Napi horoszkóp április 19.: a Rákokat eltalálja Ámor nyila, a Skorpiók szorult helyzetükben kapnak segítséget

Borítókép: Napi horoszkóp április 19.: a Rákokat eltalálja Ámor nyila, a Skorpiók szorult helyzetükben kapnak segítséget
Ma se feleddkezz meg a horoszkópodról, a csillagok állása ugyanis izgalmas dolgokat tartogat számodra is!

NAPI HOROSZKÓP április 19.

KOS (március 21-április 20)

Apró botlás lesz az, amely a mai napod meghatározhatja, ám csak abban az esetben, amennyiben nem tudod a helyén kezelni a problémát. Mindenkivel előfordul, hogy hibázik, de ne tulajdoníts ennek nagyobb jelentőséget annál, mint amekkora jelentőségű hézagról szó van. Pontosan tudod, hogyan kell a csorbát kiköszörülni, még csak nincs is mások segítségére szükséged, mihamarabb állj neki tehát a hiba kijavításának! Ne hagyd, hogy az egész napodra rányomja a bélyegét egyetlen kis botlás, amelynek tulajdonképp nincs is akkora jelentősége, hogy ekkora lufit fújj belőle, arról már nem is beszélve, hogy minél nagyobb dobra vered a dolgot, annál nagyobb esélyed van arra, hogy másoknak is feltűnik. Diszkréten oldd meg a problémát és lépj tovább!

BIKA (április 21-május 21)

Túl gyorsan és jól haladnak a dolgaid, emiatt kezdesz kicsit gyanút fogni, hogy a nagy hurrikán várat magára és egyszer csak úgy fog lecsapni rád, hogy nem is számítasz rá, minden eddig elért eredményed magával söpörve. Amennyiben nem tudod elhessegetni ezt az érzést, érdemes felkészülnöd rá még akkor is, ha csupán Te vizionálsz ilyen dolgokat, ha ugyanis így megnyugszik a lelkiismereted, nyugodtan élvezheted azt a tevékenységet, amelyet most végzel. Hidd el, ha hagyod, hogy a félelem és görcsösség eluralkodjon rajtad, soha nem fogsz tudni felszabadultan, lazán viselkedni, akkor meg mi értelme az egésznek?! Élvezd az életet, mert nincs belőle kilenc neked sem!

IKREK (május 22-június 21)

Határidőre elvégzendő feladattal akadsz meg a mai napon, amelyről fogalmad sincs, hogyan kellene továbblépned ahhoz, hogy a karnyújtásnyira lévő végét elérhesd és végre pontot tehess a végére. Mivel a Te képességeiden ezúttal túlmutat ez a kihívás, ép ezért érdemes keresned egy olyan személyt a közvetlen környezetedben, akit kellőképp megbízhatónak tartasz, ezen kívül rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, amely átsegíthet téged ezen az akadályon. Ne feledd a végén megköszönni neki és megemlíteni a feletteseidnek, hogy az eredmény nem csupán a Te érdemed volt, így tudni fogják, mi az, amit még nyugodtan rád bízhatnak, és mi az, ami már túl nagy falat számodra!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap kifejezetten kellemes meglepetéseket tartogat számodra, olyan emberbe botlasz ugyanis bele, aki iránt már az első pillanatban komoly vonzalmat érzel. Szinte megmagyarázhatatlan számodra, hogyan történhetett ez meg, a környezetedben ugyanis híresen racionalista ember vagy, aki a legkevésbé sem él álomszerű világban, most azonban érdemes megragadnod az alkalmat, hisz hosszú távon olyan, mindent elsöprő szerelmet kaphatsz, amelyre nem is mertél volna korábban gondolni. Mielőtt azonban elrepülsz a rózsaszínű szerelemjárattal, érdemes kicsit feltérképezned a helyzetet, hisz a nagy ködben ugyanis előfordulhat az, hogy nem látod az illető esetleges hátsó szándékait. A nagy csalódás elkerülése érdekében próbálj azért nyitott szemmel járni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Pontosan tudod, mit szeretnél elérni, abszolút mértékben tisztában vagy a határaiddal, kitűztél magad elé egy fontos célt, mivel azonban az említett határokon jóval túlmutat a dolog, egyelőre visszatart a félelem attól, hogy nekivágj az útnak. Amennyiben hagyod, hogy ez a félelem eluralkodjon rajtad, így soha nem fogsz tudni semmiféle sikert elérni és maradandó alkotni, amely miatt soha nem fogsz tudni kiteljesedni sem. Érdemes mérlegelned, hogy továbbra is egy helyben álldogálva álmodozol, vagy magadra erőltetsz némi bátorságot, és önbizalommal felfegyverkezve belevágsz a kalandba. Hidd el, nem fogod megbánni, ha a végső célodra gondolsz, nem is marad időd majd a félelmeiddel és frusztrációiddal foglalkozni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, akinek legidegesítőbb tulajdonsága az, hogy szeret a bolhából elefántot csinálni csak azért, hogy öt perc hírnevet kaphasson, még akkor is, ha bármiféle negatív dologról van szó. Mivel azonban neked rengeteg ellenérzésed van ez ügyben, épp ezért mielőtt belerángatna bárminemű kellemetlen helyzetbe az illető, érdemes nyíltan és őszintén a tudtára adnod, hogy nem szeretnél eszközként szolgálni az ő hírnevéhez és ahhoz, hogy a fejeden ugrálva jusson magasabbra, minél szélesebb körben hírt adva magáról. Mivel az eszközei nem a legtisztességesebbek, nem is kell a saját értékrended kettétörnöd ahhoz, hogy neki megfelelj. Járd a saját utad, minél távolabb tartva magad az ilyen természetű emberektől!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha karnyújtásnyira vagy a célod elérésétől, valami azonban erőteljesen hátráltat és visszahúz, távol tartva attól, hogy átszakíthasd végre a célszalagot. Érdemes végiggondolnod, mi az, ami miatt nem nem tudsz haladni és változtatnod kellene ahhoz, hogy akadálytalanul megtehesd az utolsó lépéseket. Amennyiben nem találod a hibát, kérj segítséget, ne vesztegesd az időd arra, hogy hosszan elmélázol azon, hol kerülhet porszem a gépezetbe. Nem szégyen az, ha tanácsot kérsz valakitől, aki nálad tapasztaltabbnak számít, senki nem mondta ugyanis, hogy egyedül kell megbirkóznod a feladattal. Ne aggódj, ettől még ugyanúgy a Te érdemed lesz az eredmény, senki nem fogja elvenni tőled!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szorult helyzetedben ma egy olyan személytől érkezik a segítség, aki más napokon a legtávolabb áll tőled, nem is igazán szimpatizálva veled. Most azonban mintegy életmentésnek tűnik a dolog, hisz nélküle nem biztos, hogy sikerrel tudtad volna megugrani az elég gördülő akadályt. Légy hálás és mondj köszönetet az illetőnek, hisz nem mindenkinek dobnak mentőövet a nyílt tengeren történő fulladozás közben. Érdemes kicsit félretenned az előítéleteid és a pozitív dolgokat keresni benne, lehet ugyanis, hogy nem is olyan negatív és unszimpatikus ember, mint amilyennek azelőtt gondoltad!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai napon elég sok tennivaló szakad a nyakadba ahhoz, hogy feltett lábbal jégrémet majszolva kifelé bámészkodj az ablakon, neked valahogy még sincs akkora akarat erőd, valahogy nem igazán van kedved felvenni a tempót. Így azonban hamarosan felelősséget kell vállalnod, hisz vannak határidők, amelyeket betartva felmutatható és fogyasztható eredményt kellene produkálnod. Hidd el, nem vagy egyedül, mindenkinek jól jönne egy több napos pihenő, de ha nem szeretnél magadra haragítva a feletteseid, konfliktushelyzetbe kerülni, jobb lesz, ha rövid időn belül sebességre kapcsolva nekiindulsz a hegynek. Majd a sikeres csúcstámadás után ráérsz megpihenni!

BAK (december 22-január 20)

Bizonyos személyek a tágabb környezetedben elég vaskos álarcot próbálnak rád erőltetni, olyan szerepbe kényszerítve ezzel, amely abszolút távol áll tőled. Ne hagyd magad arra kényszeríteni, hogy önmagadból teljesen kivetkőzve olyasmit kelljen eljátszanod, amelyet úgysem tudsz egyrészt hitelesen hozni, másrészt az értékrendedtől igen-igen távol esik. Megvan neked a saját egyéniséged, nincs szükséged arra, hogy mások mondják meg, hogyan kell viselkedni, mindezt pedig csupán azért, hogy az ő szemükben népszerű maradhass. Ha elfogadnak olyannak, amilyen álarc nélkül vagy, rendben, ha azonban nem hajlandóak a valós éneddel együttműködni, hagyd, hadd menjenek tovább a saját útjukon!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Jó szándékkal veszed a kezedbe az irányítást egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a nagy segíteni akarásod azonban visszájára fordul és mégsem úgy sül el, ahogy eredetileg szeretted volna. A nagy bukást elkerülendő, gyorsan és megfelelően kell reagálnod, hatékonyan beavatkozva ahhoz, hogy ne omoljon az egész csőstül a fejedre. Mivel pontosan tudod, hogyan oldd meg legegyszerűbben a problémát, így nem tart sokáig az sem, hogy kioldd a gordiusi-csomót. Vesd meg minden tudásod és eddig megszerzett tapasztalatod, mindeközben felvállalva azt, hogy hibáztál. Ne aggódj, mivel Te is halandó ember vagy, abszolút elfogadott a tévedés lehetősége!

HALAK (február 20-március 20)

Túl hamar szavaztál bizalmat valakinek, aki durván visszaélt vele, hatalmas csalódást okozva neked ezzel. Mielőtt azonban az egész Világra ráhúzod a vizes lepedőt emiatt az egyetlen rossz tapasztalat miatt, gondold végig, miért történhetett így az egész, hol ronthattad el, ami végül odáig vezetett, hogy Te fizetted meg az árát. Ne gondold, hogy mindenki ilyen, csupán csak tanulnod kell még emberismeretből, megtanulva ezúttal a leckét, mely szerint időnként előfordul, hogy kígyót melengetsz a kebleden, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy mindenki rossz és ártani akar neked! Járj nyitott szemmel, hogy legközelebb könnyebben észrevedd az ártó szellemű személyeket!