Napi horoszkóp április 25.: a Nyilasok a tökéletességre törekszenek, a Bakok racionálisan gondolkodnak

Borítókép: Napi horoszkóp április 25.: a Nyilasok a tökéletességre törekszenek, a Bakok racionálisan gondolkodnak
Hurrá, horoszkóp!

NAPI HOROSZKÓP április 25.

KOS (március 21-április 20)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára jól láthatóan is feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene, vagy elfogadnod őket úgy, ahogy vannak. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy félelmed megalapozott-e, vagy csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni, a saját nyugalmad érdekében. Amennyiben úgy találod, hogy semmi keresnivalód a jelenlegi szituációban, nyugodtan zárd le és lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess valamit, ami távol áll tőled!

BIKA (április 21-május 21)

Szinte már magadénak tekinted az eredményt, épp ezért, kicsit lazábbra engeded a gyeplőt is. Légy azonban óvatos, hiszen a lovad bármikor megbokrosodhat, akkor viszont minden erődre, tudásodra és magabiztosságodra szükséged lesz annak érdekében, hogy ne történjen óriási baj belőle! Akkor dőlj hátra ilyen nyugodtan, ha valóban bent vagy már a célban és minden úgy van elvégezve, ahogy azt elvárják tőled! Még jó, hogy veszélyhelyzetben is meg tudod őrizni a hideg véred!

IKREK (május 22-június 21)

Nem szeretsz egyetlen találkozás után bizalmat szavazni embereknek, most azonban a legnagyobb meglepetésedre olyasvalakit sodor utadba az Élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot, szinte azonnal ugyanazon a hullámhosszon gondolkodtok, így azt érzed, nincs okod arra, hogy bizalmatlan legyél vele szemben. Ez mind szép és jó, ennek ellenére érdemes óvatosnak lenned, hisz soha nem tudhatod, mikor melengetsz kígyót a kebleden! Csak okosan és tudatosan engedj embereket a bizalmadba férkőzni, hisz ha visszaélnek vele, annál nagyobb csalódás lehet belőle!

RÁK (június 22-július 22)

Bármit teszel az Életben, mindig lesznek, akik nem tetszésüket fejezik majd ki veled és a tetteiddel kapcsolatban, neked azonban nem kell úgy élned az mindennapjaid, hogy az legyen az elsődleges szempont, vajon kiből milyen érzést váltasz majd ki. Te, magad ugyanis rendelkezel egy értékrenddel, amely általánosságban véve beleilleszthető a normális társadalmi és szociális normákba, nem kell tehát mások szerint alakítani és aszerint finomítani magadon, hogy ők milyen elvárást támasztanak feléd. Ne akard erőszakkal megváltoztatni magad. Úgy élj, ahogy azt Te jónak látod, ne úgy, ahogy azt mások elvárják!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon szeretnél változtatni a jelenlegi élethelyzeteden, erre azonban eddig a pillanatig nem volt még elegendő bátorságod. Most azonban a körülmények lehetővé teszik, hogy kilépj és új dolgokat próbálj ki, különösebb kockázat nélkül. Ne késlekedj, pontosan tudod ugyanis, hogy ha most nem ragadod meg a kínálkozó lehetőséget, nagy valószínűséggel jó ideig nem lesz rá alkalmad. Ha másért nem, a saját lelkiismereted megnyugtatásáért érdemes kipróbálnod, hisz ha elengeded, később talán bántani fog a dolog, akkorra azonban már elúszik a hajó!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje teljes mellbedobással küzdesz valamiért, minden lehetséges fórumon megpróbáltad elérni azt, amit szeretnél. Be kell azonban látnod, az eddigi taktikád nem igazán működik, ellenkező esetben már rég átszakíthattad volna a célszalagot. Épp ezért eljött az idő, hogy a külvilágot kizárva leülj és végiggondold, vajon mit kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy eredményes lehess és ezzel a hiányérzeted felváltsa az elégedettség érzése. Nem lehetetlen a küldetés, csupán apró taktikai változtatásra van szükség! Fel ne add most, amikor olyan régóta rovod a köröket ez ügyben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Amikor már kezdtél feladni valamit, olyan személy érkezik, aki szinte derült égből, villámcsapásként hozza el a megoldást egy olyan dologgal kapcsolatban, amiben szinte már egyáltalán nem hittél és kezdtél beletörődni, hogy ennek vége. Hihetetlen számodra, hogy hogyan történhetett az egész, ám most mégsem érdemes beleragadnod ebbe, gyorsan kell cselekedned, hisz ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy megoldj egy olyan problémát, amely már-már kezdett a fejedre nőni és nem igen tudtad uralni. Ez a bizonyos személy azonban elhozta a megoldókulcsot és az ő segítségével sikerül lezárnod. Légy hálás érte és biztosítsd róla, hogy ő is számíthat rád, ha úgy hozza az élete!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Anyagilag elég jól jövedelmező dologgal foglalkozol, amelyet csupán azért csinálsz, mert megéri, hisz sok pénzt keresel vele. Semmi más nem szól mellette, közben egyáltalán nem érzed jól magad benne, emiatt egykedvűen, gépiesen csinálod, mialatt folyamatosan azon hezitálsz, érdemes-e vajon csupán az anyagi jólét miatt foglalkoznod vele, hisz ez az egyetlen mellette szóló érv. Ülj le és gondold végig egy pillanatra, hogy mit is szeretnél valójában: könnyen jött, ám elég sok pénzt, avagy egy olyan tevékenységet, amely boldoggá tesz annak ellenére, hogy ugyanazért az összegért jóval többet kell tenned. Ha sikerült eldöntened, most érdemes a megfelelő lépéseket megtenned!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletes legyél, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót az életeden, folyton azon jár az agyad, hogy lehetnél még jobb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled és azt gondolod, hogy csalódást okoznál neki, ha csak megbotlanál, vagy valami nem úgy sikerülne, ahogy azt eltervezted, vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad valójában a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mindenki elvárása szerint élned, hisz ez a saját életed és nem másoké!

BAK (december 22-január 20)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan, vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sok feladatot vállaltál magadra, mindenbe belekezdtél egy kicsit, nem számolva azzal, hogy lesz közöttük olyan, ami sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek elsőre látszott. Mivel azonban szorít a határidő, fogalmad sincs, mihez kezdj, joggal érzed úgy, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Az első kétségbeesés után próbálj higgadtan tekinteni a kialakult szituációra, hisz attól, mert mérgezett egér módjára szaladgálsz össze-vissza, még nem fogsz tudni megoldani semmit. Szedd össze a gondolataid, állíts fel egy sorrendet és annak alapján fejezd be egyiket a másik után. Menni fog, csak ne hagyd magad szétesni! Legközelebb érdemes jobban átgondolnod, miféle terheket veszel a nyakadba!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasmi miatt aggódsz, amire abszolút nincs ráhatásod, így nem is tudod befolyásolni, épp ezért be kell látnod, hogy nincs értelme valamiért a tíz körmöd lerágni, ami már az elején eleve el van rendelve. Próbálj más dolgok felé nyitni és csak akkor áldozz erre a bizonyos dologra bármennyi időt és energiát, ha látsz egy halvány reményt arra, hogy felmutatható és fogyasztható eredményt tudsz majd a végén produkálni. Amennyiben azonban nincs esélyed arra, hogy sikerélményt szerezz, jobban megéri továbblépned és nem vesztegetned az időd felesleges dolgokra. Vedd észre az utadba kerülő lehetőségeket és ne félj élni velük!