattal sem mondható akadályokkal. Amennyiben elég bátornak érzed magad ehhez a kalandhoz, a megfelelő mérlegelés után vállald el. Ha azonban mégis valami miatt megremeg a lábad, nem kellene elsietned a dolgot. Ebben az esetben adj időt magadnak a felkészülésre, hisz nem hajt a tatár!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki elég komoly dologban kér tőled segítséget olyasvalamivel kapcsolatban, amellyel egyedül nem képes megbirkózni. Mivel neked megvannak a megfelelő eszközeid arra, hogy megoldd a helyzetet, ne hezitálj, ragadd meg a kezét és vezesd el oda, ahol egyszer, s mindenkorra pontot lehet tenni az ügy végére. Ez a bizonyos személy nagyon hálás lesz neked, hogy számíthatott rád, Te pedig joggal lehetsz büszke magadra, hisz ismét sikerült bebizonyítanod, hogy mekkora szíved van és alkalomadtán mekkora önzetlenségről tudsz tanúbizonyságot tenni! Mindig maradj ilyen, ezért szeretnek ugyanis olyan sokan!