Napi horoszkóp március 19.: az Ikrek komoly kihívással néznek szembe, a Vízöntők végre rájönnek a megoldásra valamivel kapcsolatban

Borítókép: Napi horoszkóp március 19.: az Ikrek komoly kihívással néznek szembe, a Vízöntők végre rájönnek a megoldásra valamivel kapcsolatban Forrás: gettyimages
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas információkkal szolgálnak!

NAPI HOROSZKÓP március 19.

KOS (március 21-április 20)

Két, hozzád közel álló személy között kezd eldurvulni vitás helyzet, gyülekeznek a viharfelhők, Te pedig úgy érzed, tenned kell valamit azért, hogy mindenkit megóvj az égszakadástól. Maradj higgadt, racionális, úgy igyekezz a vitát lezárni és megoldani, hogy abból senki ne jöjjön ki sem megalázott, sem vesztes félként. Törekedj a kompromisszumra, találj számukra egy olyan közös nevezőt, amely mindkettejüket boldoggá teszi majd. Hálásak lesznek neked azért, amit értük tettél, Te pedig büszke lehetsz magadra, hisz nagyon jó barát vagy, aki a bajban sem átall segíteni!

BIKA (április 21-május 21)

Rendkívül súlyos teherként nehezedett rád egy, a múltadban történt kellemetlen esemény, melyből akkor kétségbeesésedben kimenekültél, le sem sikerült zárnod. Ezúttal azonban az Élet kényszerített rá, hogy ismét elővedd és foglalkozz vele, hisz olyan szituáció adódott, ami ezen, múltban történt eseménynek a jelenbeli következménye. Ez esetben ne ess kétségbe, nem kell világgá kürtölnöd a dolgot, csupán tegyél meg mindent azért, hogy mihamarabb pont kerülhessen a végére és ne lehessen hatással sem e jelenlegi, sem a jövőbeli életedre! Jobb, ha a saját lelkiismereted miatt is lezárod az ügyet!

IKREK (május 22-június 21)

Komoly kihívással kell szembenézned, olyan feladattal küzdesz ugyanis, amely jóval túlmutat a kompetenciahatáraidon, ennek ellenére mégis neked kell megoldanod. Épp ezért a felelősség át nem hárításával kérj segítséget mástól, konzultálj egy nálad jóval tapasztaltabb személlyel és úgy oldd meg a helyzetet, hogy minden apró részletre térjetek ki annak érdekében, hogy minél kifogástalanabb munkát adhass ki a kezedből. Ha arra kerül a sor, mindenképp említsd meg, hogy nem egyedül teljesítetted a feladatot, hisz egyrészt nem lenne ildomos egyedül learatni a babérokat, másrészt pedig ha feletteseid nincsenek tisztában a valódi képességeiddel, egyre inkább emelni fogják a nehézségi fokot. Nem szégyen az, ha neked is vannak határaid és ezt be is mered vallani!

RÁK (június 22-július 22)

Végre eljött az az idő, amikor nem kell az összes idegszáladdal arra koncentrálnod, hogy úgy sikerüljön minden, általad elkezdett feladat, ahogy azt eltervezted, pontosan így haladnak a dolgok a maguk útján és ez lehetőséget ad neked is arra, hogy kicsit hátradőlj és lazíts. Nézz körül a világban, nyiss új dolgok felé, de ne vállalj egyelőre újabb kihívást, mert ha túlvállalod magad, később minden a fejedre omolhat! Csak olyasmibe kezdj bele, amely a folyamatban lévő ügyekről nem vonja el teljes mértékben minden figyelmed és energiád!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Vannak olyan dolgok a múltadban, amelyekről nem szívesen beszélsz, még csak nem is jó szívvel gondolsz rájuk és a környezet előtt kifejezetten szégyellsz felvállalni. Ezúttal azonban rá kell jönnöd, hogy a le nem zárt múlt sodor kellemetlen helyzetbe a jelenedben, így, bár nem ugrasz ki a bőrödből örömödben, mégis elő kell venned néhány, vastagon beporosodott ügyet. Mihamarabb le kell zárnod őket ahhoz, hogy ne nehezítsék meg a jelenlegi életed, hisz érthető módon nem szeretnél a nap minden egyes percében attól rettegni, mikor kerül valami ismét a felszínre. Vegyél egy mély levegőt és ugorj neki a dolognak, hisz előbb-utóbb úgy is kénytelen leszel megtenni! Hidd el, jobb előbb, mint utóbb!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Igyekszel minden eshetőségre felkészülni, nem szereted a váratlan szituációkat, épp ezért a részleteket is figyelembe véve mindig rendelkezel egy B-tervvel is. Ez a bizonyos alternatíva most nagyon jól fog jönni, hisz olyan szituáció adódik, amikor ugyan azt gondoltad, minden úgy fog alakulni, ahogy azt korábban eltervezted, mégis rajtad kívül álló okok miatt vagy kénytelen irányt változtatni és másfelé indulni. Bízz magadban, légy magabiztos, ne hagyd, hogy megrémítsen az ismeretlen, hisz nem lehetsz biztos benne, hogy rosszul fog elsülni! Nem véletlenül vagy olyan elővigyázatos és alapos, mely ezúttal kifejezetten előnyödre válik majd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár régóta dolgozol valamin, rendkívülien komoly célokkal rendelkezel, egyelőre rajtad kívül álló okok miatt nem úgy alakul a helyzet, hogy közelebb kerülnél az álmod eléréséhez. Most kell azonban nagyon kitartónak lenned, nem szabad feladnod és hátat fordítanod. Az Élet tele van megpróbáltatásokkal, amelyek csak erősebbé és tapasztaltabbá tesznek, épp ezért ne a sikertelenséget, vagy a lassú tempót lásd ebben a szituációban sem, sokkal inkább arra érdemes koncentrálnod, hogy mennyi mindent tanulhatsz belőle, hogy ha majd célegyenesbe fordulsz, ne lehessen olyan akadály, ami éppen ott lassít, vagy állít le, elvéve ezzel a győzelem lehetőségét. Ne állj most meg, csak menj tovább és légy nyitott mindenre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bár kissé öntörvényűnek gondolnak a környezetben, mindent szeretsz a saját terveid szerint alakítani és nem-igen hagysz senkit a közeledbe férkőzni, most mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amiket rád ragasztottak. Ügyelj azonban arra, hogy mégse ess át a ló túloldalára, az, hogy most segítőkész vagy, nem jelenti ugyanis azt, hogy bárki bármire eszközként használhat és azt gondolhatja, hogy akármit megcsinálhat veled, Te ennek ellenére segítesz majd. Ha öntörvényű nem is vagy, azért van egy értékrended és elveid, amelyek szerint élet az Életed, nem pedig úgy, hogy másoknak megfelelj!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár azt gondoltad, minden mára eltervezett programod sikerül végigzongorázni és elvégezni, ám rá kell jönnöd, hogy nem mindig tudod a körülményeket befolyásolni, így ezúttal az Élet alakítja a programod. Ne legyél bosszús emiatt, fogadd el, hogy most csak úgy sodródsz az árral, csak arra figyelj, hogy a nagy hullámok fel ne borítsák a csónakod. Mentőmellény van rajtad, a táj gyönyörű, az Élet szép, így próbáld felfogni a mai napot. Ha ugyanis beleveszel a mérlegelésbe, előbb-utóbb bevonzod a vihart is, amely nem csak hogy felborítja a csónakot, de még téged is messze vihet az ár! Csak nyugodtan, higgadtan gondolkodj!

BAK (december 22-január 20)

Túl sokat vársz egy bizonyos szituációtól, amely végül nem úgy sül el, ahogy azt eredetileg elképzelted, ez rendkívülien elkeserít és csalódással tölt el. Ha azonban mélyebben belegondolsz, Te voltál az, aki kissé túlmisztifikálta a helyzetet, annyira beleélted magad ugyanis, hogy már-már olyasmit is beleláttál, ami köszönőviszonyban sem volt a valósággal. Időnként előfordul az emberrel, hogy hajlamos annyira sokat várni valamitől, hogy a realitás talajától jóval elrugaszkodva, csak az általa áhított eredményt látva maga előtt, olyasfajta dolgokat is valóságosnak ítél meg, ami egyszerűen lehetetlen. Legközelebb igyekezz racionálisabban gondolkodni, hogy elkerülhesd ezt a fajta csalódást, álmodozni jó, de hamis illúziókat táplálni lelkileg nem annyira építő hatású! Nyugi, szerencsére ez még nem a Világ vége!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A benned lévő, kezdeti bizonytalanság után kezdesz ráérezni egy bizonyos szituációban arra, hogyan is kellene megoldanod a helyzetet, mely egyre magabiztosabbá tesz, ezáltal sokkal gyorsabban tudsz dolgozni. Akadnak majd olyanok, akik megpróbálják a helyzetet befolyásolni azzal, hogy minden lehetséges pillanatban beleszólnak, mit és hogyan csinálj, ám neked abszolút nem kell foglalkoznod velük. Diplomatikusan, de cseppet sem arrogánsan értesd meg velük, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, nem kértél segítséget és nem szorulsz arra, hogy kézen fogva vezessenek, hisz pontosan tudod, merre menj az ösvényen! Csak így tovább!

HALAK (február 20-március 20)

Az a fajta ember vagy, aki semmit nem bíz a véletlenre, mindent jó előre, nagyon pontosan és precízen kiszámít és eltervez, azért, hogy még véletlenül se kerülhessen semmiféle porszem a gépezetbe. Ezúttal azonban hiába gondolkodtál előre, mégis olyasmi történik, amely szinte teljesen felfordítja az eredetileg eltervezett menetet és arra kényszerít, hogy a tervrajzot eldobva hirtelen és gyorsan cselekedj annak érdekében, hogy elkerüld a bajt. Ne dühöngj emiatt, vannak az életben olyan váratlan helyzetek, amik felülírnak mindent, ezért jó, ha rendelkezel mindig egy B-tervvel is, hisz ezesetben nem érhet akkora meglepetés és nem kell eszeveszett kapkodásba sem kezdened!