Napi horoszkóp március 23.: az Ikrek ügyei a várakozásoknak megfelelően alakulnak, az Oroszlánokban érik a váltás gondolata

Borítókép: Napi horoszkóp március 23.: az Ikrek ügyei a várakozásoknak megfelelően alakulnak, az Oroszlánokban érik a váltás gondolata Forrás: gettyimages
A csillagok mára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit várhatsz a horoszkópodtól!

NAPI HOROSZKÓP március 23.

KOS (március 21-április 20)

Akadnak bizonyos emberek a környezetedben, akik azért nem fogadnak el, mert a ellentétes álláspontot képviselsz az ő véleményükhöz képest. Emiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz velük, hisz eleinte megpróbálnak meggyőzni, majd amikor látják, hogy falakba ütköznek, ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, a ha a társadalomban elfogadott normákat képviseled, nem kell úgy élned az életed, hogy beleilleszkedj a dominósorba, hogy aztán majd együtt dőlhess a többiekkel. Persze nem árt, ha be tudsz illeszkedni, de ha az értékrendeddel nem egyezik az, amit mások képviselnek, nem is kell egyet értened velük!

BIKA (április 21-május 21)

Egészen idáig rettegtél egy bizonyos dologtól, a lehető legmesszebbről igyekeztél elkerülni azt, hogy akár csak a közelébe is kerülj egy ilyen, vagy akár ehhez hasonló szituációnak. Most azonban mégis bekövetkezett és Te szíved szerint azonnal futásnak erednél. Ám amennyiben kicsit megnyugszol, legyőzöd az első pillanatban eluralkodni látszó félelmed, máshogy is tekinthetsz a helyzetre. Igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy ez egyfajta próbatétel, melyet ki kell állnod ahhoz, hogy feljebb léphess, hogy tapasztalatot szerezhess és elmondhasd magadról, hogy akarattal győzted le a félelmed. Ne fuss el az első percben, mert még sikereket is elérhetsz azokkal a dolgokkal, amelyek eddig a mumusaid voltak!

IKREK (május 22-június 21)

Hatalmas megnyugvással veszed tudomásul, hogy minden, amibe korábban belekezdtél, szinte kifogástalanul alakul, hogy a sok zivatar után végre kezd kisütni a Nap. Nem merted elhinni, hogy van benned ennyi kitartás, hogy megtalálod azt a kapaszkodót, amit meg tudsz ragadni ahhoz, hogy bele ne fulladj a nagy sodrásba. Most egy kicsit végre szusszanhatsz, más dolgokkal is foglalkozhatsz, de érdemes rajta tartanod a szemed a folyamatban lévő ügyeken, hisz bármikor adódhat olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, ha nem avatkozol be gyorsan és hatékonyan!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, nagyon kevés időt töltesz azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak számodra, annyira zsúfolt az életed mostanában, hogy egyszerűen nem jut időd saját magadra sem. Emiatt eléggé frusztrált vagy, hisz alapvetően számodra a prioritási sorrend legtetején álltak a szeretteid, ezután következtél Te, majd valahol hátul szerepeltek azokat a dolgok, amelyek most igen nagy hangsúlyt kapnak. Ne bosszankodj emiatt, nem lesz ez mindig így, most csupán csak azért van ekkora súlya a munkának, mert nagy előrelépési lehetőségen dolgozol, amelyhez bizony szükséged van az időd és energiád túlnyomó részére. Ne aggódj, majd később bepótolod az összes időt, amelyet nem tudtál velük tölteni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta érlelődik benned a váltás gondolata, mely az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztatott, ma pedig megkapod a kezdő lökést, amelynek segítségével most már teljesen biztos vagy abban, hogy a jelenlegi helyzetet mielőbb le kell zárnod és egy új felé indulnod. Légy azonban óvatos, szuper, hogy megszületett benned az elhatározás, de ne a nagy Semmi felé menj tovább, legyen egy olyan biztos helyzet, ahol megtalálhatod a boldogságod anélkül, hogy megbánnád a váltást. Csak akkor tegyél pontot ennek a jelenlegi szituáció végére, ha teljesen biztos vagy a dolgodban. Mérlegelj mindent és ha úgy látod, hogy nincs semmi biztos pont, amibe kapaszkodhatsz, jobb lenne, ha kicsit várnál még. A lényeg, hogy meghoztál egy döntést és ez már önmagában dicséretes dolog!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki olyan súlyos titkot bíz rád, amelyet utólag visszagondolva egyáltalán nem szerettél volna tudni, mi több hatalmas teherként nehezedik rád. Bár a titkot nem illik másoknak elmondani, hisz akkor már nem titok többé, most mégis érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben egy olyan független személyt, aki nem ismeri az illetőt, mégis könnyíthet rajtad azzal, hogy megosztod vele, még mielőtt összeroppansz a nagy teher alatt. Az Élet nem mindig produkál egyszerű helyzeteket, de ezzel is tudnod kell megbirkózni, hisz ettől épülsz lelkileg, ezen kívül tapasztalatszerzés céljából sem utolsó.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, de nem tartod bölcs döntésnek, hogy ajtóstól rontva a házba, konkrétan rákérdezz. Emiatt elkezded körbeszaglászni az ügyet és virágnyelven informálódsz a részletekről. Ez nagyon hamar feltűnik az illetőnek és a hátad mögött nevetve rajtad, visz be az erdő legmélyére. Jobban teszed, ha összeszeded magad és rákérdezel, mert így csak felesleges köröket futtok és Te sem kerülsz közelebb a megoldáshoz! Jobb az ilyesmin gyorsan túl esni, de ne aggódj, nem biztos, hogy rosszul jössz ki a helyzetből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztül viszed, bármi történik, Te ragaszkodsz mindig azokhoz az útvonalakhoz, amelyeket már jól ismersz és csukott szemmel is végig tudsz rajtuk menni. Ez azonban időnként megakadályoz bizonyos célok elérésében, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor kénytelen vagy letérni az útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire, amiben nincs perspektíva, a szemed előtt lévő lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Időnként, ha bizonytalan vagy, mérlegeld, hogy miféle áldozatot kell meghoznod a saját boldogságodért!

NYILAS (november 23-december 21)

Régóta álmodozol valamiről, ami jelen pillanatban elég távolinak tűnik, nem nagyon tudod, hogyan érhetnéd el komolyabb fáradozás nélkül. Minél tovább morfondírozol azonban ezen, rá kell jönnöd, hogy a karosszékben ülve nem lehet várat építeni, most érdemes tehát felkelned, megráznod magad és biztos alapot építeni. Lehet, sőt biztos, hogy nagyon fárasztó lesz, hogy nem kevés áldozattal jár majd, hogy kacskaringót út vezet a célodig, de amennyiben valóban úgy gondolod, hogy reális esélyed van elérni azt, ne habozz tovább. Fejben mindent összeraktál már, csak a fizikai kivitelezés hiányzik. Merj tenni a jövődért, hogy később aztán nyugodtan élvezhesd annak gyümölcsét!

BAK (december 22-január 20)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik korántsem hasonló felfogással rendelkeznek és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, hagyd hátra ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyasfajta személyekre, akikben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron magad mellett tudnod őket.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé túlzsúfolt mostanában az életed, azt sem tudod, mit és hogyan kellene rendszerezned ahhoz, hogy végre minden sínen legyen és egy kicsit hátradőlhess Te is. Kezdesz kimerülni, úgy érzed, teljesen feleslegesen futsz a mókuskerékben, emiatt legszívesebben ki is szállnál, mert nem nagyon látod értelmét az egésznek. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi depresszív hangulatod irányítson és olyasmit adj fel, amin régóta dolgozol és bizony nagyon hittél benne. Ha túlságosan megterhelőnek érzed ezt a sokféle feladatot, tedd félre a halaszthatóbbakat és koncentrálj azokra, amelyektől gyorsabb és eredményes befejezést vársz! Meglátod, ha kézzel fogható számodra is az eredmény, sokkal motiváltabb leszel!

HALAK (február 20-március 20)

Általában véve diplomatikus vagy, másokkal ellentétben nem tudnak kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, amely egyszerűen nem fér bele semmilyen formában az értékrendedbe, abszolút nem tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmek vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciát gyakorolni, hogy később aztán ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned!