15 rémes, idegesítő és kínos dolog, amit minden nő utál!

Borítókép: 15 rémes, idegesítő és kínos dolog, amit minden nő utál!
Nőnek lenni nem (is) mindig olyan könnyű!

A társadalom a tökéletességet dörgöli a gyengébbik nem orra alá a fellelhető összes platformon, ám azokról az apró kulisszatitkokról sosem szól a fáma, amikkel nők milliói szembesülnek nap mint nap. Félúton a "skatulyából húztak ki" és a "már megint késésben vagyok" közt található az az apró kis halmaz, amibe azok a dolgok lapulnak melyek néha a sírba visznek, még akkor is ha nem beszélünk róla.

Azt gondoltuk ismét felállítunk egy görbe tükröt, mert "női gondok" témakörben még mindig van pár kimondatlan, de valahol mégis mosolyra fakasztó dolog.

Néha kell tudni nevetni ezeken, pontosabban magunkon is! :)

1.) Kifogyni a száraz samponból! - Francba!
Tény és való, hogy a rendszeresen hajmosást semmi se válthatja fel- illetve ki, de egy bizonyos kor után az egyik legfontosabb mentőöv lehet.

2.) Rúzsfolt
A sminked tökéletes - persze gondolod te - mert jóval később a női mosdóban szembesülsz azzal, hogy bizony a fogad rúzsfoltos. Már csak arra tudsz gondolni: "A fenébe, vajon mióta?"

3.) Instant manikűr
Észreveszel egy apró kis száraz bőrdarabod a körmöd mellett és azt gondolod, hogy most ezt kivételesen eltudod távolítani úgy, hogy semmi nagyobb gond nem lesz majd. Hát nem!

4.) A borotva sok mindenre veszélyes lehet
A nagy kapkodás közepette a körmödet is bedarálja a legjobb női borotva (is).

5.) Még mindig a borotva...
Meggyőző reklámok ide vagy oda, van az a női turbó üzemmód a gyors készülődés folyamatában, mely során sok hangzatos borotva márka megbukott már. A szélsebes kapkodásnak mindig egy vérző, na meg persze a legrosszabb helyen található sérülés lesz az ára.

6.) Óhh azok az ajkak
Az egyik legelterjedtebb instant módszer kiszáradt ajkakra: foggal óvatosan és szépen eltüntetni azt a fránya bőrdarabot. Ez persze sose marad nyomtalan, így a következő szintet a vérző ajkak problematikája adja.

7.) Testben itt, fejben ott
Végre eljött a randi napja, de csak nem tudod kiverni a fejedből azt a rossz érzést, hogy a sminked/hajad/rúzsod nem úgy áll ahogy kell. Így tehát nincs mit tenni, mint kivárni azt a kis időt, ami után már nem "kellemetlen" illedelmesen meglátogatni a mellékhelyiséget. (Ilyenkor persze nem repül az idő!)

8.) Ez is beragadt!
A cipzár mindig a legrosszabbkor romlik el, vagy éppen csípi be valamelyik ruhadarabodat. Mindig!

9.) A rúzsos mindenit!
A kabátzsebedben, vagy a party neszeszeredben felejted az SOS rúzsodat, és amikor megtalálod már minden gyönyörű piros színben pompázik. Ja ez egyébként igaz a legtöbb sminktermékre, olyan észrevétlenül képesek távozni az apró kis tároló tégelyükből, hogy lassan de biztosan maszatolnak szét mindent.

10.) Új? Akkor avassuk fel!
Végre megvetted álmaid cipőjét így természetesen adott is a dolog: már rögtön aznap este fel is avatod. "Betörni nem kell, ez nem olyan" címszóval neki indulsz az éjszakának és pár óra múlva már legszívesebben mezítláb sétálnál haza, de nem! Te fogcsikorgatva kibírod az estét, hogy aztán akár heteken át szenvedj azzal az édes vízhólyaggal.