Napi horoszkóp március 18.: a Bikák átadják magukat a hétvégének, a Szüzek mindenáron bizonyítani szeretnének valakinek

Borítókép: Napi horoszkóp március 18.: a Bikák átadják magukat a hétvégének, a Szüzek mindenáron bizonyítani szeretnének valakinek Forrás: kaboompics.com
A csillagok mára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP március 18.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta hibát követsz el egy számodra fontos dologgal kapcsolatban, amely az első pillanatban helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt hajlamos lennél feladni az egészet, ám azt is pontosan tudod, hogy amennyiben megfutamodsz, kárba vész az összes, eddig feláldozott energiád. Szedd össze a gondolataid, gondolkodj megoldás centrikusan és higgy abban, hogy menthető még a helyzet. Nem a szerencse juttatott el odáig, ahol most vagy, olyan tudás birtokában vagy, amelyet kevesen mondhatnak el magukról. Épp ezért ezúttal is bizonyíthatod rátermettséged és megmentheted a szituációt. Cselekedj, mielőtt késő lesz!

BIKA (április 21-május 21)

A hétvége első napján ne vállalj semmi olyasmit, ami akár fizikailag, akár mentálisan túlterhelne, hisz dolgozol eleget a hétköznapokon, nincs szükséged arra, hogy amikor lehetőséged lenne kicsit összeszedni magad, olyan ügyeket vállalj magadra, amelyek teljesen tönkreteszik a pihenésed. Csak azokkal a dolgokkal foglalkozz, amik feltöltenek, ne engedd, hogy mások mindenféle kérésekkel és különböző feladatokkal ostromoljanak, amennyiben mégis így történne, állj a sarkadra és határozottan mondj nemet. Ha nem szánsz ugyanis elegendő időt a pihenésre, az az egészségedbe is kerülhet! Emiatt pedig csak nem akarnád az ágyat nyomni, igaz?

IKREK (május 22-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron bele akar rángatni egy olyan dologba, amihez egyáltalán nem fűlik a fogad, mi több, nagyon negatív előérzeted van ezzel kapcsolatban. Amennyiben ennyire tartasz tőle, ne hagyj magadra erőltetni semmit, ne beszéld rá magad és ne engedd, hogy más rábeszélhessen. Igyekezz gyorsan, világosan és határozottan az illető személy tudtára adni, hogy abszolút nem vagy vevő a dologra, másokat kell keresnie a célja elérésére. Ami téged illet, keress új lehetőségeket és csak olyasmikbe mélyedj bele, amely helyzetek nincsenek eleve elrendelve.

RÁK (június 22-július 22)

Valaki miatt olyasfajta szerepbe kényszerülsz, amely abszolút mértékben távol áll tőled, emiatt nem tudsz azonosulni vele, fogalmad sincs, hogyan viselkedj ebben az álarcban. Mivel azonban a farsangon már túl vagy, nem is kell magadra erőltetned semmit, amelyet teljesen idegennek érzel, épp ezért mihamarabb vedd le a maszkod és határozottan hozd az illető tudtára, hogy bármennyire is szeretnél, ebben a helyzetben nem számíthat rád, mert nem szeretnél semmi olyasmibe belefogni, amiből rosszul jöhetsz ki. Ha valóban fontos vagy neki, el fogja fogadni és meg fogja érteni azt, hogy az egyáltalán nem elég, hogy ő alkalmasnak talált a szerepre, hisz neked inkább terhet jelent, semmint bármi jót. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, nem mindent kell elvállalnod ugyanis csak azért, hogy népszerű lehess!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben semmi másból nem állt az életed, csak a rohanásból és abból, hogy mindenkinek azt a látszatot póbáld kelteni, hogy minden a legnagyobb rendben, kifogástalanul működik az életed. Vannak, akik emiatt irigykedve néznek rád, ők is olyan tökéletességről álmodoznak ugyanis, amivel téged megáldott a sorsod. Ha azonban tükörbe nézel, be kell vallanod magadnak, hogy ez bizony egyáltalán nem igaz, neked is vannak olyan titkaid, amelyekről nem szívesen beszélsz, vagy egyáltalán nem örülnél neki, ha porosan ugyan, de napvilágra kerülnének. Nem kell álarcban járnod-kelned, vállald fel önmagad, ne bújj olyan szerepbe, amit előbb-utóbb nagyon megterhelő lesz eljátszanod. Hagyd meg magadnak a tévedhetőség lehetőségét. Nem vagy tökéletes, mint ahogy az életed sem az, de így is boldog vagy, épp ezért mutasd meg az embereknek, hogyan is lehet hézagokkal is boldogan élni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindenáron bizonyítani szeretnél valakinek, akivel kapcsolatosan valami oknál fogva azt gondolod, hogy annyi tudással és tehetséggel áldotta meg a sors, amiért neked háromszor annyit kell ugyan dolgoznod, de benned is van minimum annyi talentum, mint amennyi benne. Időnként azonban sokkal bölcsebben tennéd, ha elfogadnád, hogy nem mindenki rendelkezik ugyanazokkal a képességekkel, lehet, hogy ő abban nem tud jeleskedni, amiben Te vagy egyedülálló. Ne az lebegjen folyton a szemed előtt, hogy kevesebbet érsz, mint mások, hisz neked is vannak olyan tulajdonságaid, amelyeken mások ámulnak el. Igyekezz levetkőzni a kisebbségi komplexust és add magad, abból nem lehet probléma!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elhatároztad, hogy a hétvége ellenére, ahelyett, hogy átadnád magad a pihenésnek, minden folyamatban lévő ügyednek pontot teszel a végére. Ennek rendelsz alá most mindent, semmi más nem foglalkoztat, csak is az, hogy végre felszabadulhass a sok teher okozta nyomás alól. Lehet, hogy egyetlen levegővétellel sikerülhet lezárni a dolgaid, de ha esetleg hosszabb a folyamat, akkor is megéri fáradoznod vele, hisz utána teljesen nyugodt lelkiismerettel adhatod át magad a pihenésnek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem feltétlenül jól ítélsz meg egy bizonyos helyzetet, amiatt, hogy nem vizsgáltál meg minden apró részletet, amely ezúttal kifejezetten kellemetlen helyzetbe sodor. Ne ess kétségbe, keresd meg a lehető legegyszerűbb kiutat és egy okosabb taktika alapján menj tovább. Te sem vagy tévedhetetlen, így neked is jár a tévedhetőség esélye, de ügyelj arra, hogy tudd és merd bevallani, ha hibáztál és tévedtél! Ebből is tanultál valamit, legközelebb már tudni fogod, hol nem szabad tévútra menned!

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az Élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben az értékrendeden és elveiden jóval túlmutató ügyekbe keveredtél akaratodon kívül csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelhess. Most azonban eljött az idő, hogy vastagon meghúzd azt a bizonyos határvonalat, amely nem teszi lehetővé még azt sem, hogy ilyen helyzeteknek akár csak a közelébe is kerülhess. Gondold végig, mi a fontosabb, másokat boldoggá tenni, vagy a saját értékrendedned megfelelő úton elérni a boldogságod!

BAK (december 22-január 20)

Sikerülhet pontot tenni egy bizonyos ügy végére, amely már régóta lefoglalt, ma pedig lehetőséget kapsz arra, hogy lezárhasd és átadhasd magad a hétvégi lazulásnak. Az, hogy hogyan és milyen formában teszed, csakis rajtad múlik, hisz senki nem tudja megoldani helyetted. Igyekezz a legjobbat kihozni magadból és amennyiben pont kerül a végére, a hétvége további részében ne törődj a hétköznapi gondokkal, próbálj kikapcsolódni a barátaiddal és a saját boldogságodra koncentrálj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan szituáció adódik, amikor valaki, azért, hogy könnyítsen a lelkén, rád nehezíti a saját terhét, amely ráadásul egy elég fajsúlyos ügy. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki helyett a hegyi teherhordó szerepét játszanod, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Nem kell megkönnyítened mások számára a hegymászás azért, hogy amikor ők már rég a csúcson lesznek, Te még mindig felfelé küzdd magad. Épp ezért ne vállald mindenki problémáját, hallgasd meg őket és lépj tovább anélkül, hogy magadra vennéd a gondjukat. Ne aggódj, ez nem önzőség, csupán csak elfogadás, hogy nem válthatod meg a Világot egy személyben.

HALAK (február 20-március 20)

Egy számodra fontos, csupa pozitív értékkel bíró ember új utat nyit meg előtted, megmutatva, hogy egy fajta dolgot hányféleképp sikerülhet megoldani. Mindig jó látni és hallani, hogy mások milyen -tisztességes- eszközökkel haladnak az útjukon, értékeld, ha valaki tanítómesterként áll mögötted pont azért, hogy az első lépéseknél ne ess hasra, vagy amennyiben elbotlasz, felsegítsen. Légy hálás ezekért az emberekért, értékeld a közelségüket, segítségüket, önzetlenségüket és törődésüket, hisz különösen szerencsés vagy, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyen személyek veszik körül!