Napi horoszkóp március 22.: a Bakok fontos célt tűznek ki maguk elé, a Halak gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt

Borítókép: Napi horoszkóp március 22.: a Bakok fontos célt tűznek ki maguk elé, a Halak gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ismét különleges üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP március 22.

KOS (március 21-április 20)

Egy eldurvult vita hevében valaki akaratlanul a lelkedbe gázol, ami igen nagy csalódást okoz. Nem vártad volna ugyanis, hogy egy olyan személy, akit magadhoz viszonylag közel állónak gondoltál, a saját igaza védelmében, mindenféle szándékosság nélkül, csupán a saját érdekei miatt ilyen övön aluli ütést visz majd be. Lehet, hogy ezután kissé nehéznek érzed majd a lábaid, de próbálj arra gondolni, hogy most a helyzet legalább igazolta, hogy nem mind arany, ami fénylik! Nem biztos tehát, hogy az a jó barát, akit Te annak szeretnél látni, inkább hagynod kell, hogy az Élet mutassa meg, ki az aki rossz idő esetén veled táncolna az esőben is, ahelyett, hogy fedezékbe vonul, nehogy vizes legyen!

BIKA (április 21-május 21)

Egy, számodra fajsúlyos dolgot nem sikerül véghezvinned, mert valaki, akaratán kívül bizonytalanságot ébreszt benned és elhiteti veled, hogy nem vagy alkalmas a feladatra. Később Te is belátod, hogy talán nem volt a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, így nem is sikerülhet elérned a céljaid. Önmagadnak okozol ezzel csalódást, mert azt gondolod, hogy ennyire befolyásolható vagy. Ha azonban őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek, hisz ha mindig mások szubjektív véleményére alapozol, honnan tudnál Te, magad sikereket elérni?!

IKREK (május 22-június 21)

Felesleges tizediknek érzed magad egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad minden a maga útján. Nem tudhatod azonban, hogy mikor adódik úgy a helyzet, hogy mindenki tőled várja majd a megoldást, veled ellentétben ugyanis senki nem gondolkodik hasonlóan. Gondolkodj, keress inspirációkat, hessegesd el az érzést, hogy egy helyben toporogsz az állóvíz közepén, mert igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak épp most nem rajtad van a világ szeme. Eljön a Te időd is, nem is gondolnád, milyen hamar!

RÁK (június 22-július 22)

Konfliktusba keveredsz valakivel, mert tévesen ítélsz meg egy szituációt, amiről azt gondolod, hogy Téged is belekevertek. Mielőtt azonban összevesznél az érintett személlyel, győződj meg róla, valójában mi és hogyan történt. Teljesen felesleges ugyanis kellemetlenül negatív beszélgetésekbe belekavarodnod, amíg nem jártál teljesen utána az igazságnak. Ne bánts meg embereket, csak mert valaki, aki számodra nem tartozik a hiteles kategóriába, valamit mondott valakiről, ahol esetleg elhangzott a Te neved is.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy hozzád közel álló ismerősöd kéri a segítséged egy igen kényes ügyben, amely nem csak számára, de számodra is kellemetlen lehet. Mivel azonban semmiképp nem szeretnéd az illetőt slamasztikában hagyni, igyekezz olyasfajta mentőövet dobni neki, hogy a lendülettől ne zuhanj a vízbe. Ne a saját elveid és értékrended feláldozásával állj a háta mögé, csakis úgy, hogy saját magad ne sodord bajba. Igyekezzetek közösen olyan megoldást találni, amely a jelen helyzetben életmentő lehet, mégsem nyomja rá egyikőtök életére sem, hosszú távon a bélyegét. Ne ugorj fejest a szakadékba, mert egyáltalán nem biztos, hogy azzal a másiknak könnyebb lesz! Csak ésszel, okos taktikával araszolj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ez ma a Te napod! Minden a terveid szerint alakul, minden eltervezett programoddal és a kötelezettségeiddel is időben tudsz végezni, így marad időd arra, hogy saját magaddal is foglalkozz. Használd ki az időt és csak olyan dolgokat csinálj, amelyek a testi és lelki épülésed szolgálják. Menj el egy szépségszalonba, utána jöhet a shopping, találkozz a barátnőiddel és igyatok meg egy finom koktélt! Időnként szüksége van az embernek a feltöltődésre és mivel neked ritkán adatik meg a lehetőség, ezért most élj vele, mert lehet, hogy holnap már nem lesz rá alkalom!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában nem vagy az a típusú személy, aki megijed a saját árnyékától is, ám most valami mégis rossz érzést kelt benned. Nem gondolod ideálisnak a körülményeket ahhoz, hogy most mutasd meg, ami benned van, sokkal inkább szeretnél a háttérben maradni. Amennyiben valóban így érzel, nem kell magadra erőszakolnod azt, hogy mindenképp hallasd a hangod, várd meg, amíg a veszélyhelyzet elhárul, elvonulnak a viharfelhők és újra megláthatod az Élet napos oldalát. Bölcsen teszed, ha hallgatsz a megérzéseidre, hisz nem véletlenül súgják azt, amit!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre úgy érzed, megtaláltad a saját utad és megnyugtat a tudat, hogy ez az, amin ezúttal a szíved és az eszed is egyetért. Mivel nem lehetsz biztos benne, hogy meddig tart az elégedettség érzése, használd ki minden percét és élvezd a pillanatot. Lesznek ugyan elegen, akik megpróbálnak majd befolyásolni, de Te semmiképp ne hagyd magad mások által letéríteni az ösvényről! Ha senkire nem hallgatsz és eléred a célod, az egy mindennel felérő bizonyíték lesz majd, hogy érdemes hinned magadban és abban, hogy kellő mennyiségű akaraterővel akár a Világot is le tudod győzni!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad egy személy a környezetedben, akivel kapcsolatban folyamatosan az az érzésed, hogy minden tekintetben rád erőlteti az akaratát és a céljai eléréséhez eszközként igyekszik felhasználni. Neked azonban megvan a saját utad annak minden nehézségével, így nem is kell hagynod magad egyetlen másodpercig sem. Gyorsan állítsd meg az illetőt, egyértelmű, világos és határozott magyarázattal a tudtára adva, hogy a legrosszabb ajtón kopogtat, Te ugyanis nem fogsz úgy táncolni, ahogy mások fütyülnek csak azért, hogy ők learathassák a saját babérjaikat! Ne hagyd magad kihasználni, csakis a saját ügyeidre koncentrálj!

BAK (december 22-január 20)

Pontosan tudod, mit szeretnél elérni, abszolút mértékben tisztában vagy a határaiddal, kitűztél magad elé egy fontos célt, mivel azonban az említett határokon jóval túlmutat a dolog, egyelőre visszatart a félelem attól, hogy nekivágj az útnak. Amennyiben hagyod, hogy ez a félelem eluralkodjon rajtad, így soha nem fogsz tudni semmiféle sikert elérni és maradandó alkotni, amely miatt soha nem fogsz tudni kiteljesedni sem. Érdemes mérlegelned, hogy továbbra is egy helyben álldogálva álmodozol, vagy magadra erőltetsz némi bátorságot, és önbizalommal felfegyverkezve belevágsz a kalandba. Hidd el, nem fogod megbánni, ha a végső célodra gondolsz, nem is marad időd majd a félelmeiddel és frusztrációiddal foglalkozni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha karnyújtásnyira vagy a célod elérésétől, valami azonban erőteljesen hátráltat és visszahúz, távol tartva attól, hogy átszakíthasd végre a célszalagot. Érdemes végiggondolnod, mi az, ami miatt nem nem tudsz haladni és változtatnod kellene ahhoz, hogy akadálytalanul megtehesd az utolsó lépéseket. Amennyiben nem találod a hibát, kérj segítséget, ne vesztegesd az időd arra, hogy hosszan elmélázol azon, hol kerülhet porszem a gépezetbe. Nem szégyen az, ha tanácsot kérsz valakitől, aki nálad tapasztaltabbnak számít, senki nem mondta ugyanis, hogy egyedül kell megbirkóznod a feladattal. Ne aggódj, ettől még ugyanúgy a Te érdemed lesz az eredmény, senki nem fogja elvenni tőled!

HALAK (február 20-március 20)

Valakihez gyengéd érzelmek kötnek, mégsem mered bevallani magadnak, korábbi csalódásaid miatt ugyanis meghúztál egy határvonalat az emberekkel szemben. Nem akarod engedni, hogy még egyszer támadási felületet biztosíthass azzal, hogy megnyílsz és kinyilvánítod az érzéseid. Így azonban sajnos azzal is számolnod kell, hogy egy idő után egyedül élsz majd a saját világodban, ahol rajtad kívül senki más nem létezik, nincs kihez kötődnöd. Az emberek ugyanis ki fognak kopni mellőled, hisz nem akarnak majd minden áron a közeledbe férkőzni, erőnek erejével. Jobban jársz, ha lejjebb bontasz a felépített barikádból és mersz tenni egy lépést a boldogságod felé. Adj egy esélyt a dolognak!